hello!
Van egy RS recon 351 u-turn telóm és mostanában vettem észre hogy kottyan kicsit. Ami kapható szervíz kit ~8-9000ft ért az megoldja a problémám? Valamint hova érdemes vinni javíttatni?
www.doctorbike.hu
hello!
Van egy RS recon 351 u-turn telóm és mostanában vettem észre hogy kottyan kicsit. Ami kapható szervíz kit ~8-9000ft ért az megoldja a problémám? Valamint hova érdemes vinni javíttatni?
www.doctorbike.hu
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
elegendő , sőt többet el sem bir, beleraksz 10ml-t máris 1.5cm-el kevesebbet rugózik
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
hello!
lyrikben meg lehet oldani valahogy a dpa rendszer útjának növelését? arra gondolok, hogy a 160/130-as út helyett 170/140, neadjisten 170/130 között mozduljon.
(valahogy érzem, hogy kb lehetetlen, de hátha..)
nem
lyrikben meg lehet oldani valahogy a dpa rendszer útjának növelését? arra gondolok, hogy a 160/130-as út helyett 170/140, neadjisten 170/130 között mozduljon.
(valahogy érzem, hogy kb lehetetlen, de hátha..)
2 db 21*3,5mm + 1db 10*3mm rugó oldalra és 1db 12*3,5mm a csillapításhoz
( 2010 reba dual air villába is ezek kellenek)
Sziasztok bocsánat ha volt már a kérdés. Próbáltam visszakeresni de nálam a kereső nem igazán akar működni.
A neten találtam több leírást meg több fajta méretet nem tudom melyik lenne a valós és a jó.
A teleszkóp típusa 2009 recon sl solo air.
Ennek a teleszkópnak kellenének az O gyűrű méretei. Ha tudna valaki segíteni megköszönném.
Nem spórolni szeretnék de hónapokat nem akarok várni a gyárira. Meg van ismeretség O gyűrű gyártónál.
Köszönöm az iránymutatást! Tényleg széles tartományok között állítható ez a Reba, úgyhogy lesz néhány köröm vele, mire kitapasztalom a nekem megfelelő beállítást! Szóval pumpa nálam lesz . A kompresszió állításról még mondtok valamit? Azzal hogyan tudom befolyásolni a villa mozgását?
Azt javaslom, kezdésnek tegyél egyforma nyomást a két légkamrába, hogy a SAG 20% legyen, a többit kint. A kompresszióval kapcsolatban úgy tudom többféle kivitelezés is létezik a villákon. Sajnos nem tudom a Reba villádon milyen van. Nekem egy Revelation van, de sajnos most az sincs előttem. Neten egész biztosan rátalálsz a leírásra, ha az angol nem gond.
Köszönöm az iránymutatást! Tényleg széles tartományok között állítható ez a Reba, úgyhogy lesz néhány köröm vele, mire kitapasztalom a nekem megfelelő beállítást! Szóval pumpa nálam lesz . A kompresszió állításról még mondtok valamit? Azzal hogyan tudom befolyásolni a villa mozgását?
Szerintem a gyári adat szimplán sok és már attól is kőkemény lesz. Inkább kevesebbet fújjon bele. De teljesen mindegy, úgyis ki kell tapasztalni. Jobb ha visz magával pumpát. Mondjuk a tél nem a legideálisabb a szabadtéri állítgatásra.
Edited by freddyke, 2014. January 11. - 02:22.
Szerintem érdemes picit keményebbre fújni, mint a táblázatban ajánlott.
Alsó és felső kamra lehet eltérő. Az alsó az első pár centi mozgását határozza meg igazán. Alsóba kevesebb-> kicsit nehezebben indul meg, nem bólogat annyira.
Igazából nincs tökéletes megoldás, mindenki mást szeret, próbálkozz amíg meg nem találod ami neked a legjobban tetszik. Dual air rendszernek az a nagy előnye, hogy finomhangolhatod a saját stílusodhoz azzal, hogy más nyomásra fújod az alsót és a felsőt.
Kis segítség:
http://cdn.sram.com/...04160_rev_a.pdf
Edited by ltsoma, 2014. January 10. - 11:41.
Sziasztok!
Most cseréltem az alap Dart 2 villámat egy Reba dual air villára. Tudnátok egy kis iránymutatást adni a nyomásbeállítással kapcsolatban. Persze a lábon van egy táblázat, de nyilván az csak ajánlott nyomásértékeket tartalmaz. Érdekelnének a tapasztalataitok... Ugyanolyan nyomású legyen-e a két kamra vagy eltérő, gyári ajánlásnál magasabb vagy alacsonyabb értékkel érdemes először próbálkozni stb...
Segítségetek előre is köszönöm!
Szia!
Én a 100mm-es mozgású Reba-mat 105 -/ 105 psi-n használom a 70kg-mal. A bringa 11kg alatt van. Nálam itt a beülés kb 20%, ami nagyjából jó.
Sziasztok!
Most cseréltem az alap Dart 2 villámat egy Reba dual air villára. Tudnátok egy kis iránymutatást adni a nyomásbeállítással kapcsolatban. Persze a lábon van egy táblázat, de nyilván az csak ajánlott nyomásértékeket tartalmaz. Érdekelnének a tapasztalataitok... Ugyanolyan nyomású legyen-e a két kamra vagy eltérő, gyári ajánlásnál magasabb vagy alacsonyabb értékkel érdemes először próbálkozni stb...
Segítségetek előre is köszönöm!
Szia
Lehet, ennyi a maximum. Van egy két széria Recon és Reba , ahol a levegő oldali nyomó rúd gyárilag rövidebb, de ez nagyon ritka. ( nekem van egy ilyen is :-) )
Üdv
Szia,elfelejtettem hogy 29-es villáról van szó,azt meg közben kiderült hogy csak nyomórúd cserével.
2013 Reba solo air-t lehet húzni 100-ról 120-ra?
Szia
Lehet, ennyi a maximum. Van egy két széria Recon és Reba , ahol a levegő oldali nyomó rúd gyárilag rövidebb, de ez nagyon ritka. ( nekem van egy ilyen is :-) )
Üdv
Ebben talán benne van.
http://www.sram.com/...ical-manual.pdf
Sziasztok.
Lenne egy tiszteletteljes kérésem.
Tudja e valaki, hogy ezen a telón belűlről lehet állítani a rugóutat ?
rock shox recon silver tk 100 mm, és nem levegő csak rugó és olaj.
Köszönöm a segítséget.
gabenur.)
Edited by llaszlo, 2013. December 02. - 22:48.