Jelentkezz be Regisztrálj
Maratonok
Írta 2007. február 06. - 23:29
Ez hasonlónak néz ki a Salzkammerguti pályához... fúúú, oda nagyon ki szeretnék menni idén! És valahogy ki is fogok!
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Írta 2007. február 06. - 21:06
nekem vannak XC-MX-es külföldi videóim, ha van igény kiirom dvd-re és elviszem pestre ha arra járok, ti meg el tudjátok ott terjeszteni... Kábé 50 forintos dvdre lesz irva...
ON
Verseny-díkiosztó következik, mindenki kapaszkodjon (most csak röviden de lesz egy hosszabb verzio is, abban az okok lesznek csak most lusta vok írni ) És persze ez szubjektiv, lehet hogy másnak más jött be...
-A legjobb szervezés: Szilvásvárad Maraton
-A legjobb pálya: Kõszeg Maraton
-A legsárosabb verseny: Zalaszentgrót (bár a 2. kör már jobb volt) (és Budán nem voltam szóval itt lehet hogy a Buda gyõzne)
-A legjobb Hillclimb:Bükk Maraton (már évek óta, csak sajnos csökken a létszám, nem tudom miért, ez a 400 m szombaton nem számít semmit vasárnap)
-A legjobb kijelölés: itt nincs gyõztes mert már többen megtanulták normálisan kijelölni a pályát
Citromdíjak:
-Kijelölés: Kona Maraton(ezt sztem nem kell magyarázni, lehet többen még mindíg az erdõben bolyonganak)
-Díjak:Mátra Maraton (nagy meglepetésemre.Eddig szinte csak pozitívan gondoltam a M.M.-ra, remélem Eisenkrammer nem állt be abba a sorba amibe nem kéne.
Írta 2007. február 06. - 17:15
Miért nem indulsz CX versenyen, lehet montival is, ott létfeltétel a õszies-télies-tavaszias idõ.
off:
az volt, jan 13-án, és szerencsére nagyon sokan voltunk, tiszta "örömünnep" volt...
on
Írta 2007. február 06. - 17:12
Miért nem indulsz CX versenyen, lehet montival is, ott létfeltétel a õszies-télies-tavaszias idõ.õszintén én mindent elviselek XC versenyben csak dagonyázó keréknemforgós sarat nem szeretem... hó az még akár yöhet is:)
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2007. február 06. - 17:12
Írta 2007. február 06. - 17:10
Írta 2007. február 06. - 17:08
szerintem azért hó csaknem lessz de persze hideg szél esõ..lehet..
õszintén én mindent elviselek XC versenyben csak dagonyázó keréknemforgós sarat nem szeretem...
hó az még akár yöhet is:)
Írta 2007. február 06. - 16:22
Sziasztok!
régi vesszõparipám hogy miért nemlehet április elött versenyt szervezni?
OX körözõset. (Maratont sem tartanám elképzelhetetlennek de azt már késõ szervezni..)
Szerintem ilyen enyhe télben simán lehetne egy kis versenyt szervezni .
Állapotfelmérés szemponjából sem lenne utolsó .
Mindenki kb. megtudhatná hogy áll a felkészüléssel a szezonra., és így lehetõség lenen esetleg a kítûzött célok móódosítása is...
na szóval ha valami aktív egyesület olvassa ezt egy márciusi versenyre szerintem 8-12 Fokban sokan érdeklõdnének.
Bálna?
ill. nem tudom ki jár erre aki szóba jöhet.
Én ott lennék.
max ilyet is lehet ha nem leszs yó idõ:
Hát maratont semmiféleképp sem, sõt alapból nem (sajnos-nem sajnos...)
XC-t meg...
Szerintem még az április 15-ei Balassagyarmati elsõ MK-n is hó lesz, de ne legyen igazam...
Írta 2007. február 06. - 16:16
Melyik versenyrõl? Mert a Buda 10/40/80-as lesz.Na ez érdekes. Ezt most olvastam a Sportaktiv oldalon 2007-es versenyrõl. Távok: sport kategória 40 km, hobby kategória: 20 km, turista kategória 10 km. hmm.....egy 60/30 jobb lenne... a tavalyi 80-at úgy tûnik nem merik mége1x bevállalni, hátha esik az esõ..
