Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

videók

- - - - -

• Please log in to reply
5616 replies to this topic

gyugyo

gyugyo

vendég

• fórumtag
  • 22 posts
Ja a számom:06 20 514 1145

gyugyo

gyugyo

vendég

• fórumtag
  • 22 posts
Csákány a fejetekbe arcok!!!!  ;)
A flasht nem tudná vmelyiketek átmásolni nekem???
kazit adok,de otthon nincs netem úgyhogy légyszi mobilon hívjon,aki meg tudná tenni nekem ezt a szívességet.elõre is köszike hali

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,021 posts
20mega... légyfos...

Andix

Andix

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,380 posts
http://mappa.prim.hu
Nehézkes picit linkelni, csak weben lehet feltölteni, 20 mega, de nem törlik!

MG

MG

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 posts
kár hogy megszûnt az oldal

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,021 posts

Gyerekek, én tudok egy címet, ahol mindeki nyithat magának portfóliót, és oda pakolhat, amit akar, és sohasem törlik! Letölteni is lehet onnan persze másnak is, csak ahhoz, egy 120 betûs linket kell írni. De asszem ez legyen a legnagyobb baj (kicsit hoszabb lenne a filek belinkgelgetése, de erre találták ki a copy-pastet. ;D
Valami magyar, cím nem megy fejbõl, meg az se, mennyi fér, de mindjárt utánajárok...

mondd a címet vagy privmes...

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,021 posts
király volt kár hogy nem tudtam felvenni mert nincs tunerkártyám :( :( :(

ha valaki bedigizte szóljon pls

tr

tr

vendég

• fórumtag
  • 227 posts
es ha mar felvettetek ledigizitek?
en szemely szerint roppant halas lennek egy avi-ert.

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,021 posts
THX Shaun :)))

a ma reggeli bringázásom ezennel elhalasztva  :-/

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,323 posts
Hi!
Bár nem teljesen videó, de bringás.
Holnap, vagyis ma (szerdán, 18-án) 8:30 eurosport
MTB Világkupa döntõ. A CC-t már láttam ma de a DH-ról lemaradtam, mert késõn kapcsoltam oda.
Szóval a mûsor 8:30-tól 9:30-ig tart izzítsátok a videó készülékeket!!!

Palmer

vinnie

vinnie

törzsvendég

• fórumtag
  • 424 posts
Az oldal bezart, az ok a nyitooldal(ak)on le van irva annak akit erdekel.

Amig nem lesz masik megoldas, addig lehet csesztetni ha surgosen kell valami.

vinnie

vinnie

törzsvendég

• fórumtag
  • 424 posts
Ne azt nezzed hogy a kepek, meg a linkek kint vannak, az persze hogy megy, a html-ekhez nem nyultak. Probaljad letolteni is a mar emlitett (pl barmelyik NWD) egyik darabjat. Ugy mar nem megy.
Amugy meg az ftp-t is lealliltottak az utobbi napokban, meg csak be sem tudok lepni.

YOci

YOci

törzsvendég

• fórumtag
  • 545 posts
Okéj.Privi ment.

Most az oldaladon fent van összes film,mégse törölték  :)

vinnie

vinnie

törzsvendég

• fórumtag
  • 424 posts
YOci: meg nincs csak vinyon, de barmikor ki tudom irni.

YOci

YOci

törzsvendég

• fórumtag
  • 545 posts
Srácok találtam pár  videót!!!!
http://half-assed-pr...dprod/index.asp
A legelsõ a LEGBRUTÁLISABB  :o :o :o
Töltsétek le!!!

Vinnie:Akkor neked megvan a NWD II cd-n?

vinnie

vinnie

törzsvendég

• fórumtag
  • 424 posts
zz: ACE Mega Codecs Pack. Ebben van egy ZoomPlayer nevezetu lejatszo is, nekem ezzel megy a Flash. Innen leszedheted: http://www.freeweb.hu/galgonet/

iljicS: meg szep hogy warez-kent kezelik, mert hat akarmerrol nezzuk, tenyleg az. De az is igaz, hogy azert az ugymond "hagyomanyos" warez oldalaktol eleg messze van.
Az extra-s dologgal akkor az eddigihez 160 regisztracio kellett volna, es mindegyikre kb egy file. De vegulis jarhato ut, csak kicsit korulmenyes.

Ras: abba azert gondolj bele, hogy rendesen leakasztja a halodat a dolog. 4000 folott volt az eddigi lekeresek szama, es ebben meg a flashget nincs is benne.

Andix: akkor nyomjad a cimet ha megnezted!

Andix

Andix

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,380 posts
Gyerekek, én tudok egy címet, ahol mindeki nyithat magának portfóliót, és oda pakolhat, amit akar, és sohasem törlik! Letölteni is lehet onnan persze másnak is, csak ahhoz, egy 120 betûs linket kell írni. De asszem ez legyen a legnagyobb baj (kicsit hoszabb lenne a filek belinkgelgetése, de erre találták ki a copy-pastet. ;D
Valami magyar, cím nem megy fejbõl, meg az se, mennyi fér, de mindjárt utánajárok...

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,021 posts
nagyobb filmek: K2-4
Ride to the hills
Flash
Chainspotting
NWD1

kb 150kB-s sávszélességet tudok haszálni...

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Ezekszerint az UW a Freeride oldalt warezként kezeli és értesítés nélkül töröl. Egy tippem van, warezosok is csinálják: az EXTRA ! Törlés itt is elõfordul, de NAGYON ritkán az UW-hoz képest. Általában a htm rész UW-n szokott lenni a .rar-os cuccok meg az extrán. Viszont ott 20 mega a limit, vagyis mindenki szépen csinál 5 darab reget és elküldi vinnie-nek !

vinnie

vinnie

törzsvendég

• fórumtag
  • 424 posts
zz: hat hogy pont melyik codec kell neki, azt nem tudom, de mediaplayerrel nekem sem megy, en asszem a ZPlayer vagy miafranc nevezetu dologgal tudtam lejatszani.

Ras: ismerem es en is hasznalom (bar a public server list a mai napig nem jelenik meg ;D ugyanigy egy adott user file-jait sem lehet megnezni, es ez visszavetne a javasolt megoldasod josagat kicsit, mert minden file-t search-olni kene. hallomasbol tudom hogy tobbeknek is vannak ilyen gondjai, szoval nem a szemelyes kenyelmetlensegemrol lenne szo) hasznalok meg harom masik p2p progit is, szoval akkor ki kene agyalni azt is hogy melyiket a legerdemesebb hasznalni.
en azert nem tudom ezt bevallalni, mert feltoltesem az eleg lassu, meg adatmennyisegre is korlatom van, szoval nekem ez nem mukodne, de ha meg tudod ezt oldani, akkor a semminel boven jobb megoldas.
Viszont kerdeses hogy hogyan jutnak el a dolgok hozzad, ha nem vagy Bp-i. Nem tudom mi van meg eddig neked, de ha az egeszet neten kene odapakolni, az eleg sokaig eltartana. Mindenesetre elso javaslatnak hasznos, koszi szepen, egyelore varjuk ki hogy ki mit mond!