súlyhoz megfelelõen.
táblázat az irányadó
de én pl. jóval kevesebbel használom
ha az adott értéken használom beton kemény
meg rugóút függõ is
tapasztald meg
hány kg vagy?
ha publikus...
74kg vagyok, 100as a teló
súlyhoz megfelelõen.
táblázat az irányadó
de én pl. jóval kevesebbel használom
ha az adott értéken használom beton kemény
meg rugóút függõ is
tapasztald meg
hány kg vagy?
ha publikus...
levelgõsõk 1etlen elõnye hogy könnyebbek. ez meg 100+ nál azért annyira nem szempont .súlyos embernek (100+) mi a jobb? levegõs vagy rugós? én a levegõsre gondolnék, mert a rugós szerintem sokkal kisebb súlyú egyénekre tervezik, de amúgy fogalmam sincs.
Na megvettem a Recont a héten, ma este bele is került a bringámba!
Mentem vele egy kört, nagyon tetszett, úgy érzem hogy jó hogy rábeszéltetek!!!
Köszi mindenkinek
Ha minden igaz,a héten már érkeznek(remélem).
Én is kíváncsi lennék tartalmas véleményekre.
Egyébként megrendeltem egyet, de mivel ez egy ritkán keresett úgymond marginális alkatrész, még csak KETTÕ HÓNAPJA hozza a biker.
130-140 psi.
tudom hogy már írtam 1 párszor hogy sz.r a Torám de megint írok
Meg csináltuk (olajcsere,tisztítás) és pár napig elég szépen mozgott aztán elkezdett szárazan mozogni aztán megint jó lett ,'hidegben" nem nagyon mozog (bár az szokás) de most melegben se nagyon mozog. kimentem kerózni és szépen mozgott, aztán kicsit "durvábban" használtam de nem az hogy ugrattam vele csak jobban kellett neki mozognia
És aztán a sok mozgás után amikor mentem haza ismét nem mozgott úgy ahogy azt kell.
Sala mondtál valami mûanyag izét benne ami miatt nem mozog szépen. Mi az vagyis hol van az és hogyan és mire lehet kicserélni? A bikemagban olvasgattam ezt a teló tuning részt és én is próbálkoztam meg csinálni a telót de nem tom mit és hol kellene csrélnem.
talán a nyomórúdon lévõ o gyûrût? Vagy azt a mi a nyomórudat szorítja össze?
fúúúúúú
segítség!!!
Köszi
esetleg menj be probikeba és ott van. biker el van tévedve a szállítási idõkkel egy kicsit. nekem amikor akartam rendelni a pikehoz air u-turn részt, azt mondták, hogy 50ezer, és lehet, hogy nem is jön!!! ezt jelenti manapság az, hogy valaki szolgáltatást nyújt.Én is kíváncsi lennék tartalmas véleményekre.
Egyébként megrendeltem egyet, de mivel ez egy ritkán keresett úgymond marginális alkatrész, még csak KETTÕ HÓNAPJA hozza a biker.
Sziasztok!
Van itt valakinek 2009-es Reba Race-e?Mi a véleménye róla,megéri?