Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Rock Shox

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10883 hozzászólás a témában

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

Floodgate tekergetés közben poploc-al le volt zárva a villa. Lehet, hogy gyárilag nem mûködik a villa lockout-ja??

elõfordul néha
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

newbiker

newbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 520 hozzászólás

telót lezár. floodgate tekerentyût próbál. ha nem megy, akkor manual olvasás ill. boltba visszamenés.

Floodgate tekergetés közben poploc-al le volt zárva a villa. Lehet, hogy gyárilag nem mûködik a villa lockout-ja??

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.060 hozzászólás

Tegnap megnéztem a floodgate-et. Sajnos azt vettem észre, hogy a max-ra volt tekerve + irányba és úgy nem lockolt a villa. Vagyis hát jobban nem tudtam tekerni, mert elforgott vele a kék lockout tekerntyû is....

telót lezár. floodgate tekerentyût próbál. ha nem megy, akkor manual olvasás ill. boltba visszamenés.

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

newbiker

newbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 520 hozzászólás

minden bizonnyal + irányba , de full kemény lockod sosem lesz, mindig mozog picit...

Tegnap megnéztem a floodgate-et. Sajnos azt vettem észre, hogy a max-ra volt tekerve + irányba és úgy nem lockolt a villa. Vagyis hát jobban nem tudtam tekerni, mert elforgott vele a kék lockout tekerntyû is....

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

Megmérnéd a villa beépítési magasságát, ha már tegnap vetted, elõre is köszi.

(elsõ kerék tengelyétõl a a villa váll azon pontjáig ami csatlakozik a kormánycsapágyhoz)

És ird meg légyszi, hogy 80-n vagy 100mm rúgóutón mérted e.

fritzeknél 470mm 100-on
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Ez a te topicod... http://forum.bikemag...read.php?t=2180 mellesleg már válaszoltam, és ment privi is, meg megrovás is. Ne csak írj, olvass is...

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

wifi196

wifi196

vendég

• fórumtag
  • 10 hozzászólás
sziasztok
teleszkopot bármelyik biciklire lehet rakni utolag??

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Sziasztok,

Tegnap végre beépítettem az új SID Team-et. Bekötöttem a poploc kart is. A végén mikor kész lett a bringa és levettem az állványról megmozgattam a villát. Aztán jött a lock, de a villa mozogott továbbra is. Kell valamit állítanom, mielõtt rendesen mûködik a lockout? Kb. ugyanannyit mozog mint nyitott állapotban. Teljesen gyári beállításokkal, levegõnyomással. Aztán fújtam a villán a súlyomhoz, gondolván hátha ez a gond. Ezután is nyitva maradt a zárás után....

A villa 0 kilométeres, nekem lett méretre vágva a nyak. Tippek?

Megmérnéd a villa beépítési magasságát, ha már tegnap vetted, elõre is köszi.

(elsõ kerék tengelyétõl a a villa váll azon pontjáig ami csatlakozik a kormánycsapágyhoz)

És ird meg légyszi, hogy 80-n vagy 100mm rúgóutón mérted e.
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

Lifestyle

Lifestyle

vendég

• fórumtag
  • 56 hozzászólás

Az a Reba Race (szerintem) megér 50-et. A mozgását így nem lehet megállapítani, de mivel klasszisokkal jobb villa és feljebb van az ranglistán, mint a Tora, elvben jobb. Súlyban sincsenek köszönöviszonyban. Persze ez mind relatív. Attól is füg Te mire szeretnéd használni? Erre alkudozol?

Használni CC, Xc, meg trail... H érted h alkudozok ? Az odáig rendbe van h jobb villa ez egyértelmû, csakhogy azért az az 1-1,5 év is számít. Suntour XCM-em volt, annál valszeg mind jobb. Amúgy 62-65 kg vagyok.
Ami fáj, az nevel. /Benjamin Franklin/

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás
simán megér annyit, bár ha nem számít a súly és a recon sl motion controllos (bár gyanítom nem az ) akkor lehet inkább azt venném

alap tora a maga kategóriájában egy qrva jó villa kb a best buy de azért messze nem egy pályán focizik egy rebával de még a reconnal sem.

newbiker

newbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 520 hozzászólás

Hello!

