Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Rock Shox

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10883 hozzászólás a témában

gabor89

gabor89

vendég

• fórumtag
  • 191 hozzászólás

súlyhoz megfelelõen.
táblázat az irányadó
de én pl. jóval kevesebbel használom
ha az adott értéken használom beton kemény

meg rugóút függõ is

tapasztald meg

hány kg vagy?
ha publikus...

74kg vagyok, 100as a teló :)
"If all my friends were to jump off a bridge, I wouldn't jump with them, I'd be at the bottom to catch them."

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
tessek visszavinni oda ahol vetted es meg kell csinaltatni.....

tomi005

tomi005

vendég

• fórumtag
  • 50 hozzászólás
Sziasztok !

Egy kis technikai segítséget szeretnék kérni. A Torámon pár napja nem mûködik a lockout, és észrevettem hogy a visszaút állítónál (teknõs-nyuszi) engedi az olajat. Ez a két dolog összefüggésben lehet egymással ? Ha igen, hogy tudnám javítani. A teló nyáron lesz egy éves, és nagyon óvatosan használom. Viszont most hogy engedi az olajat, kezd egész puha lenni a kezdeti kõkeményhez képest. :D Elõre is köszi a válaszokat !

Psy

Psy

vendég

• fórumtag
  • 32 hozzászólás
thx

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

súlyos embernek (100+) mi a jobb? levegõs vagy rugós? én a levegõsre gondolnék, mert a rugós szerintem sokkal kisebb súlyú egyénekre tervezik, de amúgy fogalmam sincs.

levelgõsõk 1etlen elõnye hogy könnyebbek. ez meg 100+ nál azért annyira nem szempont .
egy rugós mindig finomabban mozog (azonos kategoriáju telók esetében természetesen)

minden komoly gyártó legalább 3 féle keménységû rugót kinál a telóihoz (más kérdés hogy a magyar forgalmazó ezeket mennyire tartja raktáron( bár nekem pl teljesen jó volta a gyári rugó a pikeban meg a reconban is ilyen mázsa körülre) (de pl a dobozos fox vanillához adják mind a 3-at))
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Psy

Psy

vendég

• fórumtag
  • 32 hozzászólás
súlyos embernek (100+) mi a jobb? levegõs vagy rugós? én a levegõsre gondolnék, mert a rugós szerintem sokkal kisebb súlyú egyénekre tervezik, de amúgy fogalmam sincs.

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.046 hozzászólás
súlyhoz megfelelõen.
táblázat az irányadó
de én pl. jóval kevesebbel használom
ha az adott értéken használom beton kemény

meg rugóút függõ is

tapasztald meg

hány kg vagy?
ha publikus...

gabor89

gabor89

vendég

• fórumtag
  • 191 hozzászólás
Ha már Reconról van szó, ti mekkora levegõnyomással használjátok? :)

Gábor
"If all my friends were to jump off a bridge, I wouldn't jump with them, I'd be at the bottom to catch them."

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

Na megvettem a Recont a héten, ma este bele is került a bringámba!

Mentem vele egy kört, nagyon tetszett, úgy érzem hogy jó hogy rábeszéltetek!!!

Köszi mindenkinek :)

Én beszerelés elõtt azért szétszedtem volna és minimum olajcserével indítok. Így a késõbbi bajok egy része elkerülhetõ. ;)

csiak

csiak

vendég

• fórumtag
  • 72 hozzászólás
Na megvettem a Recont a héten, ma este bele is került a bringámba!

Mentem vele egy kört, nagyon tetszett, úgy érzem hogy jó hogy rábeszéltetek!!!

Köszi mindenkinek :)

fgabor

fgabor

vendég

• fórumtag
  • 153 hozzászólás

Ha minden igaz,a héten már érkeznek(remélem).

Köszönöm bíztató - és reménykedõ - szavaidat, de már tudjuk, hogy EZEN A HÉTEN SEM JÖTTEK MEG.

Bighitrider

Bighitrider

vendég

• fórumtag
  • 22 hozzászólás
Ezt már lehet kapni?? Vagy én vagyok nagyon vak és nem látok valamit?
http://www.biker.hu/...-mcd-rugosvilla

awaman

awaman

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás

Én is kíváncsi lennék tartalmas véleményekre.

Egyébként megrendeltem egyet, de mivel ez egy ritkán keresett úgymond marginális alkatrész, még csak KETTÕ HÓNAPJA hozza a biker.

Ha minden igaz,a héten már érkeznek(remélem).

gakos

gakos

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás
a DH villak repedes/torese nagyreszt a rider hibaja, nem a villa gyenge...

----

FÁJVÓ

----

M1234

M1234

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
hetvennel fát? :)
ott temetés lesz.

Bighitrider

Bighitrider

vendég

• fórumtag
  • 22 hozzászólás
Sziasztok!

Éppen most állok villa vásárlás elött és az alábbi telót néztem Rock Shox Boxxer RACE 2009. Ilyen villát még soha nem próbáltam, szóval ,ha valaki tudna nekem valami jót és rosszat mondani róla azt megköszönném! Boxxernél leginkább attól tartok, hogy eltöröm a lábát vagy ilysemi ,mert már annyi képet láttam törött Boxxerrõl hogycsak na :). Vagy ez csak azért van mert 60-70-nel lepcsiztak egy fát? Úgy hallottam ,hogy ezek a villák több törõdést igényelnek ,mint a Marzók, de ez pontosan mit jelent??

Elõre is köszi a hasznos infókat ;) !!

gabor89

gabor89

vendég

• fórumtag
  • 191 hozzászólás

130-140 psi.

Kevesebb psi -vel próbáltad már? :)

Scotty19

Scotty19

törzsvendég

• fórumtag
  • 377 hozzászólás

tudom hogy már írtam 1 párszor hogy sz.r a Torám de megint írok :D
Meg csináltuk (olajcsere,tisztítás) és pár napig elég szépen mozgott aztán elkezdett szárazan mozogni aztán megint jó lett ,'hidegben" nem nagyon mozog (bár az szokás) de most melegben se nagyon mozog. kimentem kerózni és szépen mozgott, aztán kicsit "durvábban" használtam de nem az hogy ugrattam vele csak jobban kellett neki mozognia :)
És aztán a sok mozgás után amikor mentem haza ismét nem mozgott úgy ahogy azt kell.
Sala mondtál valami mûanyag izét benne ami miatt nem mozog szépen. Mi az vagyis hol van az és hogyan és mire lehet kicserélni? A bikemagban olvasgattam ezt a teló tuning részt és én is próbálkoztam meg csinálni a telót de nem tom mit és hol kellene csrélnem.
talán a nyomórúdon lévõ o gyûrût? Vagy azt a mi a nyomórudat szorítja össze?
fúúúúúú :(

segítség!!! :D
Köszi

VALAKÍÍÍÍ!!!!!!!!!!!

kösz
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett, igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon.

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás

Egyébként megrendeltem egyet, de mivel ez egy ritkán keresett úgymond marginális alkatrész, még csak KETTÕ HÓNAPJA hozza a biker.

esetleg menj be probikeba és ott van. biker el van tévedve a szállítási idõkkel egy kicsit. nekem amikor akartam rendelni a pikehoz air u-turn részt, azt mondták, hogy 50ezer, és lehet, hogy nem is jön!!! ezt jelenti manapság az, hogy valaki szolgáltatást nyújt.

fgabor

fgabor

vendég

• fórumtag
  • 153 hozzászólás

Sziasztok!
Van itt valakinek 2009-es Reba Race-e?Mi a véleménye róla,megéri?