Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Maratonok

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3542 hozzászólás a témában

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
megéri neked az amortizáció?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Ha esik, akkor talán elmegyek, egyébként nem.

A sebesség mindent megold.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Kis sár vidámság:D

rám nem mondhatja senki, hogy utálom a sarat, de ha esik a versenyen vagy elõtte, akkor egy métert nem fogok menni a pályán.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Kis sár vidámság:D
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás
Szerda,csütörtökre nyugaton esõt mondanak, csak a hhh és környékét kerülje el .....nem szeretnék dagonyázni :(

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
mondjuk én nem bánnám, ha 14 órakor lenne.. de sztem a dél reálisabb.

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás
Buda maratonnal kapcsoltban lenne egy olyan kérdésem ,hogy hánykor lesz a rajt, mert az ODIN rendszerben 14 órára írja a honlapon meg 12 órára írja, a többi maraton is a megszokott 10 óra helyett 12 és 11 órára van kiírva..

Franci

Franci

vendég

• fórumtag
  • 235 hozzászólás
AUTHOR ©ELA MARATHON-ra van kedve valakinek jönni?

Verseny napja: 2009.05.02 (szombat) 9:00 óra
Uti távolság Budapeströl: 420 km- várhato utazási idö: 5 óra

Verseny táv:
CLASSIC 93 km, szint: 2160 m
JUNIOR 58 km, szint: 1140m

Ottalvos, ahányan jelentkeznek ugy keresk szállást.

Költségek: 3 fö esetén: 9000 HUF/fö utazási költség+szállás

Feltöltött kép

Akit érdekel irjon privátot, köszönöm.
Tanácsok városi bringásoknak http://bringalakat.hu/

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Azt szeretném kérdezni,hogy itthonról,átutalással be tudom fizetni a haverom nevezését?Soha nem szoktam átutalni.Van ott valami megjegyzés,ahova be kell írni,hogy milyen pénz,kinek,minek küldöm?Bocs a láma kérdésért,meg,hogy ide írom,de mégiscsak kapcsolódik a Maratonhoz,és nem tudtam kitõl kérdezni

Ha figyelmesen elolvasod a nevezéskor a nevezési feltételeket, és ott az átutalásnál, mindig megadják, milyen szla számra és mennyit kell utalni, valamint a közlemény rovatba írandó adatokat.

A klikkelgetések mellett néha nem árt figyelni:banned: és akkor meg vagyunk kímélve a lámáktól :)
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

CSEKONICS

CSEKONICS

törzsvendég

• fórumtag
  • 376 hozzászólás
Ja,bocs,az lemaradt.A Szilvásváradi maratonra.Már az ODIN-on benevezett.
Akár azt gondolod,hogy képes vagy valamire,akár azt,hogy nem,mindenképp igazad van!

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Hova akarsz nevezni?

CSEKONICS

CSEKONICS

törzsvendég

• fórumtag
  • 376 hozzászólás
Azt szeretném kérdezni,hogy itthonról,átutalással be tudom fizetni a haverom nevezését?Soha nem szoktam átutalni.Van ott valami megjegyzés,ahova be kell írni,hogy milyen pénz,kinek,minek küldöm?Bocs a láma kérdésért,meg,hogy ide írom,de mégiscsak kapcsolódik a Maratonhoz,és nem tudtam kitõl kérdezni
Akár azt gondolod,hogy képes vagy valamire,akár azt,hogy nem,mindenképp igazad van!

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás

A rövid úgy láttam, hogy 44 km :)

Ej de dinnye vagyok:D

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás

Most néztem a Horal maraton honlapját ami szintén része az Intermountan series-nek a rövid táv 42km 1900m szinttel ebbõl egy emelkedõ ami kb 850 méterrõl indul 13km hosszú és 1955m-en ér véget:)
A hosszú táv 82 km 2500m szinttel
http://www.horal.sk/...alovoholska.jpg
tetszik:D
Pestõl 250 km Agusztus 8 rövid táv 9 hosszú táv
file:///C:/DOCUME%7E1/ZEE%7E1.ZEE/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.jpg

A rövid úgy láttam, hogy 44 km :)
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

Az idei 24 órás maratonon, nem csak az amatõröknek lesz útvonaluk, hanem azoknak is akik esetlegesen csapatban jönnének, mivel lesz egy a várost elhagyó kb 20km-es kör is ami Lenti környékén lesz kijelölve.
Ezt azért vettük bele mert a Ausztriából is érkeznek hozzánk bringások, csak õk csapatostól érkeznek, és nem a kis körön akarnak tekerni hanem a város inkább a város környékén bringáznának.Nekik találtunk ki egy hosszabb távot, ami viszont nem érinti a bázist, szóval ha valaki be akar jönni pihenni annak majd kell egy kis kitérõt tartania.

