Directconnect nevû progit ismered???
elég korrekt peertopeer progi és mivel nekem pl hétköznap elég sokat megy a gépem én felvállalom hogy a nekem meglévõ (és hozzám áttöltött)cuccokat amennyit tudok tárolok, a többit meg kérésre felpakolom a gépre egy hosszabb idõszakra aztán akinek kell letöltheti...
ha valakit érdekel szivesen segítek belõni egy ilyen DC cuccot mert tök egyszerû...
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
videók
Indította
DHR
, 2002. július 03. 20:25
Írta 2002. szeptember 12. - 14:57
Írta 2002. szeptember 12. - 14:27
köszi a tippet vinnie, repair-ral összejött a dolog. még egy kérdésem volna: a Flash videóhoz milyen codec kell, mert nem igazán akarja lejátszani a mediaplayerem
Írta 2002. szeptember 12. - 12:46
NWD2 r09: ami fel lett rakva, az tuti jo, azaz csak VOLT. Ha leszedted es nem jott le teljesen (vagyis a merete nem az oldalon kiirttal egyezik) akkor lehet gond, vagy a masik hogy lejott de hiba volt az atvitelnel. Ekkor meg az ujra letoltes segitene, de az alabbiakban irtak miatt ez mar nem fog menni. Azt tudod meg megprobalni, hogy a Winrar repair funkciojat hasznalva megjavitod az altalad leszedett file-t. Mivel direkt ezert recovery record-dal lett keszitve, ezert jo esellyel menni fog a dolog.
Mas: nem fogok elkezdeni anyazni, azt magamban mar megtettem sokszor az elmult napokban. Az uw hardver gondok miatt allt egy jo darabig, igy feltolteni sem tudtam. Neha sikerult belepni par percre, de aztan megint semmi. Ahhoz viszont eleg volt hogy lassam, eltuntek dolgok. Eddig remeltem hogy atmeneti galiba csupan, de ugy nez ki hogy vegleges. Szepen beletoroltek a file-okba egy szo ertesites vagy mail vagy barmi nelkul, cirka 2 giga adat eluszott, kozte a NWD2-is, ezert nem tudod ujra leszedni az r09-et. (Feltetelezem hogy nem nem az a ket harom ember poenkodott, akiknek van accountjuk a feltolteshez.) Mondjuk ha meggondolom lehet hogy az egesz oldal valakinek nem volt szimpi, de akkor meg letoroltek volna az egeszet ugy ahogy van. Viszont csak konkret cd-ket szedtek le, aminek az lehet az oka, hogy mostanra masoltak at maguknak, mindenki mas le van sz@rva, le lehet torolni. Valoszinuleg ez lesz a sorsa a tobbi felrakott cuccnak is. De mivel nem all szandekomban egy ilyen piszok banda magangyujtemenyenek tamogatasa, ezert meg azelott le fogom torolni a megmaradt dolgokat a serverrol, mielott lenyuljak azt is.
Ha valakinek eppen jon valami ami mar nagyon a vegen van, akkor gyorsan irjon ide be ( !!! meg ma !!!), mert akkor azt a par file-t meg otthagyom mig leszedi, aki meg most tervezi elkezdeni a letoltest, annak javaslom mar ne tegye.
Tovabbiak: (FONTOS LENNE!!!) amennyiben barki tud olyan helyet ahol ezek a dolgok tarolhatok hasonlo nehezsegek nelkul, akkor kerem jelezze, es ujra lesz honnan toltogetni !!! En is jarok utana, de valoszinuleg nyilvanos helyen eleg nehez lesz ilyet talalni.
Addig is: a honlap atmaszik majd egy masik serverre, ahova max csak mp3-ak mennek fel meg kepek, de videok semmikepp. A videok reszben a nekem meglevo filmek viszont az eddigiek szerint fel lesznek tuntetve, hogy mindenki tudja mi van meg es mi nincs. Ha pedig valakinek kell valami az szoljon es megkapja cd-n!
