Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Maratonok

- - - - -

• Please log in to reply
3542 replies to this topic

HEX77

HEX77

vendég

• fórumtag
  • 136 posts

- Ördögoldal nagytányéros slickdózer lett

Krosszmotorral jártad be a pályát? Mert max. arról tûnhetett nagytányérosnak az Ördögoldal... Legalábbis szerintem nem sokkal könnyebb kitekerni mint tavaly.

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3,321 posts
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee

zcs, én is korán érkezem, kb 8 körül
de aludni szeretnék legalább 1 órát, éjszakás vagyok..

Csúnya gyomorrontásom van, remélem tudok menni!... :-/

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
zcs, én is korán érkezem, kb 8 körül
de aludni szeretnék legalább 1 órát, éjszakás vagyok..

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3,321 posts

vérmérséklettõl függõ az érkezés :D
én 9 - fél 10 körülre akkor is odamennék, ha már rendben lenne a nevezésem.
fél óra elmegy a nevezéssel úgyis, utána pakolászás, bemelegítés és már 11 óra is van.

ügyesen! majd mondd el, hogy milyen érzés az elsõ maraton verseny :)

:-) Köszi az infót! Kimegyek jó korán, biztos, ami biztos! Persze ma is tekertem egy olyat, hogy teljesen K.O. vagyok, mert nem bírom elviselni, hogy ilyen jó az idõ és nem sportolok. :-P
Csak magyar versenybõl lesz elsõ amúgy ez a Buda M., Ausztriában már versenyeztem 1x, még 2 éve. ;-)

Spirite

Spirite

vendég

• fórumtag
  • 130 posts
Hali, pályabejáráson volt valaki?(Buda) Ha jó nyomon mentem akkor több helyen is érzékeltem, hogy néhány fa ág vészesen alacsonyan benyúlik, úgyhogy figyeljetek! 2perc 20ms-nél pl

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
vérmérséklettõl függõ az érkezés :D
én 9 - fél 10 körülre akkor is odamennék, ha már rendben lenne a nevezésem.
fél óra elmegy a nevezéssel úgyis, utána pakolászás, bemelegítés és már 11 óra is van.

ügyesen! majd mondd el, hogy milyen érzés az elsõ maraton verseny :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3,321 posts
Ha Buda Maratonra ki akarok menni holnapután úgy, hogy nem fizettem még be a nevezési díjat és félõ, nem is fogom tudni (egyszerûen nem érkezne meg addig az utalásom), helyszíni nevezés is mûködhet a weboldaluk szerint. A kérdés viszont az, mikorra érdemes kimenni reggel, hogy nevezés és minden egyéb beleférjen az idõbe még a start elõtt?
11-kor lesz a start; de gondolom lehet tolongás és a jó idõ miatt sok ember...

(Életem elsõ magyar maratonja lenne:-P)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Én például lefelé és fölfelé is szeretek menni. Mentünk ma egy Szilvás hosszút, jelezném is a sok nyavajgónak, hogy még a Csilla (barátnõm) is végigjött simán, s élvezte. :)

Ellenben, döbbenetes állapotban az erdõ:

- a Bánkút után a sodrós-kalandos lefelét 30 centi avar borítja, kissé rulettnek éreztem
- az erdõ telis-tele gallyakkal, kb 20szor álltam meg faág miatt, ami beékelõdött a küllõk közé
- a Sziklakert utáni szûk meredek ösvényt teljesen megsemmisítette az erdészet, 5 centi magasságban hagyott gumiszaggató csejecsonkok, rengetek faág, apokaliptikus állapotok, csak óvatoskodva, s a végén a bringát a vállunkra vetve tudtuk megoldani
- a vízátfolyasos sotter-lejtõn az árkok kimélyültek csúnyán

Az avart majd lemossa a májusi özönvíz. :D
Majd találnak új nyomot vagy szopatás lesz. (vagy középtáv? :D )

A sebesség mindent megold.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Én például lefelé és fölfelé is szeretek menni. Mentünk ma egy Szilvás hosszút, jelezném is a sok nyavajgónak, hogy még a Csilla (barátnõm) is végigjött simán, s élvezte. :)

Ellenben, döbbenetes állapotban az erdõ:

