Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Rock Shox

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10883 hozzászólás a témában

csaba8

csaba8

törzsvendég

• fórumtag
  • 955 hozzászólás

Remélem nem is fogom megbánni... Egy kérdés, szerinted ha 130-ra kihúzva használom, a Cube LTD PRO vázam bírni fogja???

130 -on már nagy a nyomaték a fejcsõre, törés lehet belõle
a te vázaddal inkább 85-100 -ra állitsd.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Puzsi....

hány ember mondja még, hogy nem fogja birni? nehéz a felfogásod vagy magadat akarod 1 véleménnyel megnyugtatni h hátha birja?

de hasznald azon, ha meg összetöröd a képed, majd jol kinevetünk, hogy hülye vagy....

Puzsi01

Puzsi01

vendég

• fórumtag
  • 234 hozzászólás

Szerintem nem is fogod megbánni, haverom egy éve nyúzza minden probléma nélkül, stabil, nem csavarodik.
Persze erõs durvulást inkább kerülni !
Árában nincs jobb szerintem.

Remélem nem is fogom megbánni... Egy kérdés, szerinted ha 130-ra kihúzva használom, a Cube LTD PRO vázam bírni fogja???
Addig élsz míg tudod hol a fék!!!!
Aki nem tud elugrani a bringám elöl, az nem érdemli meg az Evoluciót!!! BY NIHILHERO

csaba8

csaba8

törzsvendég

• fórumtag
  • 955 hozzászólás

150km már a Torában, aszfalton kicsit sok ez a 130mm míg beértem miskolcra, ott viszont nagyon is jó... Sokkal gyorsabb haladást tesz lehetõvé... Nem tudom miért, de jobban irányítható nekem mint a dart-al... Amit észrevettem, az az hogy a Schwalbe Space 26x2.35-ös egy picit a határon van már neki, nem sok hely van mellette... A Kisvasút sinei mellett közlekedve olyan szépen mozgott, hogy ott csodálkoztam, hogy ahol régen a bukó le akart esni a fejemröl most nyugiba maradt a helyén... Eddig nagyon bejön a teló és még nem bántam meg...

Szerintem nem is fogod megbánni, haverom egy éve nyúzza minden probléma nélkül, stabil, nem csavarodik.
Persze erõs durvulást inkább kerülni !
Árában nincs jobb szerintem.

madve

madve

törzsvendég

• fórumtag
  • 537 hozzászólás
arra nincs pénzem, levegõs lett volna használtan, de én rugósat szerettem volna, így rendeltem egy 351-es u-turn-ös recont (csak még nem jött meg...)...a túrázós bicajomba megy, egy kona blast vázba, szerintem nem lesz az rosz kombó...majd tolok képet a kimilyenbringávalos topicba ha egyben lesz...:)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

igen az idei számosok lába a szimeringes résznél olyan alakú, mint a pike, nem pedig, mint a tora féle láb...

2008-as 351 u-turn ezek szerint valszeg semmivel nem trail-ebb modell, mint az SL vagy a Race testvére

ja
jó kis teló amúgy

de én még mindig azt mondom pike

és azt is addig amig van idei vay tavalyi
2010-esek kissé más áraknak látszanak
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

madve

madve

törzsvendég

• fórumtag
  • 537 hozzászólás
igen az idei számosok lába a szimeringes résznél olyan alakú, mint a pike, nem pedig, mint a tora féle láb...

2008-as 351 u-turn ezek szerint valszeg semmivel nem trail-ebb modell, mint az SL vagy a Race testvére

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

A Reconoknál a számmal jelölt modellek és a "betûs" modellek között mi a különbség?
a számosok a trail a betûsök az xc villák? ha igen ez felépítésben is látszik rajtuk? olyan el.aszott képek vannak amin nem látom igazán a különbséget, ha van egyáltalán...

A Motion control piros mûanyag bigyóját mivel lehet tisztítani, féktisztító mehet rá???

kezdetben vala csak számosak
aztán lettek race, xc

de ezek ugyanarra az alapra épültek

aztán idén a trailek számosak. elsõre úgy néz ki hogy az xc széria kapta az újabb dizájnos telólábakat (pm fék plusz forma) a trailek meg a régi dizájn (IS fék) ill igy kép alapján a trailek átütõsei mintha a pike lábat kapták volna, persz ez csak így ránézésre, katalogfotó alapján, ami akármi lehet (illetve a pm/is az specifikációból szal az tény)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
a betûsök újabbak sztem....

madve

madve

törzsvendég

• fórumtag
  • 537 hozzászólás
A Reconoknál a számmal jelölt modellek és a "betûs" modellek között mi a különbség?
a számosok a trail a betûsök az xc villák? ha igen ez felépítésben is látszik rajtuk? olyan el.aszott képek vannak amin nem látom igazán a különbséget, ha van egyáltalán...

