- Ördögoldal nagytányéros slickdózer lett
Krosszmotorral jártad be a pályát? Mert max. arról tûnhetett nagytányérosnak az Ördögoldal... Legalábbis szerintem nem sokkal könnyebb kitekerni mint tavaly.
zcs, én is korán érkezem, kb 8 körül
de aludni szeretnék legalább 1 órát, éjszakás vagyok..
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
vérmérséklettõl függõ az érkezés
én 9 - fél 10 körülre akkor is odamennék, ha már rendben lenne a nevezésem.
fél óra elmegy a nevezéssel úgyis, utána pakolászás, bemelegítés és már 11 óra is van.
ügyesen! majd mondd el, hogy milyen érzés az elsõ maraton verseny
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Én például lefelé és fölfelé is szeretek menni. Mentünk ma egy Szilvás hosszút, jelezném is a sok nyavajgónak, hogy még a Csilla (barátnõm) is végigjött simán, s élvezte.
Ellenben, döbbenetes állapotban az erdõ:
- a Bánkút után a sodrós-kalandos lefelét 30 centi avar borítja, kissé rulettnek éreztem
- az erdõ telis-tele gallyakkal, kb 20szor álltam meg faág miatt, ami beékelõdött a küllõk közé
- a Sziklakert utáni szûk meredek ösvényt teljesen megsemmisítette az erdészet, 5 centi magasságban hagyott gumiszaggató csejecsonkok, rengetek faág, apokaliptikus állapotok, csak óvatoskodva, s a végén a bringát a vállunkra vetve tudtuk megoldani
- a vízátfolyasos sotter-lejtõn az árkok kimélyültek csúnyán
A sebesség mindent megold.
Látod! Mi lett volna akkor belõlem! :-DMég szerencse hogy Nagykõrösön nincs felvonó
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Biztos? Szerintem lefelé legalább annyira lehet szenvedni, mint felfelé. Felfelé meg szintén lehet élvezni.Ez nagy igazság! De az is, hogy felfelé csak szenvedni lehet, lefelé meg élvezni! :-)
Ez nagy igazság! De az is, hogy felfelé csak szenvedni lehet, lefelé meg élvezni! :-)A maratonokat felfelé lehet megnyerni, lefelé csak elveszíteni lehet.
Picasa _Alex_
Ja, maraton és nem hillclimb topic.Abban meg van lefelé is, ha jól tudom. Csak itthon merülhet fel, hogy egy maraton topicban nem eshet szó a lefelérõl. Mert mint a videón is látszik északi szomszédainknál (szlovákoknál is) vannak nehéz lejtmenetek a távokon. Bár én az itthoni maratonokon látok olyan csudákat, hogy nem is értem, hogy lehet ott elesni. Ezért szerintem belefér egy kis lefelé diskurzus. Bocs Jani, ha kibillentettünk a lelki egyensúlyodból:-)
Igen, a maraton útvonalán van. De ha valaki elmegy egy ilyen kurzusra, az azért megy, hogy biztonságban, segítség mellett fejlessze tudását. Ha megy a dolog alacsonyabb nyereggel, mehet feljebb. DE ezt írtam is.
Komoly hibának vélem, hogy a láthatóan tapasztalatlan kerósokat ilyen trükkös terepen zargatják le, gigáig húzott nyeregcsõvel.