köszi, az infókatAndrás!
Pannonmarcival kapcsolatban!
...
Idejében adjátok le a nevezést!!
Big

már neveztem. szeretem a környéket

köszi, az infókatAndrás!
Pannonmarcival kapcsolatban!
...
Idejében adjátok le a nevezést!!
Big
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
nekem ez tûnt logikusnak, hogy a cuha pataknál lesz lefelé a befutóÍrj egy emailt a szervezõknek vagy megmondom én
, nekünk tavaly (nem fél
) maratonistáknak arra ment a pálya. A befutó lesz ott. A hosszútáv + köre pedig a Királykapu (nem Bakonybél) felé fog menni.
a pannon marci (vinye maraton) a cuha patak felé rajtol vagy az lesz a befutója?
A sebesség mindent megold.
egyszerû . nem hordok szemüveget..Egy gyakorlati kérdés.
Mit szoktatok csinálni,amikor fullra bepárásodik a szemüvegetek az izzadtságtól?
Gondolom nem álltok le percenként törölgetni...
tegnapi xc-n például a 300. méter után kidobtam a frissítõ zónábanEgy gyakorlati kérdés.
Mit szoktatok csinálni,amikor fullra bepárásodik a szemüvegetek az izzadtságtól?
Gondolom nem álltok le percenként törölgetni...
Ezen morfondírozom, vajh' melyik a jobb, egy pörgõs BudaMarci Pesten, unalomig ismert nyomvonalakon, vagy némi keringés Lentiben? Egy pillanatig sem haboznék, ha a Mocorgók nem a városba vitték volna az utat, hanem mondjuk a dedesi tó környékére, terepre...
ha valaki repülõvel jön Budamarcira, simán odaér:D
2006 volt az alkaltrészamortizáció éve..
köv. héten esõs idõ lesz ,de remélem hamar el is megy . Nekem elég volt sárból a tavalyi nagykovácsi versenyen ...
Ez egy nagyon jó rendezvény,csak az a baj,hogy péntek-szombaton van és nem egy nappal késõbb ./legalábbis nekem/:(
ja 3 (vagy 2) éve ilyenkor még szintén porzott...
aztán sokaknak nagy élmény lett nem kis alkatrészamortizációval
Nagyon igazad van !Milyen mókásan is tud kinézni a társaság egy saras verseny ill. túra után:D
Egy kis sár vidámság.