Jelentkezz be Regisztrálj
Maratonok
Posted 2007. January 10. - 21:19
Posted 2007. January 10. - 17:31
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
Posted 2007. January 10. - 17:27
Hol lehet BMFT mezre szert tenni? Nagyon szeretnék egyet, olyan jó volna látni azokat a marcin, akikkel itt dumcsizok. Remélem nem baj, ha nem lehet ilyet csak úgy szerezni (ki kell érdemelni), akkor lesz még egy indokom, miért hajtsak!
Posted 2007. January 10. - 15:35
tudom hogy nem egyesület pont ezért a legjobb számomra, elég nekem egy egyesület a másik sportágamból, sok lenne a kettõ
Posted 2007. January 10. - 14:17
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Posted 2007. January 10. - 13:08
ja kérdés! Nevezési lapra egyesület címén szoktátok ugye írni a BMFT-et, mezre már beneveztem, addig biztos meg is lesz, de még közös összejövetelen nem tudtam résztvenni bár ez is tervben van, odafirkálhatom én is a fórum team-et? "lécci-léccinemcsalódtokbennemsmile"
egy egyszerû "nem, még bizanyítanod kell" választ is elfogadok!
köszi!
Posted 2007. January 10. - 12:46
csak poénból írtam.....Nem zavartak. Csak a rövidtávozást nem értem olyanoktól, akik simán izomból küldték a középtávokat, amíg nem volt "rövidtáv", mint olyan.
mondjuk duna marcin pont a lényeg marad ki a rövidbõl....
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2007. January 10. - 12:40
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Posted 2007. January 10. - 12:37
na örülhetsz Dante, az idei duna marcin nem fognak zavarni a rövidtávosok....Csak óvatosan megjegyzem, hogy régebben nem is volt "rövidtáv" - pl a klasszikus Bp-Visegrád az vagy 77 km, vagy pedig 110 km volt. Ez csak újabban divat, hogy nehogymá' izomláz legyen, meg minden. Én most maratonfüggõvé tenném - pl a Bükk középtáv nagyon könnyû. Szerintem. (a Szilvás már kevésbé)
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
vendég_Charon_*
Posted 2007. January 10. - 10:17
És akkor hol vannak a többiek?
Tudtommal van valami limitpont, ahonnan rövid úton a célba irányítják õket.
Posted 2007. January 09. - 23:38
Race, no Rest!
Posted 2007. January 09. - 21:16
És a rajt 5kor! Reggel! Óanyám, vannak nem normális emberek!Salzkammergut hosszútáv:
http://www.salzkamme.../1867_file1.pdf
De jó lenne lenyomni... Hogy a rákba lehet erre felkészülni? Másszak egész nap Gyöngyös és Kékestetõ között, az is "csak" 800m körüli szint körönként, a 7000m-hez majdnem 9szer meg kéne mászni, de aznap 350km is összejönne távban, azért ez elég brutál.
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Posted 2007. January 09. - 20:56
Épp ma beszélgettem a haverommal az után , hogy mi beszéltünk tf-en
valami olyasmit hallott , Farkasgyepûn v Bakonybélben lesz állítólag!?!
Nem gyenge pályák vannak arrafelé PL.3Km szabadeséses single-track stb.
Bakonybél környéke tényleg nagyon király!!! Érdemes ellátogatni arra..
Posted 2007. January 09. - 20:44
Én már beneveztem magam, fel is írt az elõnevezettek listájára, ma meg átutaltam a zsét. Eddig még nem jelentkeztek, hogy elb..tam volna v.mitde az elõnevezettek listája, még nincs törölve a tavalyi nevezések vannak fent! ugyh még inkább ne nevezettek sztem!
Posted 2007. January 09. - 01:44
Amin a soromponál kellett ácsorogni (odáig kb40-nel ment az egész mezõny)Na, ha ennyit emlegeted, megkérlek írj róla!
Ez melyik, a Sportaktívos-Kapolcsos vagy a Konás, esetleg egy harmadik, ami (még) ismeretlen (számomra) ?
totál lemerevedés,a fél mezõny eltévedtt+a végén felhõszakadás+eredményhírdetesi káosz az akona maraton volt tavaly és az
B.füredi rendezés volt.
A b.régiómaraton ami kezdetben ÖCSÖN tavaly meg már Kilõdön voltaz meg
Harangvölgyi és tényleg jó buli volt
Posted 2007. January 09. - 01:29
valami olyasmit hallott , Farkasgyepûn v Bakonybélben lesz állítólag!?!
Nem gyenge pályák vannak arrafelé PL.3Km szabadeséses single-track stb.
Posted 2007. January 09. - 01:24
tavalyelõtt és elõtte még "kapolcsos" egyébként helyileg Öcs volt a központja, tavaly tették át Kislõdre, meg idén is ott lesz asszem.
mert, kinõtte a falut. (Öcsöt) sztem pedig ott nagyon jó helye volt! hangulatos kis verseny volt. a polgármester a maga kis egyszerûségével stb. nagyon kellemes emlék marad számomra mindig
Kona maraton a Kona tali keretében volt asszem, de idén nem, mert elcseszték tavaly jól...
Ühümm...
Mikor indult a dolog, érintett voltam vmennyire :-) Majdnem rávettem magam egy tanyabájkkal nevezésre
Kona, kona, kona, próbálok visszaemlékezni :-) 2006. Idén is Kona tali keretében volt, csak mintha a szervezõ lett volna más, és mintha idén is el lett volna cseszve - de így hirtelen csak a vasutas várakozás ugrik be... Kissé szét voltam akkor esve, azért csúnya dolog a vizsgaidõszakba tenni egy ilyen bulit, elõtte, utána, közben nulla alvás
2005-ösrõl meg az ugrik be, h aznap 3 óra alvássa 140 km + kompozás 2x meg életem legnagyobb görcse, meg a mezõny negyede eltévedt
Posted 2007. January 09. - 01:16
mert, kinõtte a falut. (Öcsöt) sztem pedig ott nagyon jó helye volt! hangulatos kis verseny volt. a polgármester a maga kis egyszerûségével stb. nagyon kellemes emlék marad számomra mindig
Kona maraton a Kona tali keretében volt asszem, de idén nem, mert elcseszték tavaly jól...
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2007. January 09. - 01:11
Ez melyik, a Sportaktívos-Kapolcsos vagy a Konás, esetleg egy harmadik, ami (még) ismeretlen (számomra) ?
Posted 2007. January 09. - 01:06
veszteni valóm nincs vele
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu