Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Rock Shox

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10883 hozzászólás a témában

kimy

kimy

törzsvendég

• fórumtag
  • 600 hozzászólás
Hellotok!

Holnap megyek az apróban szerepelõ villáért. 351-et megkapja bnõm:). Gondolom nem rosz vétel, a képek alapján (50k lesz)...

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.046 hozzászólás
Köszi.:)

Valószínûleg eladom havernak, én meg veszek Recon-t (amit már korábban linkeltem).:)
Persze elõtte megcsinálom.

Izomtéridõninja-geológus!

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
elég csak az alsó csavarokat kitekerni, de érdemes elõtte kivenni a rugót és utána visszatekerni a kupakot, mert így könnyeb kiengedni az olajat és fõleg visszatölteni. nekem legalábbis így volt a legkönnyebb.

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.046 hozzászólás
Korábban említettétek, hogy a lábból szeretik kispórolni az olajat.
Hogy azt cseréljem, teljesen szét kell szedni a villát, vagy csak annyi, hogy láb alján a csavart kiengedem, olajat kifolyatom, utána meg visszatöltöm a normális adagot?
[RS Tora 302]

Mert még mindig olyan "száraznak" érzõdik.

Izomtéridõninja-geológus!

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás

A Manitou R7-bõl v fékes változat csak ELITE ABSOLUTE-ból van, amibõl primer "alapozófehér" színû létezik. Sajnos ez színben nem passzol a vázamhoz, meg szerintem is szebben mozog egy RS (nem kell neki bekopnia). Azon gondolkozom, hogy át kellene állnom tárcsás rendszerre, mert kerékpár alkatrészgyártók pár éven belül kiszorítják a felsõ kategóriás cuccok közül a v fékkel kapcsolatos dolgokat. Sajnos zsír új '06-'07-es komplett XT v fékes alkatrész családom van a polcon felszereletlenül. Lehet, hogy felteszem az apróhirdetések közé. Rebára fáj a szivem, gyönyörû a '09-es ezüst színben (sajnos csak tárcsás). Menne is a '07-es XTC vázamhoz.

írtam neked tegnap is, hívd fel probikeot, van reconjuk is v-fékes, az új sidbõl eladták a v-fékest, de sztem tudnak hozni, rebából is, ha van.
ha jó a v-fék akkor felesleges váltani.

kombitomi

kombitomi

vendég

• fórumtag
  • 86 hozzászólás
A Manitou R7-bõl v fékes változat csak ELITE ABSOLUTE-ból van, amibõl primer "alapozófehér" színû létezik. Sajnos ez színben nem passzol a vázamhoz, meg szerintem is szebben mozog egy RS (nem kell neki bekopnia). Azon gondolkozom, hogy át kellene állnom tárcsás rendszerre, mert kerékpár alkatrészgyártók pár éven belül kiszorítják a felsõ kategóriás cuccok közül a v fékkel kapcsolatos dolgokat. Sajnos zsír új '06-'07-es komplett XT v fékes alkatrész családom van a polcon felszereletlenül. Lehet, hogy felteszem az apróhirdetések közé. Rebára fáj a szivem, gyönyörû a '09-es ezüst színben (sajnos csak tárcsás). Menne is a '07-es XTC vázamhoz.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ja bocs. elfelejtettem hogy csak a rugosak olyan nehezek. nekem is volt levegos alu nyakas recon, es egesz jo sulya volt :)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
a reconom meg 18xx

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
inkabb 400. az enyem legalabbis 1570g
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.672 hozzászólás
R7 kb. 300 grammal könnyebb a Recon-nál. Merevségével sem lehet gond.
Marci

gakos

gakos

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás
en egyaltalan nem vagyok manitou parti (sot...), de haverom SPV-s R7-t hasznal tobb mint egy eve es teljesen rendben van, a mozgasa eleinte darabos volt, de bekopas utan meglepoen jol mozgott, es a vekonyka becsuszok ellenere is meglepoen merev. amugy egy recon sztem is jobban megerne...

----

FÁJVÓ

----

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
nyomkodva szépen mozgott, de tudom ez nem mérvadó...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
manitous a mozgasa. ki kellene probalnod egyet, hogy bejon-e.

RAUH-Welt
B E G R I F F

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
elfogultság nélkül mondod? tudod, csak egy jó villát szeretnék. illetve lehetõleg jobbat mint a mostani. és az R7 tényleg jó árban, jó súlyban van. kb. ez minden amit tudok róla :(

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
de lehet.

RAUH-Welt
B E G R I F F

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
És mennyire jó? :) Lehet alternatívája egy MCD-s Duke-nak 180-as tárcsával? Igazából itt jókat olvastam róla, haversrác is teljes megeleégedettséggel használja (mondjuk neki mázlija volt az MX Comp ETA-val meg a HFX9-el is). Mostanában viszont azt hallottam nem nagyon lehet a Duke-al egy lapon említeni pl. merevség szempontjából

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
tudom hogy ez nem manitou topik, de jo villa az R7, olcsobb mint a Reba ha jol gondolom, es van neki v-fekes verzioja

RAUH-Welt
B E G R I F F

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

Nem akarok grammozni, de sajnos úgy veszem észre RS-éknál is felejtõs a felsõbb kategóriában a V fék konzol. Ki akarják teljesen ölni a V féket használók körét.

nem csak a rs-nál...3-5 év múlva elvétve fogsz v-fékes új vázat, telót etc találni
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás
apróban van egy v-fékes reba,, asszem 80-ért hirdetik. probikeban meg van v-fékes recon. postázzák is. 061/3255406

kombitomi

kombitomi

vendég

• fórumtag
  • 86 hozzászólás
Nem akarok grammozni, de sajnos úgy veszem észre RS-éknál is felejtõs a felsõbb kategóriában a V fék konzol. Ki akarják teljesen ölni a V féket használók körét.