Jelentkezz be Regisztrálj
Maratonok
Posted 2009. April 25. - 19:49
Posted 2009. April 25. - 19:47
Posted 2009. April 25. - 19:38
rám nem mondhatja senki, hogy utálom a sarat, de ha esik a versenyen vagy elõtte, akkor egy métert nem fogok menni a pályán.Kis sár vidámság:D
Posted 2009. April 25. - 19:28
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Posted 2009. April 25. - 19:27
Posted 2009. April 25. - 18:02
Posted 2009. April 25. - 17:59
Posted 2009. April 24. - 14:41
Verseny napja: 2009.05.02 (szombat) 9:00 óra
Uti távolság Budapeströl: 420 km- várhato utazási idö: 5 óra
Verseny táv:
CLASSIC 93 km, szint: 2160 m
JUNIOR 58 km, szint: 1140m
Ottalvos, ahányan jelentkeznek ugy keresk szállást.
Költségek: 3 fö esetén: 9000 HUF/fö utazási költség+szállás
Akit érdekel irjon privátot, köszönöm.
Posted 2009. April 23. - 21:54
Azt szeretném kérdezni,hogy itthonról,átutalással be tudom fizetni a haverom nevezését?Soha nem szoktam átutalni.Van ott valami megjegyzés,ahova be kell írni,hogy milyen pénz,kinek,minek küldöm?Bocs a láma kérdésért,meg,hogy ide írom,de mégiscsak kapcsolódik a Maratonhoz,és nem tudtam kitõl kérdezni
Ha figyelmesen elolvasod a nevezéskor a nevezési feltételeket, és ott az átutalásnál, mindig megadják, milyen szla számra és mennyit kell utalni, valamint a közlemény rovatba írandó adatokat.
A klikkelgetések mellett néha nem árt figyelni:banned: és akkor meg vagyunk kímélve a lámáktól
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X
Posted 2009. April 23. - 20:42
Posted 2009. April 23. - 20:31
Posted 2009. April 23. - 20:23
Posted 2009. April 23. - 18:01
Ej de dinnye vagyok:DA rövid úgy láttam, hogy 44 km
Posted 2009. April 23. - 15:05
Most néztem a Horal maraton honlapját ami szintén része az Intermountan series-nek a rövid táv 42km 1900m szinttel ebbõl egy emelkedõ ami kb 850 méterrõl indul 13km hosszú és 1955m-en ér véget:)
A hosszú táv 82 km 2500m szinttel
http://www.horal.sk/...alovoholska.jpg
tetszik:D
Pestõl 250 km Agusztus 8 rövid táv 9 hosszú táv
file:///C:/DOCUME%7E1/ZEE%7E1.ZEE/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.jpg
A rövid úgy láttam, hogy 44 km
Posted 2009. April 23. - 13:40
Az idei 24 órás maratonon, nem csak az amatõröknek lesz útvonaluk, hanem azoknak is akik esetlegesen csapatban jönnének, mivel lesz egy a várost elhagyó kb 20km-es kör is ami Lenti környékén lesz kijelölve.
Ezt azért vettük bele mert a Ausztriából is érkeznek hozzánk bringások, csak õk csapatostól érkeznek, és nem a kis körön akarnak tekerni hanem a város inkább a város környékén bringáznának.Nekik találtunk ki egy hosszabb távot, ami viszont nem érinti a bázist, szóval ha valaki be akar jönni pihenni annak majd kell egy kis kitérõt tartania.
A Háromországos Maratonról jelenleg még szervezés alatt van, de amint lesznek friss infók, és igény is van rá természetesen szívesen tájékoztatom az érdeklõdõket, valamint az oldalunkon a www.mocorgok.hu címen is folyamatosan frissítjük az infókat.
Senki sem haragszik meg sztem, ha felteszed a továbbiakban is az információkat ide is
A nagyobbik körnek már lehet tudni az útvonalát? Terep, vagy vagy az is vékonygumis inkább?
Posted 2009. April 22. - 21:33
Posted 2009. April 22. - 18:21
Posted 2009. April 22. - 16:25
Ezen morfondírozom, vajh' melyik a jobb, egy pörgõs BudaMarci Pesten, unalomig ismert nyomvonalakon, vagy némi keringés Lentiben? Egy pillanatig sem haboznék, ha a Mocorgók nem a városba vitték volna az utat, hanem mondjuk a dedesi tó környékére, terepre...
Sziasztok !
Az idei 24 órás maratonon, nem csak az amatõröknek lesz útvonaluk, hanem azoknak is akik esetlegesen csapatban jönnének, mivel lesz egy a várost elhagyó kb 20km-es kör is ami Lenti környékén lesz kijelölve.
Ezt azért vettük bele mert a Ausztriából is érkeznek hozzánk bringások, csak õk csapatostól érkeznek, és nem a kis körön akarnak tekerni hanem a város inkább a város környékén bringáznának.Nekik találtunk ki egy hosszabb távot, ami viszont nem érinti a bázist, szóval ha valaki be akar jönni pihenni annak majd kell egy kis kitérõt tartania.
Dedes felé azért nem terveztük az útvonalat, mert egyrészt a felvezetõ autó nem fér el a bringaúton, a bringaúton folyamatosan közlekednek bringával motorral mindenféle kétkerekûvel és gyalog.Õk valószínûleg nehezen tolerálnák ha kb 250 bringás jönne szembe velük olyan szûk úton ahol két bringás alig fér el egymás mellett. Sajnos számos érv szól a dedesi útvonal ellen, pedig valóban nagyon szép környék.
Azoknak akik szeretnének a Lendvadedesi tó környékén található erdõkben tekerni, és szeretik a terepet azoknak ajánlom a július 19-én megrendezésre kerülõ Háromországos Pannon Maratont melynek lesz kifejezetten terepkerékpárosok részére tervezett útvonala is Lendvadedes és a közeli Tenke-hegy beiktatásával (kellemesen mászós útvonalakkal).
A Háromországos Maratonról jelenleg még szervezés alatt van, de amint lesznek friss infók, és igény is van rá természetesen szívesen tájékoztatom az érdeklõdõket, valamint az oldalunkon a www.mocorgok.hu címen is folyamatosan frissítjük az infókat.
Azoknak akik ellátogatnak hozzánk, és letekerik a maguk távját majd ezután egy kicsit lazítanának ajánlom figyelmébe a helyi termálvizes gyógyfürdõ szolgáltatásait is. Részletes infót a www.lentifurdo.hu oldalon találhattok.
Posted 2009. April 21. - 20:21
A hosszú táv 82 km 2500m szinttel
tetszik:D
Pestõl 250 km Agusztus 8 rövid táv 9 hosszú táv
file:///C:/DOCUME%7E1/ZEE%7E1.ZEE/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.jpg
Posted 2009. April 21. - 08:24
köszi, az infókatAndrás!
Pannonmarcival kapcsolatban!
...
Idejében adjátok le a nevezést!!
Big
már neveztem. szeretem a környéket
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu