Ha itt-ott elengedte az olajat
pontosan hol?
Sziasztok, új bringám van RShox Recon SL-el. Eddig merev villás oldschool módra tekertem, szal telóban abszolút kezdõ vok, kéretik nem röhögni az alábbi banális kérdéseken... )
Kérdéseim jártasabb kollegákhoz:
- fél év állás (korábban sem volt használva) után mit kell ellenõrizni a villán?
- Lockolva is mozog 2-3 cm a villa - ez természetes?
- a bal villaszár tetején van a preload tekerõ, de annak állítására sem nagyon érzek különbséget a villa mozgásában - igaz még terepen nem próbáltam csak álló helyzetben tehénkedve (1 napja van nálam a gép)
- jobb alul van egy piros letekerhetõ szelep, jól tévedek, hogy az az olajcseréhez van?
Elõre is kösz
RAUH-Welt
B E G R I F F
-igen, tarolhatod
-igen, szerelheted
-teljesen mindegy, hogy lockolt, vagy nyitott allapotban teszed, max ha nyitott allapotban van fejreallitva huzamosabb ideig, akkor utana nem muxik a lock, mig vissza nem maszik az olaj a helyere, de jelentosege ennek sincs.
hol?
ezek perselycseréjhez szerszámok ha jól látom.
nekem az a kis basz kéne, amit a kupak alá kell berakni ha le akarom ültetni 115mm-re a revelationt.
Sziasztok!
Vettem egy 351-es rugós Recont. A teló hosszútávú és boldog használata érdekében a következõ kérdéseken merengek:
-Tárolhatom-e a bringát a hátsó kerekénél foga "felakasztva"?
-Szerelhetem-e a bringát a "klasszikus" feje tetejére állított állított pozícióban?
-A fentieket a villa "lockolt" vagy "lockolatlan" állapotában tegyem?
Mindezek eddig a Suntour teló esetében nem érdekeltek, de most, hogy komolyabb mûszer került a bringa elejébe, már kérdés. Boccs, ha láma kérdések, de nem árt óvatosnak lenni...
Kösz,
Attila
azt nem mondomhogy szarTigrincs
anno azt mondtad az új SID-rõl, hogy szar, mert rugalmas... több tapasztalatot hallottam róla és csak dícsérték...
tehát nem biztos, hogy temetni kell...
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu