Sziasztok!
Van itt valakinek 2009-es Reba Race-e?Mi a véleménye róla,megéri?
Nekem az van.....
szeretem nagyon, abszolut meg....
Sziasztok!
Van itt valakinek 2009-es Reba Race-e?Mi a véleménye róla,megéri?
Amire gondoltam az '07es recon 351, és szamit, h mas a becsuszo(szebben mozog, jobban nez ki, kemenyebb a bevonat). Kulonbenis a tora race 65, igaz, h mar az is mcd-s , de megeri a 4k-t (mas a becsuszo!). Szoval mar tudod, h erdemes lenne a recon, a tobbi rajtad all, csak zarjuk le ezt a temat:D.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Tora '09 SL soloair 58k esetleg Manitou '09 Drake Super Air 55k. A tora sl nagyon franko es igenytelen+eros, birja a 203mmes tarcsat, a drake meg szimpatikus...
Sziasztok!
Szeretnék vásárolni XC felhasználásra telót, ami kibírja a 100+ -os súlyomat, és normál használat mellett idõtálló is.
Jó rég óta küzdök már a típus kiválasztásával, ezért fordulok hozzátok :)50-60eHUF között szeretném megúszni, és érdekelne hogy mit ajánlanátok ezért a pénzért, és hogy hol érdemes megvenni.
Hálásan köszönöm elõre is!
a revelation is dualbar igaz hogy a solo air-es rendszerbe nem kell akkora nyomas mitn mint a dual air-be
sztem az a 75 psi eleg keveske
bar izlesek es pofonok
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy van egy Revelation telóm, és tudtok-e adni tippeket, hogy milyen alsó-felsõ nyomásértékeket állítsak be rajta, hogy a lehetõ legtöbbet hozhassam ki belõle. Majdnem 90 kiló vagyok. Jelenleg is jól mozog, de szerintem lehetne még jobb is, mert annyira nem értek hozzá. Elõre is köszi.