Ez nem uturnos, nem tom mennyi a difi. Ált 20kg-t szokott az RS táblázata 'csalni', gondolom a rugók is hasonlók. Mikor én mentem a Cruxával nekem majdnem jó volt; így azt vártam hogy alatta állandóan elfogy majd az út, rá kell tekerni az elõfeszítésre; de érdekes módon normálisan mozgott és normális utat.
Kevesebbet számít gondolom rugóútból mint solonál, de a végeredmény hasonló szvsz. Plusz 13cmnél én nem veszem annyira észre, izguljanak a rövidutasok ilyenek miatt
Egyébként ha jól látom akkor vannak most olyan telók amikre 2009es matrica szerint fújva kb jó a nyomás, és meglepõ módon az enyémet is ajánlott körül használom - igaz, 2005ös villa ha jól emlékszem.
[szerintem][féloff]Ahogy keresgéltem mikortól van a 426os reva-mert emlékeim szerint elsõéves az enyém- olyanokat találok hogy: "I have been riding Fox for a long time, but I's say that the RockShox Revelation kicks the '05 Fox TALAS R for ride smoothness, adjustabilitym and pedaling platform. It's a perfect all-mountain/epic-ride choice."
Egy 07es talast próbáltam egy pár km-re, akkor örültem magamnak hogy mozgásban -nem technikás részeken- 90-95%ban úgy mozog az akkori reconom mint a róka; hangyafütyinyit jobban mozog a Reva mint a Recon. Szal így utólag ne fájjon a szívem hogy lecsúsztam egy 07 talasról és Reva lett? Mikor keresgéltem sajnáltam nagyon, pedig annyira nem ismer(t)em õket. Egyik havernak van talas, összemérném, de sose jön el velünk tekerni...
Bocs a gyermekies és értelmetlen kíváncsiságomért
[/szerintem][/féloff]