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2007. február 06. - 16:14
Mondjuk utánna megnéztem a pálya infot és ott már Turista/Hobby/Sport 10/40/80-van
Írta 2007. február 06. - 15:48
Ezt most olvastam a Sportaktiv oldalon 2007-es versenyrõl.
Távok: sport kategória 40 km, hobby kategória: 20 km, turista kategória 10 km.
hmm.....egy 60/30 jobb lenne... a tavalyi 80-at úgy tûnik nem merik mége1x bevállalni, hátha esik az esõ..
Írta 2007. február 06. - 14:34
régi vesszõparipám hogy miért nemlehet április elött versenyt szervezni?
OX körözõset. (Maratont sem tartanám elképzelhetetlennek de azt már késõ szervezni..)
Szerintem ilyen enyhe télben simán lehetne egy kis versenyt szervezni .
Állapotfelmérés szemponjából sem lenne utolsó .
Mindenki kb. megtudhatná hogy áll a felkészüléssel a szezonra., és így lehetõség lenen esetleg a kítûzött célok móódosítása is...
na szóval ha valami aktív egyesület olvassa ezt egy márciusi versenyre szerintem 8-12 Fokban sokan érdeklõdnének.
Bálna?
ill. nem tudom ki jár erre aki szóba jöhet.
Én ott lennék.
max ilyet is lehet ha nem leszs yó idõ:
Írta 2007. február 06. - 12:53
Esetleg itt: http://www.mtb.c2.hu/hangok.htm
Van/volt egy Nagy SE videó a montis szakágakról, talán még kapható.
A Youtube-on van XC és maraton világkupa filmek. Valakinek biztos van a Duna és a Szilvás Maraton videó is.
Thx! :prosze:
Tegnap találtam 3 nagyon jót, emlékeim szerint bepostoltam ide... de úgy látom hogy ez nem sikerált, természetesen nem találom a youtubeon a tegnapi videókat :rocket:
1-2 azért akinek ha kell hasonló okokból:
http://www.youtube.com/watch?v=f0_dV_nKAIon (transalp adidasos videó)
http://www.youtube.com/watch?v=XH8Ur7nN0gI (rossz lejtõkön technikázásra jó és rossz példák miatt görög maraton)
http://www.youtube.com/watch?v=kFZD546XaCs (XC riders)
http://www.youtube.com/watch?v=92rfI3qRQEU
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Írta 2007. február 06. - 00:44
Van/volt egy Nagy SE videó a montis szakágakról, talán még kapható.
A Youtube-on van XC és maraton világkupa filmek. Valakinek biztos van a Duna és a Szilvás Maraton videó is.
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2007. február 06. - 00:37
Tudtok ajánlani olyan helyet/konkrét videót, ami isminek maratonokhoz/cc-hez kedvet csinál? Jó aláfestõ zene és zúzós/gyors részek elõny lenne benne. Ha szóban mesélek róla az nem annyira poén, alapból meg nagyapó tempóban jön, hogy az adrenalinszintje véletlenül se emelkedhessen
Írta 2007. február 06. - 00:07
Írta 2007. február 05. - 23:38
MC Pite;
A megjegyzésem Rémhörcsögre állt - a defektgátló szallag tök jó dolog, de versenyre én kizárt, hogy feltenném, 50 gramm a kerék kerületén már igencsak számít. (perdület) És a felütés ellen úgysem véd semmit - pedig kábé a defektjeim 50%-a felütés...úgyhogy a defektjavító készletet/pótbelsõt úgysem úszod meg.
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2007. február 05. - 23:27
- láncbontós szerszám 1000 Ft,
- 100 gr-os belsõ 1500 Ft
- pumpa 800 Ft
- nyeregtáska 600 Ft
- foltozó készlet 400 Ft
Néhány éve a Mátra Maratonon egy betonvas letépte a váltómat. Szerencsére a váltótartó fül úgy tört el, hogy a gyorszár még meg tudta tartani. Így mentem a szokott tempómban még 30 km-t.
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]