Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Maratonok

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3542 hozzászólás a témában

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás
Én bízok a jó idõben :) csak sajna a nem lesz új gumi szettem, mertnem jön meg a nagykerbõl addigra. Marad a jól bevált mountein King:)

kiarob

kiarob

vendég

• fórumtag
  • 51 hozzászólás
Nekem is a BM lesz életem elsõ maratonja. Ha nagy dagonya lesz, akkor duplán nehéz lesz számomra :)
Conti RK-t vagy Ignitort tudok felrakni, kezdjek gumi után vadászni, vagy valamelyikkel vállalható esõ esetén is?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Tehát a Szilvásvárad a legkönnyebb? Én azt hittem pont fordítva! Akkor lehet ráveszem magamat a középre!

Nem, Dante a legnehezebbet írta elõre.

A sebesség mindent megold.

Zsembi

Zsembi

vendég

• fórumtag
  • 62 hozzászólás
Tehát a Szilvásvárad a legkönnyebb? Én azt hittem pont fordítva! Akkor lehet ráveszem magamat a középre!

norbonc

norbonc

vendég

• fórumtag
  • 56 hozzászólás
Remélem,BM-on nem lesz esõ,meg elötte sem...:) Az nagyon GYász lenne.
Ez lesz az elsõ maratonom.

Van valakinek infója azzal kapcsolatban,hogy BM-on lesz -e értékmegõrzõ?
Tavaly,amikor a "gombaszedésen" (10km) indultunk,akkor a sátorban lévõ színpad alá tették a cuccunkat...
Sajnos nincs lehetõségünk autóval a helyszínre kimenni:(

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Szilvás-Duna-Mátra-Bükk (már a Top marcikból)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Zsembi

Zsembi

vendég

• fórumtag
  • 62 hozzászólás
Segítsetek!

Eddig csak rövid távú maratonokon indultam, és ez végig teljesen élvezhetõ, még marad energiám a végén, azt érzem. Ebben az évben gondolkodom a közép távokon.

Szerintetek melyik maraton középtávja a legkönnyebb haladva a legnehezebb felé? Most épp a Szilvásváradon gondolkodom.... (itt azt néztem, hogy a középtáv km-ben nincs 2x annyi mint a rövidtáv de a szintkülönbség eléggé húzós a rövidhez képest!)

Elõre is köszönöm a tanácsokat!

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

térdvédõ

Itt: http://www.superpole.hu/
A szükséges infókat mind megtalálod.:)

sztyopa

sztyopa

vendég

• fórumtag
  • 156 hozzászólás
A napok elõrehaladtával az ötnapos prognózisba belefoglalt elõrejelzés pontossága - a meteorológia jelenlegi elõrejelezhetõségi lehetõségeihez igazodva - általánosságban csökken, így ezt a tényezõt ajánlott figyelembe venni.

idézet a metnet.hu weblaprol

Szóval lehet még hó is. :)

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
térdvédõ
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

vv milyen utca és milyen cég ? elnézést a kisbetûkért de a gépelés most csak egykezes

Adhatnál valami támpontot, mert nem tudom, mire gondolsz.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
vv milyen utca és milyen cég ? elnézést a kisbetûkért de a gépelés most csak egykezes
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

zsiráf

zsiráf

vendég

• fórumtag
  • 139 hozzászólás
Helyes a bõgés oroszlán !:)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
A kerékpározás szabadtéri, technikai sport.:D

bacsesz

bacsesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 532 hozzászólás

Nem lesz cumi... ha verseny van, akkor nem azt kell nézni, hogy milyen az idõ, hanem a versenyre kell koncentrálni. És ez mindig így van. Nem azért nevezel, hogy anyázz a sár miatt, hanem azért, hogy versenyezz.

Szerintem.

A FF-et kilõheted, szerintem BJ.

Köszi a választ!
És hiába van igazad abban, hogy ha nevez valaki az igenis verseny, de attól még cumi térdigérõ dagonyában "versenyezni". és amikor ez a körülmény fellép, onnantól biztos vagyok benne, hogy csak annak lesz verseny aki olyan kaliberû csapatban van ahol ezt megkövetelik. a többi amatõrnek csak maradandó ÉLMÉNY :D de akármi legyen énis elindulok :)

arcsiba no.1

arcsiba no.1

törzsvendég

• fórumtag
  • 602 hozzászólás
mintha valaki megrendelte volna az esõt péntekre, szombattól újból jó idõ lesz :( még jó hogy nem neveztem elõre, de azért elmegyek...

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Janes, 2007-ben indultam rajta, ma olyan viharos szél volt, hogy nem neveztem csak kb 20 km-t jöttem a mezõnnyel egész jó tempóban, aztán Sopronnál kiálltam. A rekumbenseseket az elsõ emelkedõn (kb. 10 %-os 200 méter erejéig) a nézõk tolták fel :)
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Nem lesz cumi... ha verseny van, akkor nem azt kell nézni, hogy milyen az idõ, hanem a versenyre kell koncentrálni. És ez mindig így van. Nem azért nevezel, hogy anyázz a sár miatt, hanem azért, hogy versenyezz.

Szerintem.

A FF-et kilõheted, szerintem BJ.

bacsesz

bacsesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 532 hozzászólás
nos akkor már kb 90% hogy hatalmas cumi lesz a Buda maraton:D....ennek tükrében black jack(2.1), furious fred(2.0), vagy hurricane(2.0)? és ha esetleg nem lenne akkora sár....

elnézést, hogy még 1 postot hoztam de hátha érdekel valakit, egy kis területi elõlrejelzés, tájékoztatásnak: http://www.eumet.hu/1_tajegysegek.html

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Valakinek nincs Buda Maraton hobby táv szintrajza? Csak hogy kicsit ráhangolódjak:) Ha lehet, így mint ahogy Balu75 küldte: távolság X tengellyel.