Én például lefelé és fölfelé is szeretek menni. Mentünk ma egy Szilvás hosszút, jelezném is a sok nyavajgónak, hogy még a Csilla (barátnõm) is végigjött simán, s élvezte.
Ellenben, döbbenetes állapotban az erdõ:
- a Bánkút után a sodrós-kalandos lefelét 30 centi avar borítja, kissé rulettnek éreztem
- az erdõ telis-tele gallyakkal, kb 20szor álltam meg faág miatt, ami beékelõdött a küllõk közé
- a Sziklakert utáni szûk meredek ösvényt teljesen megsemmisítette az erdészet, 5 centi magasságban hagyott gumiszaggató csejecsonkok, rengetek faág, apokaliptikus állapotok, csak óvatoskodva, s a végén a bringát a vállunkra vetve tudtuk megoldani
- Ördögoldal nagytányéros slickdózer lett
- a vízátfolyasos sotter-lejtõn az árkok kimélyültek csúnyán
Ez érdekes ... akkor én más Szilváson jártam 3x-is ezen a hosszú hétvégén .... 28.-29.-30.-án ...
Némi igazat vélek Dante szavaiban,
de sok az eltolás! Az önfényezõ dolgokra nem mondok semmit
Én így láttam:
- a Bánkút után a sodrós-kalandos lefelét 30 centi avar borítja, kissé rulettnek éreztem:
A kemény talajon kell menni, ott van nyom én láttam és éreztem a nyomot - az erdõ telis-tele gallyakkal, kb 20szor álltam meg faág miatt, ami beékelõdött a küllõk közé:
én 1x sem álltam meg ilyen miatt, kikrültem ... - a Sziklakert utáni szûk meredek ösvényt teljesen megsemmisítette az erdészet, 5 centi magasságban hagyott gumiszaggató csejecsonkok, rengetek faág, apokaliptikus állapotok, csak óvatoskodva, s a végén a bringát a vállunkra vetve tudtuk megoldani:
Ezt valóban levágták, de azért, mert fát vágtak a jobb oldalon (amelyek amúgy az útra dõltek volna) és itt vontatták le. Majd visszanõ május végére! - Ördögoldal nagytányéros slickdózer lett:
Hiába én gyenge vagyok ... ezért 26-30-ban oldottam meg ... véleményem szerint Dante állítása optimális 85-90pf mellett lehetetlen .... (Én 5:48-6:18 közötti idõt mentem a hosszún: 139 ill. 130-s átlagpulzuson)- a vízátfolyasos sotter-lejtõn az árkok kimélyültek csúnyán:
Hülyeség! Ilyen volt tavaly is!A lényeg! A hegyek megmaradtak nem hordták el, edzeni kell hozzá, hogy végig tudj menni. A domborzat teteje meg folyamatosan változik