Véleményetek szerint egy 2007-es keveset használt Reba Race megér 50e HUF-ot ? Ez mozgásba mennyivel jobb mint a legolcsóbb poplockos Tora ? Mert e kettõ között gondolkodok, mert a Tora az csak 37-38 lenne és ahhoz van poploc kar. Vagy egy új Recon SL 50 ért kar nélkül ?
Köszi a tanácsokat elõre is. Vagy ha van vkinek jó állapotú eladó darabja az elõbbi típusok közül akkor írhat õ is ! :)

Az a Reba Race (szerintem) megér 50-et. A mozgását így nem lehet megállapítani, de mivel klasszisokkal jobb villa és feljebb van az ranglistán, mint a Tora, elvben jobb. Súlyban sincsenek köszönöviszonyban. Persze ez mind relatív. Attól is füg Te mire szeretnéd használni? Erre alkudozol?

Lifestyle

Lifestyle

vendég

• fórumtag
  • 56 hozzászólás
Hello!

Véleményetek szerint egy 2007-es keveset használt Reba Race megér 50e HUF-ot ? Ez mozgásba mennyivel jobb mint a legolcsóbb poplockos Tora ? Mert e kettõ között gondolkodok, mert a Tora az csak 37-38 lenne és ahhoz van poploc kar. Vagy egy új Recon SL 50 ért kar nélkül ?
Köszi a tanácsokat elõre is. Vagy ha van vkinek jó állapotú eladó darabja az elõbbi típusok közül akkor írhat õ is ! :)
Ami fáj, az nevel. /Benjamin Franklin/

newbiker

newbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 520 hozzászólás

minden bizonnyal + irányba , de full kemény lockod sosem lesz, mindig mozog picit...

Nem is kérdéses. Ezek szerint gyárilag a teljesen - irányba van tekerve....

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

THX, akkor utána olvasok a manualban, hogy mennyit és merre kell/érdemes állítanom.

newbiker

newbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 520 hozzászólás

Igen.

THX, akkor utána olvasok a manualban, hogy mennyit és merre kell/érdemes állítanom.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Akkor ha jól értem, akkor lockol ugyan, de floodgate olyan érzékenyre van állítva, hogy a legkisebb mozdulatra újra nyit és ezért látszólag olyan, mintha nem is zárna?:chin:

Igen.

A sebesség mindent megold.

newbiker

newbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 520 hozzászólás

Ezzel állítod, hogy lockolva mekkora erõre nyisson villa. Kis tekerõ a lockout kupaknál.

Akkor ha jól értem, akkor lockol ugyan, de floodgate olyan érzékenyre van állítva, hogy a legkisebb mozdulatra újra nyit és ezért látszólag olyan, mintha nem is zárna?:chin:

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Kicsit bõvebben? :o Bocs, de az elõzõ villám használt SID volt és azon nem kellett állítanom semmit, hogy mûködjön a lockout

Ezzel állítod, hogy lockolva mekkora erõre nyisson villa. Kis tekerõ a lockout kupaknál.

newbiker

newbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 520 hozzászólás

Floodgate?

Kicsit bõvebben? :o Bocs, de az elõzõ villám használt SID volt és azon nem kellett állítanom semmit, hogy mûködjön a lockout

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Sziasztok,

Tegnap végre beépítettem az új SID Team-et. Bekötöttem a poploc kart is. A végén mikor kész lett a bringa és levettem az állványról megmozgattam a villát. Aztán jött a lock, de a villa mozogott továbbra is. Kell valamit állítanom, mielõtt rendesen mûködik a lockout? Kb. ugyanannyit mozog mint nyitott állapotban. Teljesen gyári beállításokkal, levegõnyomással. Aztán fújtam a villán a súlyomhoz, gondolván hátha ez a gond. Ezután is nyitva maradt a zárás után....

A villa 0 kilométeres, nekem lett méretre vágva a nyak. Tippek?

Floodgate?