Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Rock Shox

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10883 hozzászólás a témában

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás

Sziasztok!
Van itt valakinek 2009-es Reba Race-e?Mi a véleménye róla,megéri?

Nekem az van.....

szeretem nagyon, abszolut meg....

M1234

M1234

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
Nekem Rock Shox Recon Race van, solo air, kb egy éves, és bizony van vele gond. (Univega Alpina SL-5 bringa, gyárilag ez a villa van benne).
Mindössze kb 1500 km van benne, az is nagyobbrészt aszfalton, egyszer-kétszer kapott kiképzést a Pilisben.
A gond az, hogy (a szerviz szerint) lemegy benne az olaj a villa aljába. Tünet: alig mozog (kb két centi), az út alján pedig b*szott nagyot üt. Egy telógenerálon túl van (1500 lájtos km után szerintem szégyen egy 80 eFt-os villától), és kb 150 km-rel a szerviz után ugyanolyan rossz, mint elõtte volt. Épp most várok tömítéskészletre, hogy másodszor is megcsinálják. Oka nincs semmi, hogy szar legyen, könnyû használat, 130-140 psi.

manston91

manston91

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.013 hozzászólás
Sziasztok!
Van itt valakinek 2009-es Reba Race-e?Mi a véleménye róla,megéri?

csiak

csiak

vendég

• fórumtag
  • 72 hozzászólás

Amire gondoltam az '07es recon 351, és szamit, h mas a becsuszo(szebben mozog, jobban nez ki, kemenyebb a bevonat). Kulonbenis a tora race 65, igaz, h mar az is mcd-s , de megeri a 4k-t (mas a becsuszo!). Szoval mar tudod, h erdemes lenne a recon, a tobbi rajtad all, csak zarjuk le ezt a temat:D.

'Jóvanna, nem lábatlankodok többet ígérem :D

Köszi mindenkinek!!!!!!

kimy

kimy

törzsvendég

• fórumtag
  • 600 hozzászólás
Amire gondoltam az '07es recon 351, és szamit, h mas a becsuszo(szebben mozog, jobban nez ki, kemenyebb a bevonat). Kulonbenis a tora race 65, igaz, h mar az is mcd-s , de megeri a 4k-t (mas a becsuszo!). Szoval mar tudod, h erdemes lenne a recon, a tobbi rajtad all, csak zarjuk le ezt a temat:D.

csiak

csiak

vendég

• fórumtag
  • 72 hozzászólás
Na most akkor még nehezebb a helyzetem :D

Alapvetõen mi a különbség a tora és a recon között?
Elvileg hivatalos oldalon az ugyanolyan típusú (Race/Sl/XC) tora és recon között a nyakcsõ, a becsúszószár és a súlyon kívül nem találtam eltérést.

Tényleg megéri a + pénzt ez a különbség?

A Recon 351 soloair idén már Recon Race Soloair 2009 néven fut, és lényegében ugyanaz a technika ugye?

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.046 hozzászólás
nekem is reconom van, solo aires, és csak ajánlani tudom.:)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
jaja tamogatom. ha abba az 50-60ba belefer meg a recon a 69ezres araval, akkor leginkabb azt. kicsit dragabb, de en inkabb sporolnek ra, mert megeri

volt levegos reconom, nagyon baba kis telo
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

kimy

kimy

törzsvendég

• fórumtag
  • 600 hozzászólás
most mehet a vegtelen jatek+5k+5k... de 69ert (probike) recon 351 soloair, sztem. Ennel jobb telo mar nem nagyon van.

csiak

csiak

vendég

• fórumtag
  • 72 hozzászólás

Tora '09 SL soloair 58k esetleg Manitou '09 Drake Super Air 55k. A tora sl nagyon franko es igenytelen+eros, birja a 203mmes tarcsat, a drake meg szimpatikus...

Én ezt néztem a kerékpár-outlet-ben 62-ér:

Rock Shox TORA Race Solo Air 2009

szerinted/szerintetek?

kimy

kimy

törzsvendég

• fórumtag
  • 600 hozzászólás

Sziasztok!
Szeretnék vásárolni XC felhasználásra telót, ami kibírja a 100+ -os súlyomat, és normál használat mellett idõtálló is.
Jó rég óta küzdök már a típus kiválasztásával, ezért fordulok hozzátok :)50-60eHUF között szeretném megúszni, és érdekelne hogy mit ajánlanátok ezért a pénzért, és hogy hol érdemes megvenni.

