130 -on már nagy a nyomaték a fejcsõre, törés lehet belõleRemélem nem is fogom megbánni... Egy kérdés, szerinted ha 130-ra kihúzva használom, a Cube LTD PRO vázam bírni fogja???
a te vázaddal inkább 85-100 -ra állitsd.
130 -on már nagy a nyomaték a fejcsõre, törés lehet belõleRemélem nem is fogom megbánni... Egy kérdés, szerinted ha 130-ra kihúzva használom, a Cube LTD PRO vázam bírni fogja???
Szerintem nem is fogod megbánni, haverom egy éve nyúzza minden probléma nélkül, stabil, nem csavarodik.
Persze erõs durvulást inkább kerülni !
Árában nincs jobb szerintem.
Szerintem nem is fogod megbánni, haverom egy éve nyúzza minden probléma nélkül, stabil, nem csavarodik.150km már a Torában, aszfalton kicsit sok ez a 130mm míg beértem miskolcra, ott viszont nagyon is jó... Sokkal gyorsabb haladást tesz lehetõvé... Nem tudom miért, de jobban irányítható nekem mint a dart-al... Amit észrevettem, az az hogy a Schwalbe Space 26x2.35-ös egy picit a határon van már neki, nem sok hely van mellette... A Kisvasút sinei mellett közlekedve olyan szépen mozgott, hogy ott csodálkoztam, hogy ahol régen a bukó le akart esni a fejemröl most nyugiba maradt a helyén... Eddig nagyon bejön a teló és még nem bántam meg...
jaigen az idei számosok lába a szimeringes résznél olyan alakú, mint a pike, nem pedig, mint a tora féle láb...
2008-as 351 u-turn ezek szerint valszeg semmivel nem trail-ebb modell, mint az SL vagy a Race testvére
kezdetben vala csak számosakA Reconoknál a számmal jelölt modellek és a "betûs" modellek között mi a különbség?
a számosok a trail a betûsök az xc villák? ha igen ez felépítésben is látszik rajtuk? olyan el.aszott képek vannak amin nem látom igazán a különbséget, ha van egyáltalán...
A Motion control piros mûanyag bigyóját mivel lehet tisztítani, féktisztító mehet rá???
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Nah ha én ezt most le írom neked, akkor nagyot fogsz nézni...
A túráink 95%-a aszfalton megy, 1 nap képesek vagyunk 60-250km között tekerni... De én imádok terepezni... Mikor tehetem ilyen helyen megyek... És itt fõleg a terepezés motivál... Mert ami terepen bírja, annak (szerintem) aszfalton is bírnia kéne... Amúgy meg 95Kg vagyok...