Mas: nem fogok elkezdeni anyazni, azt magamban mar megtettem sokszor az elmult napokban. Az uw hardver gondok miatt allt egy jo darabig, igy feltolteni sem tudtam. Neha sikerult belepni par percre, de aztan megint semmi. Ahhoz viszont eleg volt hogy lassam, eltuntek dolgok. Eddig remeltem hogy atmeneti galiba csupan, de ugy nez ki hogy vegleges. Szepen beletoroltek a file-okba egy szo ertesites vagy mail vagy barmi nelkul, cirka 2 giga adat eluszott, kozte a NWD2-is, ezert nem tudod ujra leszedni az r09-et. (Feltetelezem hogy nem nem az a ket harom ember poenkodott, akiknek van accountjuk a feltolteshez.) Mondjuk ha meggondolom lehet hogy az egesz oldal valakinek nem volt szimpi, de akkor meg letoroltek volna az egeszet ugy ahogy van. Viszont csak konkret cd-ket szedtek le, aminek az lehet az oka, hogy mostanra masoltak at maguknak, mindenki mas le van sz@rva, le lehet torolni. Valoszinuleg ez lesz a sorsa a tobbi felrakott cuccnak is. De mivel nem all szandekomban egy ilyen piszok banda magangyujtemenyenek tamogatasa, ezert meg azelott le fogom torolni a megmaradt dolgokat a serverrol, mielott lenyuljak azt is.
Ha valakinek eppen jon valami ami mar nagyon a vegen van, akkor gyorsan irjon ide be ( !!! meg ma !!!), mert akkor azt a par file-t meg otthagyom mig leszedi, aki meg most tervezi elkezdeni a letoltest, annak javaslom mar ne tegye.
Tovabbiak: (FONTOS LENNE!!!) amennyiben barki tud olyan helyet ahol ezek a dolgok tarolhatok hasonlo nehezsegek nelkul, akkor kerem jelezze, es ujra lesz honnan toltogetni !!! En is jarok utana, de valoszinuleg nyilvanos helyen eleg nehez lesz ilyet talalni.
Addig is: a honlap atmaszik majd egy masik serverre, ahova max csak mp3-ak mennek fel meg kepek, de videok semmikepp. A videok reszben a nekem meglevo filmek viszont az eddigiek szerint fel lesznek tuntetve, hogy mindenki tudja mi van meg es mi nincs. Ha pedig valakinek kell valami az szoljon es megkapja cd-n!
Írta 2002. szeptember 12. - 00:43
nem tudom, másvalaki találkozott-e a problémával, de én a freeride.uw.hu oldalról leszedett nwd2 videót nem tudom összefûzni, az r09 fájlt folyamatosan crc errorosnak jelzi. ha lehetne, rakjátok fel újra, vagy ha nektek összejött, akkor azt is írjátok meg lécci. thx!
Írta 2002. szeptember 10. - 22:26
Írta 2002. szeptember 10. - 21:38
Vinnie! Ismered a Drop In címû rövid filmet? Állatkirály, igaz csak 5:53, de maximálisan élvezhetõ!!! 8) ;D
Írta 2002. szeptember 10. - 00:18
Most vettem eszre, hianyzik meg az AK MTB Production 2 es 3, valamint a Ride to the hills is
Írta 2002. szeptember 10. - 00:12
Sajna egy darabig nem ment az uw, meg ma sem tudtam belepni hogy folytassam a feltoltest. Az elobb viszont probaltam, az ftp mar beenged, de nehany dolog meg nem a regi.
Amit szomoruan latok, hogy a serveren nem talalom a NWD elso es masodik reszet. Erdekes modon a tobbi dolog megvan meg. Per pillanat ket dolgot tudok elkepzelni, az egyik az hogy meg nem allitottak vissza mindent, ezert nem elerhetok, vagy a masik, hogy vegleg letoroltek. Remelem nem az utobbirol van szo, de ez gondolom pl holnapra mar kiderul. Ha megis, akkor nagyon rossz kedvem van ???