Hálásan köszönöm elõre is! :)

Tora '09 SL soloair 58k esetleg Manitou '09 Drake Super Air 55k. A tora sl nagyon franko es igenytelen+eros, birja a 203mmes tarcsat, a drake meg szimpatikus...

csiak

csiak

vendég

• fórumtag
  • 72 hozzászólás
Sziasztok!
Szeretnék vásárolni XC felhasználásra telót, ami kibírja a 100+ -os súlyomat, és normál használat mellett idõtálló is.
Jó rég óta küzdök már a típus kiválasztásával, ezért fordulok hozzátok :)50-60eHUF között szeretném megúszni, és érdekelne hogy mit ajánlanátok ezért a pénzért, és hogy hol érdemes megvenni.

Hálásan köszönöm elõre is! :)

Scotty19

Scotty19

törzsvendég

• fórumtag
  • 377 hozzászólás
tudom hogy már írtam 1 párszor hogy sz.r a Torám de megint írok :D
Meg csináltuk (olajcsere,tisztítás) és pár napig elég szépen mozgott aztán elkezdett szárazan mozogni aztán megint jó lett ,'hidegben" nem nagyon mozog (bár az szokás) de most melegben se nagyon mozog. kimentem kerózni és szépen mozgott, aztán kicsit "durvábban" használtam de nem az hogy ugrattam vele csak jobban kellett neki mozognia :)
És aztán a sok mozgás után amikor mentem haza ismét nem mozgott úgy ahogy azt kell.
Sala mondtál valami mûanyag izét benne ami miatt nem mozog szépen. Mi az vagyis hol van az és hogyan és mire lehet kicserélni? A bikemagban olvasgattam ezt a teló tuning részt és én is próbálkoztam meg csinálni a telót de nem tom mit és hol kellene csrélnem.
talán a nyomórúdon lévõ o gyûrût? Vagy azt a mi a nyomórudat szorítja össze?
fúúúúúú :(

segítség!!! :D
Köszi
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett, igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon.

Boros_Mókus

Boros_Mókus

vendég

• fórumtag
  • 217 hozzászólás
Köszi a válaszokat mindenkinek. ok, akkor nem aggódom. És tudom, hogy sok mindent ki kellene bírnia egy alkatrésznek, amit állítanak a gyártók, de azt is, hogy van egy "ez a beállítás a legjobb neki" dolog.
Az az igazi legény, aki a tizenkilencre lapot kér!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

bar igaz hogy a solo air-es rendszerbe nem kell akkora nyomas mitn mint a dual air-be :)

a revelation is dual

nekem rebába 100 volt a 110 körüli súlyhoz
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
bar igaz hogy a solo air-es rendszerbe nem kell akkora nyomas mitn mint a dual air-be :)

kimy

kimy

törzsvendég

• fórumtag
  • 600 hozzászólás

sztem az a 75 psi eleg keveske
bar izlesek es pofonok :)

jelenleg is 95 Psi

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
sztem az a 75 psi eleg keveske
bar izlesek es pofonok :)

kimy

kimy

törzsvendég

• fórumtag
  • 600 hozzászólás

Sziasztok!

Egy olyan kérdésem lenne, hogy van egy Revelation telóm, és tudtok-e adni tippeket, hogy milyen alsó-felsõ nyomásértékeket állítsak be rajta, hogy a lehetõ legtöbbet hozhassam ki belõle. Majdnem 90 kiló vagyok. Jelenleg is jól mozog, de szerintem lehetne még jobb is, mert annyira nem értek hozzá. Elõre is köszi.

Pyxisbe rev? 80kg kornyekire lodd be, de ha hasznalod rendesen akkor ertelemszeruen a sulyodnak megfeleloen (en a recont 75Psi-n -75/78kg- hasznaltam de piliskupara 95-100 kellett, szoval nem erdemes a tablazattol nagyon sokkal elterni, jah es gondolom azt tudod, ha jol emlekszem a masik kamraba +10%).

Kamisama

Kamisama

vendég

• fórumtag
  • 159 hozzászólás
Sziasztok!

Egy olyan kérdésem lenne, hogy van egy Revelation telóm, és tudtok-e adni tippeket, hogy milyen alsó-felsõ nyomásértékeket állítsak be rajta, hogy a lehetõ legtöbbet hozhassam ki belõle. Majdnem 90 kiló vagyok. Jelenleg is jól mozog, de szerintem lehetne még jobb is, mert annyira nem értek hozzá. Elõre is köszi.