A Háromországos Maratonról jelenleg még szervezés alatt van, de amint lesznek friss infók, és igény is van rá természetesen szívesen tájékoztatom az érdeklõdõket, valamint az oldalunkon a www.mocorgok.hu címen is folyamatosan frissítjük az infókat.

Senki sem haragszik meg sztem, ha felteszed a továbbiakban is az információkat ide is :)

A nagyobbik körnek már lehet tudni az útvonalát? Terep, vagy vagy az is vékonygumis inkább?

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
peceró, eger&bükk topik

arcsiba no.1

arcsiba no.1

törzsvendég

• fórumtag
  • 602 hozzászólás
szeretném bejárni a szilvásmarci rövid távját, ha lenne rá érdeklõdõ, megbeszélhetnénk egy hétvégét. Röstellem de nem emlékszem pontosan az utvonalra, de nem is versenytempóban mennénk végig rajta. megpróbálok beszélni egy pár illetékessel, akik tudhatják az utat.

Cymby

Cymby

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás

Ezen morfondírozom, vajh' melyik a jobb, egy pörgõs BudaMarci Pesten, unalomig ismert nyomvonalakon, vagy némi keringés Lentiben? Egy pillanatig sem haboznék, ha a Mocorgók nem a városba vitték volna az utat, hanem mondjuk a dedesi tó környékére, terepre...

Sziasztok !

Az idei 24 órás maratonon, nem csak az amatõröknek lesz útvonaluk, hanem azoknak is akik esetlegesen csapatban jönnének, mivel lesz egy a várost elhagyó kb 20km-es kör is ami Lenti környékén lesz kijelölve.
Ezt azért vettük bele mert a Ausztriából is érkeznek hozzánk bringások, csak õk csapatostól érkeznek, és nem a kis körön akarnak tekerni hanem a város inkább a város környékén bringáznának.Nekik találtunk ki egy hosszabb távot, ami viszont nem érinti a bázist, szóval ha valaki be akar jönni pihenni annak majd kell egy kis kitérõt tartania.

Dedes felé azért nem terveztük az útvonalat, mert egyrészt a felvezetõ autó nem fér el a bringaúton, a bringaúton folyamatosan közlekednek bringával motorral mindenféle kétkerekûvel és gyalog.Õk valószínûleg nehezen tolerálnák ha kb 250 bringás jönne szembe velük olyan szûk úton ahol két bringás alig fér el egymás mellett. Sajnos számos érv szól a dedesi útvonal ellen, pedig valóban nagyon szép környék.

Azoknak akik szeretnének a Lendvadedesi tó környékén található erdõkben tekerni, és szeretik a terepet azoknak ajánlom a július 19-én megrendezésre kerülõ Háromországos Pannon Maratont melynek lesz kifejezetten terepkerékpárosok részére tervezett útvonala is Lendvadedes és a közeli Tenke-hegy beiktatásával (kellemesen mászós útvonalakkal).
A Háromországos Maratonról jelenleg még szervezés alatt van, de amint lesznek friss infók, és igény is van rá természetesen szívesen tájékoztatom az érdeklõdõket, valamint az oldalunkon a www.mocorgok.hu címen is folyamatosan frissítjük az infókat.

Azoknak akik ellátogatnak hozzánk, és letekerik a maguk távját majd ezután egy kicsit lazítanának ajánlom figyelmébe a helyi termálvizes gyógyfürdõ szolgáltatásait is. Részletes infót a www.lentifurdo.hu oldalon találhattok.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Most néztem a Horal maraton honlapját ami szintén része az Intermountan series-nek a rövid táv 42km 1900m szinttel ebbõl egy emelkedõ ami kb 850 méterrõl indul 13km hosszú és 1955m-en ér véget:)
A hosszú táv 82 km 2500m szinttel
tetszik:D
Pestõl 250 km Agusztus 8 rövid táv 9 hosszú táv
file:///C:/DOCUME%7E1/ZEE%7E1.ZEE/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.jpg

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

András!
Pannonmarcival kapcsolatban!
...
Idejében adjátok le a nevezést!!
Big

köszi, az infókat ;)
már neveztem. szeretem a környéket :)