Amint tudok tobbet beirom ide, de egyelore ne csodalkozzon senki ha valami nem megy.
Amit szomoruan latok, hogy a serveren nem talalom a NWD elso es masodik reszet. Erdekes modon a tobbi dolog megvan meg. Per pillanat ket dolgot tudok elkepzelni, az egyik az hogy meg nem allitottak vissza mindent, ezert nem elerhetok, vagy a masik, hogy vegleg letoroltek. Remelem nem az utobbirol van szo, de ez gondolom pl holnapra mar kiderul. Ha megis, akkor nagyon rossz kedvem van ???
Amint tudok tobbet beirom ide, de egyelore ne csodalkozzon senki ha valami nem megy.
Írta 2002. szeptember 06. - 16:02
nem baj, valamit ugyis kitalalok majd. nem birom ki hogy ne legyen meg gepen ez is (persze megy ki az oldalra ha meglesz) ;D
valaki nem tud az elso reszrol? gondolom az is van ha ez Superheros 2, vagy nem? ha vannak benne Bullit-ok, akkor raadasul meg ultrafontos is lenne, szoval remelem van itt valaki akinek megvan az elso resz.
amugy tegnap nyomtak le az extreme-en, premier vagy mi volt, szoval nem lehet valami regi dolog.
jahh, es meg annyit akarnek idebiggyeszteni, hogy ha valaki mar nagyon hianyolja a frissiteseket, akkor hogy ne haljon ki informacio hianyaban: az van, hogy a feltoltesek akadoznak ujabban savszelesseg csokkenes miatt. persze lassacskan igy is megy, de jobb lenne ha esetleg segitseg is akadna. paran mondtak hogy tudnak, azokat majd ki is fogom hasznalni, csak sajna el vagyok havazva picit mostansag, a talalkozot is nehez megszerveznem. eppen ezert frissiteni sem fogok egy-egy kisebb file utan, inkabb ha felmegy egy nagyobb adag, akkor utana. nemsoka lesz is egy ilyen, amik mar megvannak es feltoltesre es/vagy linkre varnak: NWD2 full a vegevel, Kranked 3 DivX-ben, Chainspotting VHS-rol, meg ugy 150 mega rovidebb video, es persze a Superheros 2 ha be tudom digizni.
valaki nem tud az elso reszrol? gondolom az is van ha ez Superheros 2, vagy nem? ha vannak benne Bullit-ok, akkor raadasul meg ultrafontos is lenne, szoval remelem van itt valaki akinek megvan az elso resz.
amugy tegnap nyomtak le az extreme-en, premier vagy mi volt, szoval nem lehet valami regi dolog.
jahh, es meg annyit akarnek idebiggyeszteni, hogy ha valaki mar nagyon hianyolja a frissiteseket, akkor hogy ne haljon ki informacio hianyaban: az van, hogy a feltoltesek akadoznak ujabban savszelesseg csokkenes miatt. persze lassacskan igy is megy, de jobb lenne ha esetleg segitseg is akadna. paran mondtak hogy tudnak, azokat majd ki is fogom hasznalni, csak sajna el vagyok havazva picit mostansag, a talalkozot is nehez megszerveznem. eppen ezert frissiteni sem fogok egy-egy kisebb file utan, inkabb ha felmegy egy nagyobb adag, akkor utana. nemsoka lesz is egy ilyen, amik mar megvannak es feltoltesre es/vagy linkre varnak: NWD2 full a vegevel, Kranked 3 DivX-ben, Chainspotting VHS-rol, meg ugy 150 mega rovidebb video, es persze a Superheros 2 ha be tudom digizni.
