Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Rock Shox

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10883 hozzászólás a témában

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

Rebára fentem a fogam, sajnos már V fékes változat nem létezik.Reconból még van.

ha nem akarsz grammozni akkor sztem egy mcd-s recon mindegyoknél jobb választás
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

kombitomi

kombitomi

vendég

• fórumtag
  • 86 hozzászólás

de hogy a kérdésre is válaszoljunk: a sid még jobban hajlik,mint a pilot. rebát vegyél, vagy duke-ot vagy új sidet. esetleg manitou r7

Rebára fentem a fogam, sajnos már V fékes változat nem létezik.Reconból még van.

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás
de hogy a kérdésre is válaszoljunk: a sid még jobban hajlik,mint a pilot. rebát vegyél, vagy duke-ot vagy új sidet. esetleg manitou r7

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás
igazából meg mind2 28,575 merhogy ott a viz után szoknak "-ban mérni ez meg 1,1/8"
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás
A Pilot is 28mm-es, nem 28,6-os.

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.046 hozzászólás
28 mm becsúszó vastagsága.
Egyebet meg nem tudok mondani.:)

Izomtéridõninja-geológus!

kombitomi

kombitomi

vendég

• fórumtag
  • 86 hozzászólás
Sziasztok! '07-es RS Sid Race-nek a becsúszószára 30mm-es átmérõjû? 78kg vagyok,V fékkel használnám, tekeredni fog nagyon? Lightos CC-re használnám, földút, aszfalt vegyesen. Elõtte 28.6-os becsúszójú, 1800g körüli RS Pilot XC-m volt, de nem volt vele problémám, csak ha kiállva használtam, néha bedörzsölt a gumiba a fékpofa. Tanácstalan vagyok, hogy meg merjem-e venni. Köszönöm a válaszokat elõre is!

gabor89

gabor89

vendég

• fórumtag
  • 191 hozzászólás
Köszi szépen ! :)
"If all my friends were to jump off a bridge, I wouldn't jump with them, I'd be at the bottom to catch them."

kimy

kimy

törzsvendég

• fórumtag
  • 600 hozzászólás

Mi a különbség a Recon Race és a 351s.air között? :):)
Nem sokat látok.

351-nek vastagabb a vála, fényes ezüst max:130mm AM-XC, a race matt, picit könyebb (80 gr) max:100mm, XC. Mentem mindkettõvel (nekem 351 van), érdekes a race kicsit lomhább (pedig nincs különbség, nincs két egyforma villa).

gabor89

gabor89

vendég

• fórumtag
  • 191 hozzászólás
Mi a különbség a Recon Race és a 351s.air között? :):)
Nem sokat látok.
"If all my friends were to jump off a bridge, I wouldn't jump with them, I'd be at the bottom to catch them."

gabor89

gabor89

vendég

• fórumtag
  • 191 hozzászólás
Köszi !
Lefoglalóztam!
Ugye fehérvári vagyok, hnap meg vizsgázom. :):)

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás
a nellában láttam kb két hete egy 351-es solo air ezüst recont, új, bontott, 21,2 centis nyakkal, 55-ért, ha érdekel valakit.

kimy

kimy

törzsvendég

• fórumtag
  • 600 hozzászólás
Msn-en irtam, nekem jó a 351-es, Lillának gondoltam, bár egy újra plussz egy kis kpért elcserélném szívesen a 351-t, fekete az igazi.:)

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
2006os talas olcsóért hm... az hogy lineráis mozgású és 3mm-enként álíltható az út az picit most lelombozott, hisz progresszvíre akarom állítani lehetõség szerint (olajjal?) és a talas pont azért tetszett a reva-hoz képest hogy nem kell fél napot tekergetni a tekerõt :(... Hmm...

Kimy, a 327es az enyém... 80-130 altravel, állítható visszaút és ennyi. Nekem ennyi kell (meg az útállítás de az mindenütt egyéb járulékos vackokkal van csak.) Vagy Lillának nézed? Ha rendelnek a srácok és kell neked Recon akkor vedd meg az enyémet én meg veszek talast...

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás
na hát úgy néz ki, hogy beszopódtunk, mert elfogyott. viszont találtam egy 2006-os talast olcóé:)
meg én ma nagyjából boldog tulajdonosa lettem egy duke race-nek. rövid a nyaka, a climb it control-t meg kell nézni, egyébként faszányos.

kimy

kimy

törzsvendég

• fórumtag
  • 600 hozzászólás

skacok, ez 2008as?
http://www.merlincyc...0&categoryId=18

elég jó vételnek tûnik ennyiért...
ezt át lehet alakítani 80 v. 100mm utasra?

Van aki 327-t rendel? Mennyi lenne a szállítással együtt?

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

skacok, ez 2008as?
http://www.merlincyc...0&categoryId=18

elég jó vételnek tûnik ennyiért...
ezt át lehet alakítani 80 v. 100mm utasra?

Persze, szétszedéssel. Alapból 100on lesz, 80-130 közöt tudod az alátéttel állítani.

Néztem itt Airuturnos Revelationt meg Marzo 44 ATA-t is de ezek sajna nincsenek jó árban :(...

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás
no akkor rendelünk vagy sem? még ma el kellene dönteni

csabilc4

csabilc4

vendég

• jóváhagyásra váró
  • 119 hozzászólás

Szállításnál az országok között próbáld megkeresni Magyarországot :/

Én leveleztem velük nemrég, azt írták küldenek ide is, majd berakják Hungaryt is nemsokára. Eddig ez nem történt meg sajna.

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás

Szállításnál az országok között próbáld megkeresni Magyarországot :/

hát trükkös, azt írja euro deliverynél, hogy FROM 9,95£