- a Bánkút után a sodrós-kalandos lefelét 30 centi avar borítja, kissé rulettnek éreztem
- az erdõ telis-tele gallyakkal, kb 20szor álltam meg faág miatt, ami beékelõdött a küllõk közé
- a Sziklakert utáni szûk meredek ösvényt teljesen megsemmisítette az erdészet, 5 centi magasságban hagyott gumiszaggató csejecsonkok, rengetek faág, apokaliptikus állapotok, csak óvatoskodva, s a végén a bringát a vállunkra vetve tudtuk megoldani
- a vízátfolyasos sotter-lejtõn az árkok kimélyültek csúnyán
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts

Még szerencse hogy Nagykõrösön nincs felvonó:D

Látod! Mi lett volna akkor belõlem! :-D

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Még szerencse hogy Nagykõrösön nincs felvonó:D
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
Biztos lehet, kinek mi. Nyilván ha ki nem állhatnám a mászást, akkor déháznék. De ha olyan helyen élnék ahol vannak felvonók, tuti hogy kevesebbet másznék! :-)

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
epp azt szeretem a maratonban, hogy felfele meg kell izzadni azert, hogy lefele elvezhesse az ember :) de oromet okoz az is, hogy valahova fel tudtam tekerni - vagy azert mert megerolteto, vagy azert mert olyan technikas, hogy nehez megulni a bringat.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Ez nagy igazság! De az is, hogy felfelé csak szenvedni lehet, lefelé meg élvezni! :-)

Biztos? Szerintem lefelé legalább annyira lehet szenvedni, mint felfelé. Felfelé meg szintén lehet élvezni.

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
Szerintem jól csinálják. Menjen el a kezdõ, essen el 5km/h-val, mutassák meg neki mit rontott el, és legközelebb a versenyen már nem fog szerencsétlenkedni ugyanott(és elõbb-utóbb máshol sem)!

A maratonokat felfelé lehet megnyerni, lefelé csak elveszíteni lehet.

Ez nagy igazság! De az is, hogy felfelé csak szenvedni lehet, lefelé meg élvezni! :-)
(tudom a profik nem azért mennek hogy élvezzék, hanem hogy nyerjenek, de õk a kissebbség)

Picasa _Alex_

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
höjh
punella jól arcra veri magát
mindenkinek vannak mumus részei,no.

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,069 posts
Jól van, Jani!!!!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Ja, maraton és nem hillclimb topic.Abban meg van lefelé is, ha jól tudom. Csak itthon merülhet fel, hogy egy maraton topicban nem eshet szó a lefelérõl. Mert mint a videón is látszik északi szomszédainknál (szlovákoknál is) vannak nehéz lejtmenetek a távokon. Bár én az itthoni maratonokon látok olyan csudákat, hogy nem is értem, hogy lehet ott elesni. Ezért szerintem belefér egy kis lefelé diskurzus. Bocs Jani, ha kibillentettünk a lelki egyensúlyodból:-)
Igen, a maraton útvonalán van. De ha valaki elmegy egy ilyen kurzusra, az azért megy, hogy biztonságban, segítség mellett fejlessze tudását. Ha megy a dolog alacsonyabb nyereggel, mehet feljebb. DE ezt írtam is.

A maratonokat felfelé lehet megnyerni, lefelé csak elveszíteni lehet.

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,069 posts
Ja, maraton és nem hillclimb topic.Abban meg van lefelé is, ha jól tudom. Csak itthon merülhet fel, hogy egy maraton topicban nem eshet szó a lefelérõl. Mert mint a videón is látszik északi szomszédainknál (szlovákoknál is) vannak nehéz lejtmenetek a távokon. Bár én az itthoni maratonokon látok olyan csudákat, hogy nem is értem, hogy lehet ott elesni. Ezért szerintem belefér egy kis lefelé diskurzus. Bocs Jani, ha kibillentettünk a lelki egyensúlyodból:-)
Igen, a maraton útvonalán van. De ha valaki elmegy egy ilyen kurzusra, az azért megy, hogy biztonságban, segítség mellett fejlessze tudását. Ha megy a dolog alacsonyabb nyereggel, mehet feljebb. DE ezt írtam is.

The Face

The Face

vendég

• fórumtag
  • 251 posts

Komoly hibának vélem, hogy a láthatóan tapasztalatlan kerósokat ilyen trükkös terepen zargatják le, gigáig húzott nyeregcsõvel.

Nekem úgy tûnt , hogy az említett szakasz egy maraton útvonalán van, ahol amúgy is kihúzott nyeregcsõvel megy az ember. Mondjuk attól még vigyázhattak volna jobban szegény áldozatokra :-)