Írta 2002. szeptember 06. - 13:51
Ha zek lementek, akkor nincs nekem se ötletem. Esetleg kérdezõsködj ilyesmi Fórumokban. Nekem anno ASUS TNT 2 Ultra Deluxe-om volt, abban még nem volt ilyen fehércsík szolgáltatás.
Írta 2002. szeptember 06. - 12:15
Az a baj hogy az asus-ok szarok erre ugy ahogy vannak. Fel napig gyokoltem mire a WDM capture driver nem rakott bele egy nagy feher csikot a kozepebe, most mar megy (egy bizonyos verzioval csak) de igy sem az igazi, es foleg nem tul jo minoseg. (Meg a premiert kiprobalom a hetvegen, de mast mar nem nagyon tudok. Azert javasolhatsz progit ha tudsz meg, a virtualdub-ot, az asus progijait, meg a power vcr-t mar probaltam) Egy hardveres kodolokartyaval lenne az igazi. Ezert kerdeztem hogy van-e itt valaki ilyennel. Ha lenne, akor meg lenne hamar, ha nincs, akkor meg kell varnom mig bekoltoznek a nepek a koliba, es majd akkor elvileg en is meg tudom oldani.
Írta 2002. szeptember 06. - 11:00
Írta 2002. szeptember 06. - 03:03
Ha valaki tud viszonylag jo minosegben digizni VHS-rol az szoljon mar ram please, mert felvettem a Superheros 2-t es nyomatnam at gepre, de az asus capture nem egy nagy show, jobban szeretnek valami szebb verziot.
Írta 2002. szeptember 02. - 13:39
Nekem +van a K3 DivX-ben, es eleg jo minosegu. Valoszinu, hogy DVD rip. 730037246 byte hosszu.
Írta 2002. szeptember 02. - 12:54
Írta 2002. szeptember 02. - 12:40
Ras: ezek vannak, vagy ezek kellenek? Ha ezek kellenek, akkor a K3 es a Chainspotting kivetelevel megtalalod oket az emlitett oldalon (de ezek is kinn lesznek rovidesen). Ha viszont ezek vannak meg, akkor erdekelne a Chainspotting amennyiben nem VHS-rol keszitett kevesbe jo minoseg, valamint a K3 ha nem mpg hanem divx (vagyis avi file).
TranceR: szavadon foglak, a heten adok cuccot felpakolni.
TranceR: szavadon foglak, a heten adok cuccot felpakolni.
Írta 2002. szeptember 02. - 12:30
Írta 2002. szeptember 02. - 08:54
nah akkor én is mondom a listát:
K2, K3, K4
NWD1
Chainspotting
Ride to the hills
Flash
Paraferee Alföld
van kazaa és viszonylag elég gyors is...
jöhet fõleg NWD2, de minden más is
K2, K3, K4
NWD1
Chainspotting
Ride to the hills
Flash
Paraferee Alföld
van kazaa és viszonylag elég gyors is...
jöhet fõleg NWD2, de minden más is
Írta 2002. szeptember 02. - 06:19
van kb 1.5 giga uj feltoltenivalom. Ha valaki besegit hamarabb kinn lesznek. varom a lelkes jelentkezoket ;D
Hallod Vinnie, én szivesen segitenék neked feltölteni ha kell, délelött ugyis szabad a gép, igy mehetne az upload . ADSL-em van , tudom nem gyors, de jobb mint a semmi.
Ha kell a segitségem dobj meg egy e-mailel.
Ja, tényleg a Motocross videok kellenek? Végül is az is freestyle = freeride? vagy nem? )))
;D ;D ;D ;D
Írta 2002. augusztus 31. - 10:17
Hát az ADSL féle 10-12K vagy a kábeles 40K azért nem ugyanaz...
Na, valaki aki szeretné ha minden bringás megnézhetné a Kranked-eket és jó netelérése van, az vállaljon már be egyet !
Na, valaki aki szeretné ha minden bringás megnézhetné a Kranked-eket és jó netelérése van, az vállaljon már be egyet !