OFF
csípjél 2-3 kg a bicajból, a többi magadról. az kevésbé megterhelõ. :-) össztömegben meg ugyanott vagy ;-)
14kg körül van a gép, nagy ráfordítás nélkül nem tudok ebbõl faragni

Szal elöbb magamból, az olcsóbb ;-)
OFF
csípjél 2-3 kg a bicajból, a többi magadról. az kevésbé megterhelõ. :-) össztömegben meg ugyanott vagy ;-)
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Ki mi módon edz a marcikra? A drótozás mellett gondoltam... konditerem, spinning stb.
Idén 10 kilót le szeretnék dobni...
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Ki mi módon edz a marcikra? A drótozás mellett gondoltam... konditerem, spinning stb.
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Heti 3*1.40 cangázás(pont most jöttem haza:) ) 2*futás 1*falmászás. Néha uszás.Ki mi módon edz a marcikra? A drótozás mellett gondoltam... konditerem, spinning stb.
Munka (rohangálás 8óra non-stop) ,néha futás,spinning és fevötámasz,hasazás.Ki mi módon edz a marcikra? A drótozás mellett gondoltam... konditerem, spinning stb.
Az elõnevezés csak akkor él ha fizet is, amit elhúzhat a versenyig is.Buda marcira szerintem nem éri meg elönevezni.
1000 ft-al olcsobb, mint a helyszini nevezés és ha esik az esõ mint tavaj akkor semmi értelme elindulni. Mondjuk lehet, hogy ez csak az én véleményem.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Szia!Ha jól látom Buda mellett Bükkre is lehet nevezni? A napokban ezezekre meg is teszem... és készülök testileg/lelkileg egy Salzkammergutra; bár hogy 53/100Km azt még meglátjuk, attól függ kikkel sikerül kijutnom
mi lesz az idei elsõ? Vhol vmi Kecskemét vagy nem kecskeméti dolgot olvastam... van vmi korrekt oldal, vagy inkább a fórumo tfigylejem az idõpontok miatt?
Buda marcira szerintem nem éri meg elönevezni.
1000 ft-al olcsobb, mint a helyszini nevezés és ha esik az esõ mint tavaj akkor semmi értelme elindulni. Mondjuk lehet, hogy ez csak az én véleményem.
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"