Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Rock Shox

- - - - -

• Please log in to reply
10883 replies to this topic

SokadikX

SokadikX

törzsvendég

• fórumtag
  • 695 posts

2,5 a mérete

Köszi, akkor 0.5-t tévedtem. :)
Elõször 4-re saccoltam, amikor mutattak egyet, akkor mondtam 2-t. Persze a végigjárt boltok egyikében sem volt éppen. Szerencsére legalább netes boltban rendelhetõ.

Azt nem tudod véletlenül, hogy milyen hosszú? Ami nekem van, az kb. 4-5 centi lehet, ez kevés (legalábbis hiába próbáltam forgatni, nem változott semmi)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

Mellesleg én most úgy fest, az elhagyott imbuszkulcs miatt szopok kicsit. Olyan méretû kulcsot, ami oda kellene, nem találtam eddig egyetlen ("offline")boltban sem. Ebbõl következõen a visszaút csillapítását nem tudom állítani, pedig kellene, mert még volna mit hangolgatnom rajta.

2,5 a mérete

SokadikX

SokadikX

törzsvendég

• fórumtag
  • 695 posts

csak az a baj hogy gyakrabban is van rá szükség :)

Ez még nem vigasztalja azt, aki a nagyker ilyen viselkedése miatt nem tudja használni a biciklijét, benne az esetleg többszázezres teloval... :(
Mondjuk az sokat elmond róluk, hogy egy hét alatt nem voltak képesek válaszolni egy nyomorult e-mailre.
Ha nem leszek lusta, rákérdezek a fogy.védõknél, mi a helyzet ilyenkor. Tényleg ennyire nincs joga semmire a vásárlónak, ha egyszer megvett valamit?
Mondjuk nem biciklis, hanem fotós tapasztalat, hogy ennyire... (lásd caNON+camera kft címû rémtörténetek tömege)

Mellesleg én most úgy fest, az elhagyott imbuszkulcs miatt szopok kicsit. Olyan méretû kulcsot, ami oda kellene, nem találtam eddig egyetlen ("offline")boltban sem. Ebbõl következõen a visszaút csillapítását nem tudom állítani, pedig kellene, mert még volna mit hangolgatnom rajta.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,269 posts

Kb. ezért vettem Manitou-t. Õk azért tartanak pótalkatrészt normálisan.

csak az a baj hogy gyakrabban is van rá szükség :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,672 posts

nem ez nem igy van
ÕK eladják a villákat DE semmiilyen pótalkatrészt nem rendelnek pluszba
namost
ha garis probléma adódik, esetleg kellene neked alkatrész, akkor rendeld meg, lehetõleg fizesd ki elõre aztán várj 3-6 hónapot
ez bikeréknál igy mûködik

Kb. ezért vettem Manitou-t. Õk azért tartanak pótalkatrészt normálisan.
Marci

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts

blackbox általában full alu, mig a gyári mcd fõleg müanyag.

És az XX Motion Control miben más, mint Blackbox pl? A hidrós lock a különbség mindössze?

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
nem ez nem igy van
ÕK eladják a villákat DE semmiilyen pótalkatrészt nem rendelnek pluszba
namost
ha garis probléma adódik, esetleg kellene neked alkatrész, akkor rendeld meg, lehetõleg fizesd ki elõre aztán várj 3-6 hónapot

ez bikeréknál igy mûködik

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

SokadikX

SokadikX

törzsvendég

• fórumtag
  • 695 posts
Mondjátok, jól látom, hogy a RS-t forgalmazó nagyker finoman szólva nem áll a helyzet magaslatán az ügyfelek kezelése terén?
(úgy értem: tényleg magasról tesznek rá, ha a kedves vásárlónak pl. alkatrészpótlási gondjai vannak?)

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc

akkor adodtt a fenti villa (10-es reba team maxle)
elvileg 120-ra állítva. adták is hozzá a 2 távtartót
100/100 psi +/-
a becsúszokból látszik/szabadon van 105 mm (ereditelg a negativban 15-el kevesebb vot akkor 108mm). akkor most ki hazudik ? tudom szedjem szét nézzem meg, na azt most nem fogom. :)

másk. black box motion controll miben tér el az "eccerû" mc-tõl ? (azt a 3 mondatot a sram.com on +találtam, de kevés hozzá a tudásom :))

kösz

blackbox általában full alu, mig a gyári mcd fõleg müanyag.

