Nem lesz baja semminek, edzõkerék, edzõhajtás. És jól futokmegéri neked az amortizáció?

Nem lesz baja semminek, edzõkerék, edzõhajtás. És jól futokmegéri neked az amortizáció?
A sebesség mindent megold.
rám nem mondhatja senki, hogy utálom a sarat, de ha esik a versenyen vagy elõtte, akkor egy métert nem fogok menni a pályán.Kis sár vidámság:D
Azt szeretném kérdezni,hogy itthonról,átutalással be tudom fizetni a haverom nevezését?Soha nem szoktam átutalni.Van ott valami megjegyzés,ahova be kell írni,hogy milyen pénz,kinek,minek küldöm?Bocs a láma kérdésért,meg,hogy ide írom,de mégiscsak kapcsolódik a Maratonhoz,és nem tudtam kitõl kérdezni
Ej de dinnye vagyok:DA rövid úgy láttam, hogy 44 km
Most néztem a Horal maraton honlapját ami szintén része az Intermountan series-nek a rövid táv 42km 1900m szinttel ebbõl egy emelkedõ ami kb 850 méterrõl indul 13km hosszú és 1955m-en ér véget:)
A hosszú táv 82 km 2500m szinttel
http://www.horal.sk/...alovoholska.jpg
http://www.horal.sk/...alovoholska.jpg
tetszik:D
Pestõl 250 km Agusztus 8 rövid táv 9 hosszú táv
file:///C:/DOCUME%7E1/ZEE%7E1.ZEE/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.jpg
Az idei 24 órás maratonon, nem csak az amatõröknek lesz útvonaluk, hanem azoknak is akik esetlegesen csapatban jönnének, mivel lesz egy a várost elhagyó kb 20km-es kör is ami Lenti környékén lesz kijelölve.
Ezt azért vettük bele mert a Ausztriából is érkeznek hozzánk bringások, csak õk csapatostól érkeznek, és nem a kis körön akarnak tekerni hanem a város inkább a város környékén bringáznának.Nekik találtunk ki egy hosszabb távot, ami viszont nem érinti a bázist, szóval ha valaki be akar jönni pihenni annak majd kell egy kis kitérõt tartania.
A Háromországos Maratonról jelenleg még szervezés alatt van, de amint lesznek friss infók, és igény is van rá természetesen szívesen tájékoztatom az érdeklõdõket, valamint az oldalunkon a www.mocorgok.hu címen is folyamatosan frissítjük az infókat.
Ezen morfondírozom, vajh' melyik a jobb, egy pörgõs BudaMarci Pesten, unalomig ismert nyomvonalakon, vagy némi keringés Lentiben? Egy pillanatig sem haboznék, ha a Mocorgók nem a városba vitték volna az utat, hanem mondjuk a dedesi tó környékére, terepre...