Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Maratonok

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3542 hozzászólás a témában

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Parancsolj ...

http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg

:love: köszi.
azt hittem, hogy nagyobb különbség lesz...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

állítsd át lécci, hogy az X tengelyen az idõ helyett km-t mutasson, mert így csalókák a dombok :)

Dynamo-maraton helyett is lesz meglepi. majd holnap kiderül :P

Parancsolj ...

... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás
Nem csalóka ilyen nagyok a hegyek ...
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Mellékelem a 2009-s VB-i MTB piknik szinttérképét.
De cserében lesznek jó kis lejtõk ... és pálya kijelölés

állítsd át lécci, hogy az X tengelyen az idõ helyett km-t mutasson, mert így csalókák a dombok :)

Dynamo-maraton helyett is lesz meglepi. majd holnap kiderül :P

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Good! ;)
NN-RR kombó a legtöbb helyen megállja a helyét. Amúgy igaz, slickel is tekertem már terepen - éjszaka - és nem nyafogtam.

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Nekem a Michelin modellek jöttek be, de tudom, mindjárt le leszek ugatva érte, pedig van egy modelljük, amit már második éve használok, - a harmadik garnitúrát nyüstölöm - mert esõben, és szárazon is bevált. Contit még nem használtam.

Off
Szerintem a gumi kérdés az tökre egyéni ... az a lényeg, hogy tudjál vele menni ... Nekem meg a NN és RR jött be és megkaptam, hogy szar ... schwalbe ...
Edzeni meg a legolcsóbbat használom egy Rubena Charybdis-t nehéz és nem defektérzékeny, tehát tökéletes!
On

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Nekem a Michelin modellek jöttek be, de tudom, mindjárt le leszek ugatva érte, pedig van egy modelljük, amit már második éve használok, - a harmadik garnitúrát nyüstölöm - mert esõben, és szárazon is bevált. Contit még nem használtam.

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Én is végig tekertem , vonszoltam magam a crosskovácsi versenyen , bringa amortizáció nélkül...de most ne essen. Ma voltam kint a pályán . Kis esõ eshet , mert porzik a pálya ,de sok ne essen
Ki milyen gumit ajánlj, mert én most akarom kipróbálni a continental Race Kinget,eddig mountain King- et használtam

Slick, 8 baron

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás
Mellékelem a 2009-s VB-i MTB piknik szinttérképét.

Próbáltam érvelni pár újítással a pálya kialakításnál, mikor ültünk a térkép felett:chin: pl.: hogy vegyük bele a Templom kerülést, és a visszafordító hajtû kanyart elneveztük volna DANTE kanyarnak:D, de sajnos idén sem lesz bent a pályában:p

De cserében lesznek jó kis lejtõk ... és pálya kijelölés

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás
Én is végig tekertem , vonszoltam magam a crosskovácsi versenyen , bringa amortizáció nélkül...de most ne essen. Ma voltam kint a pályán . Kis esõ eshet , mert porzik a pálya ,de sok ne essen
Ki milyen gumit ajánlj, mert én most akarom kipróbálni a continental Race Kinget,eddig mountain King- et használtam

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
:no:Gurul az csak lendület legyen:D
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 hozzászólás

Kedd, szerda, csütörtökre nem kis esõket jeleznek elõ Pest környékére, jó móka lesz :)

Más: volt szerencsém ma betekintést nyerni a Radmaraton (osztrák fertõ kerülõ 130 km-s országúti bringaverseny) rajtcsomagjába. 2009 januárban lejárt krém figyelt a mélyén, szóval nem csak itthon fordul elõ ilyesmi.

indultál rajta? :D

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Sár, hm...mintha ott nem gurulna a bringa...:)
Amúgy meg, jót tesz a szépségünknek...;)

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Télen hetente mentem terepre, néha nem kis sárban. Túra után alapos bringa takarítás ápolás átnézés hála istennek az amortizáció még elkerülte a bringát emiatt nem félek.

Végre itt a válasz ...... "alapos bringa takarítás ápolás átnézés"

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Télen hetente mentem terepre, néha nem kis sárban. Túra után alapos bringa takarítás ápolás átnézés hála istennek az amortizáció még elkerülte a bringát emiatt nem félek.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

mivan baze' csaj vagy? :)

Nem csaj, csak beugrik a "sár" ha sár van:D

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Kedd, szerda, csütörtökre nem kis esõket jeleznek elõ Pest környékére, jó móka lesz :)

Más: volt szerencsém ma betekintést nyerni a Radmaraton (osztrák fertõ kerülõ 130 km-s országúti bringaverseny) rajtcsomagjába. 2009 januárban lejárt krém figyelt a mélyén, szóval nem csak itthon fordul elõ ilyesmi.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

rám nem mondhatja senki, hogy utálom a sarat, de ha esik a versenyen vagy elõtte, akkor egy métert nem fogok menni a pályán.

mivan baze' csaj vagy? :)

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

megéri neked az amortizáció?

És ugye tudni kell biciglizni

(csak halkan jegyzem meg, tavaly Crosskovácsit végigtekertem és semmi baja nem lett a bringának)

A sár a barátunk nem kell tõle félni szeretni kell

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

megéri neked az amortizáció?

Nem lesz baja semminek, edzõkerék, edzõhajtás. És jól futok :) .

A sebesség mindent megold.