Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Rock Shox

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10883 hozzászólás a témában

apr

apr

törzsvendég

• fórumtag
  • 567 hozzászólás
Csak fehér van jelenleg Magyarországon(?),
pl. a sid team a biker honlapján fekete-pirosként szerepel, de fehér-pirost kaptam (jól néz ki az is), akkor azt mondták nem hoztak be feketét.

newbiker

newbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 520 hozzászólás

http://www.superligh...ateddesign.com/
A SID az elsõ a 2009-s modell év villái közül. Az egy dolog, hogy már az év elsõ felében megjelent. A 2010-s új Boxxer is már a jövõ év elsõ felében a piacra kerül.
Az RS aktuális oldalán a 2009-s modellek szerepelnek.

Értem. Azt hittem csak én vagyok béna, de ezek szerint kicsit megtévesztõek az évszámok és évjáratok. Köszönöm a felvilágosítást, így már egyértelmû!:P

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Találtam egy oldalt ahol az összes létezõ szín fent van, de ezeket is 2008-asra írják... Mi tulajdonképpen a különbség a '08-as és '09-es villák között? :chin: Ráadásul ezek is 32-esek.....

http://www.superligh...ateddesign.com/
A SID az elsõ a 2009-s modell év villái közül. Az egy dolog, hogy már az év elsõ felében megjelent. A 2010-s új Boxxer is már a jövõ év elsõ felében a piacra kerül.
Az RS aktuális oldalán a 2009-s modellek szerepelnek.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás
sidnél maximum színbven lehet eltérés

idén votl fehér fekete tán ezüst, a wc-ból kék (itthon edig csak fehér volt)

mindegyokhez adnak 5 féle színû matricát az összesen 24-bõl (ettõl az alapszín persze nem változik), legalábbis a dobozosokhoz, biztos lesz oem is ahhoz gondolom nem lesz matricaszett
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

newbiker

newbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 520 hozzászólás

Mert nem csak a honlapon látható színekben létezik. A választható színösszeállítás lényegesen változatosabb, mint a megszokott.
Keresgélj itt a Fórumon, mert anno ilyen link is volt!

Találtam egy oldalt ahol az összes létezõ szín fent van, de ezeket is 2008-asra írják... Mi tulajdonképpen a különbség a '08-as és '09-es villák között? :chin: Ráadásul ezek is 32-esek.....

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Mert nem csak a honlapon látható színekben létezik. A választható színösszeállítás lényegesen változatosabb, mint a megszokott.
Keresgélj itt a Fórumon, mert anno ilyen link is volt!

newbiker

newbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 520 hozzászólás

A 32-s SID 2009-s.

Ez eddig tiszta, de én eltérõ képeket látok a 2009-es SID Team-rõl és jelenleg is 32-es SID-ek vannak fent az oldalon....

bordó-fehér:
Feltöltött kép

illetve fekete-szürke:
Feltöltött kép
fekete-piros:
Feltöltött kép
és láttam fehér-szürkét is....:chin:

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
A 32-s SID 2009-s.

newbiker

newbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 520 hozzászólás
kollégák!

a Sram.com-on már a 2009-es Rock Shox vagy még a 2008-as villák vannak fent? lesz/van színbeli különbség a két évjárat SID Team-jei között?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás
vagy végy olyan merev vázat ami hosszabb utas telóhoz van tervezve , merida tfs trail, kona five-o , pl az itthon beszerezhetõek
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc

Oks. Köszi!

Sala! Sala!
Mekkora? :D

holnap du. megmondom

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
OKé, de értsd meg, NE tegyél bele nagyobb villát, mert szélsõséges esetben a nyakadat töröd ki! Nézd meg a forgalmazó honlapját, mekkora villaút a javasolt. ;)
A lejtõzéshez meg - sajna - egy megfelelõ vázat kell találnod.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Világrengetõ probléma. Subler vagy mérõszalag; kérdés megoldva.

Karsten

Karsten

vendég

• fórumtag
  • 55 hozzászólás
Mondjuk ahonnan vettem a vázat( ez 1 bolt volt...a nevét inkább nem mondom el),az azt se tudták,hogy hányas méretû monoblokk kell bele....meg,hogy hányas nyeregcsõ...Errõl ennyit...

Karsten

Karsten

vendég

• fórumtag
  • 55 hozzászólás
Jóóó köszi.... :)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Karsten, a jó isten áldjon már meg b*zdmeg!
Már, ha ugye nem sértelek meg!
1. az a néhány szerencsétlen, akit itt megszólítottál, és válaszolnak a kérdésedre, egybehangzóan azon az állásponton vannak, hogy ne, ne rakjál be egy 130-as telót olyan vázba, amibe az nem való, érted!?
2. ha már a BIKEMAG fórumon teszed fel a kérdést, akkor javaslom, keress vissza e témában, mert ez már korábban is felmerült kérdés volt
3. ez a téma a BIKEMAG oldalain is megjelent már egy cikkben, javasolt azt is elolvasni, ott szemléletes fotókat is láthatsz a hasonszõrûek "alkotásairól" és azok végeredményérõl
4. ne higgy nekünk, ne higgy senkinek, csak hívd fel a kerékpárvázad forgalmazóját, és kérdezd meg errõl õket!

Sok sikert, és szerencsés, örörmteli bringázást!!!

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Mindent lehet, csak kérdés, minek. Nekem is volt Pike a CC vázban, de 100 fölé soha nem emeltem. Barátodnak meg további sportsikereket kívánok. Úgy emberileg, mint szakmailag.

Karsten

Karsten

vendég

• fórumtag
  • 55 hozzászólás
És hogyha nem lejtözni akarok,csak nagy rogóutjú telót akarok belerakni a bicómba,az nem nem lenne jó??Mert van 1 haverom,aki 130as telót rakott be CC vázba(Magellan Polarisba)..és semmi gond nincs vele...

SanDiablo

SanDiablo

törzsvendég

• fórumtag
  • 443 hozzászólás
Oks. Köszi!

Sala! Sala!
Mekkora? :D
"Aki embernek hitvány, az magyarnak alkalmatlan." Tamási Áron
Durung forever!

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
A méretét nem tudom, mert pillanatnyilag nincs raktáron. Kérdezd meg Salát, lehet, hogy nála van még!
SID/Dart/Judy azonos készletet használ (28,6mm), akár gyári, akár EFS.