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
rebához nem is nagyon kell....egyszerû mint a facsipesz :)

de sztem az 100mm-en lesz, nekem is 100mm-en jött, és két távgyartó volt a csomiban

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,269 posts

nekem is 2 távtartó járt mégis 100mm-en volt....

szedd szét, vedd ki ami benne van...

fel oras munka

nem értek hozzá
amúgy is csak kiváncsi voltam :)
+ még az is lehet 100-at mozgó vázba lesz, úgyhogy ráér
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
nekem is 2 távtartó járt mégis 100mm-en volt....

szedd szét, vedd ki ami benne van...

fel oras munka

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,269 posts
akkor adodtt a fenti villa (10-es reba team maxle)
elvileg 120-ra állítva. adták is hozzá a 2 távtartót
100/100 psi +/-
a becsúszokból látszik/szabadon van 105 mm (ereditelg a negativban 15-el kevesebb vot akkor 108mm). akkor most ki hazudik ? tudom szedjem szét nézzem meg, na azt most nem fogom. :)

másk. black box motion controll miben tér el az "eccerû" mc-tõl ? (azt a 3 mondatot a sram.com on +találtam, de kevés hozzá a tudásom :))

kösz

SokadikX

SokadikX

törzsvendég

• fórumtag
  • 695 posts

Help! Reba SL Dual Airbõl sikeresen elhagytam azt a szerszámot/alkatrészt, amivel a lockolás erõsségét és a visszaút csillapítást lehet állítgatni.

Enyém kérdés storno. Egy sima imbuszkulcs megoldja a problémákat.

czanga

czanga

törzsvendég

• fórumtag
  • 563 posts
Help me too! :)
Nos egy 2008-as 318-as u-turn (nem motion controll-os) tora tulajdonosa megkért, hogy kérdezzek utána, hátha valaki tud hozzá elfekvõben csillapítási egységet, ugyanis az meghalt szegényben. Tudom, hogy ez nem az apró, nem is annak szánom, csak hátha valakinek van, vagy tudja kitõl/honnan, akár donorvilla, mert sajna a biker-re nem tudunk számítani.

SokadikX

SokadikX

törzsvendég

• fórumtag
  • 695 posts
Help! Reba SL Dual Airbõl sikeresen elhagytam azt a szerszámot/alkatrészt, amivel a lockolás erõsségét és a visszaút csillapítást lehet állítgatni.
Hogyan, honnan tudnám pótolni? (gondolom, funkcionálisan pótolható egy megfelelõ méretû imbuszkulccsal, de nem tudom, nem kellene-e lezárni valamivel a helyét, hogy ne koszolódjon)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,269 posts
2010-es átütõs reba team, vágatlan, 1760 gramm tengellyel. + 60 gramm a pl kar. ha vkit esetleg érint.

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,347 posts
azt beszokik vonni vmi mûanyag fóliaszerûképzõdménnyel. házilag úgy tudom elképzelni h szerezni kell olyan vastag zsugorcsövet ami passzol, rámelegíteni úgy a közepefele azt ennyi.
Conrad - Elektronika, technika

itten lehet válogatni. de ha bemész egy elektronikai szaküzletbe esélyes hogy tudnak adni, csak tudni kell a méretet. rúgót meg golyót kérdezd meg a bikernél, vagy közeledben lévõ bringaboltban.

bence5165604

bence5165604

vendég

• fórumtag
  • 14 posts
szétszedtem a telót és az van h nincsen benne rugó:o...meg golyó is v 2...azt külön lehetpótolni?
meg az a bajam h a rugó szerintemhozzáér a teló falához v nemtoom de erõebb rázásra kopog...hogy lehet ezt a hibát kiküszöbölni?
választ elõre is köszönöm

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
óóó értem már....hát nagy buziságnak tûnik