A Motion control piros mûanyag bigyóját mivel lehet tisztítani, féktisztító mehet rá???

Puzsi01

Puzsi01

vendég

• fórumtag
  • 234 hozzászólás
150km már a Torában, aszfalton kicsit sok ez a 130mm míg beértem miskolcra, ott viszont nagyon is jó... Sokkal gyorsabb haladást tesz lehetõvé... Nem tudom miért, de jobban irányítható nekem mint a dart-al... Amit észrevettem, az az hogy a Schwalbe Space 26x2.35-ös egy picit a határon van már neki, nem sok hely van mellette... A Kisvasút sinei mellett közlekedve olyan szépen mozgott, hogy ott csodálkoztam, hogy ahol régen a bukó le akart esni a fejemröl most nyugiba maradt a helyén... Eddig nagyon bejön a teló és még nem bántam meg...
Aki nem tud elugrani a bringám elöl, az nem érdemli meg az Evoluciót!!! BY NIHILHERO

Puzsi01

Puzsi01

vendég

• fórumtag
  • 234 hozzászólás
Lett ma egy torám:) Eddig bejön:) Igaz ma csak 4 km-et mentem vele... Majd holnap... Így negyed 10 kor nem volt messzebbre kedvem menni...

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
R7 még könnyebb mint a Duke, arra sem hallani rosszat...

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
mennyi a keret?

Puzsi01

Puzsi01

vendég

• fórumtag
  • 234 hozzászólás
Semmiho: Igazad van, meggyõztél! Duke-röl lemondtam... De akkor is szép... Még jó hogy megtaláltad ezt a régebbi írásomat... Nem gondoltam át rendesen, mit is akarok én azzal a villával... Ráfekszem, megnézem mit tehetek a Toráért...

semmiho

semmiho

törzsvendég

• fórumtag
  • 637 hozzászólás
Nem túl régen így írtál a Merida fórumban:

Nah ha én ezt most le írom neked, akkor nagyot fogsz nézni...

A túráink 95%-a aszfalton megy, 1 nap képesek vagyunk 60-250km között tekerni... De én imádok terepezni... Mikor tehetem ilyen helyen megyek... És itt fõleg a terepezés motivál... Mert ami terepen bírja, annak (szerintem) aszfalton is bírnia kéne... Amúgy meg 95Kg vagyok...

No mégegyszer! Szerintem a 180-as tárcsával, 95 kg-mal könnyen eltöröd azt az 1500-1600 g-os Duke SL-t. Én nem vállalnám be, de persze te tudod...
Inkább dolgoznék a suli mellett (az elsõ igazi MTB-om így lett, 2.5 hónap nehéz fizikai meló építkezéseken), hogy egy Tora legyen, ami igaz, nem mozog olyan finoman, de legalább nem érezném magam életveszélyben.

Puzsi01

Puzsi01

vendég

• fórumtag
  • 234 hozzászólás
Ma megnézek egy Tora 302 U-turn-t, hátha fater is rábólint, akkor õ lesz a befutó... Ha nem akkor marad a Duke Sl...

Igazábol csak ezt a márkát ismerem a telók közül... A többit anyira nem...

Ðave

Ðave

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.011 hozzászólás

Már ez a 302-es is túlnyúlik a keret határomon... Szóval nem tudom... Még nagyon vaciálok a duke és a tora között...

40-45 közt kapsz levegõs recon-t... inkább áldozz rá ennyit, és évekig ne vegyél telót... jobban megéri, súlyban is, mozgásban is!

Vagy ha ez sok, akkor esetleg nézz szét más gyártó kínálatában( suntour!-manitou)

Puzsi01

Puzsi01

vendég

• fórumtag
  • 234 hozzászólás
Már ez a 302-es is túlnyúlik a keret határomon... Szóval nem tudom... Még nagyon vaciálok a duke és a tora között...

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
monnyuk, de MCD-set vennék inkább, 302 nem nagy durrantás sajna...