Ja a számom:06 20 514 1145
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
videók
Started by
DHR
, 2002. July 03. 20:25
Posted 2002. September 20. - 11:28
Posted 2002. September 20. - 11:27
Csákány a fejetekbe arcok!!!!
A flasht nem tudná vmelyiketek átmásolni nekem???
kazit adok,de otthon nincs netem úgyhogy légyszi mobilon hívjon,aki meg tudná tenni nekem ezt a szívességet.elõre is köszike hali
A flasht nem tudná vmelyiketek átmásolni nekem???
kazit adok,de otthon nincs netem úgyhogy légyszi mobilon hívjon,aki meg tudná tenni nekem ezt a szívességet.elõre is köszike hali
Posted 2002. September 18. - 22:11
Posted 2002. September 18. - 21:51
Posted 2002. September 18. - 21:30
Posted 2002. September 18. - 12:35
Gyerekek, én tudok egy címet, ahol mindeki nyithat magának portfóliót, és oda pakolhat, amit akar, és sohasem törlik! Letölteni is lehet onnan persze másnak is, csak ahhoz, egy 120 betûs linket kell írni. De asszem ez legyen a legnagyobb baj (kicsit hoszabb lenne a filek belinkgelgetése, de erre találták ki a copy-pastet. ;D
Valami magyar, cím nem megy fejbõl, meg az se, mennyi fér, de mindjárt utánajárok...
mondd a címet vagy privmes...
Posted 2002. September 18. - 12:34
király volt kár hogy nem tudtam felvenni mert nincs tunerkártyám
ha valaki bedigizte szóljon pls
ha valaki bedigizte szóljon pls
Posted 2002. September 18. - 11:21
Posted 2002. September 18. - 07:21
Posted 2002. September 18. - 00:10
Hi!
Bár nem teljesen videó, de bringás.
Holnap, vagyis ma (szerdán, 18-án) 8:30 eurosport
MTB Világkupa döntõ. A CC-t már láttam ma de a DH-ról lemaradtam, mert késõn kapcsoltam oda.
Szóval a mûsor 8:30-tól 9:30-ig tart izzítsátok a videó készülékeket!!!
Palmer
Bár nem teljesen videó, de bringás.
Holnap, vagyis ma (szerdán, 18-án) 8:30 eurosport
MTB Világkupa döntõ. A CC-t már láttam ma de a DH-ról lemaradtam, mert késõn kapcsoltam oda.
Szóval a mûsor 8:30-tól 9:30-ig tart izzítsátok a videó készülékeket!!!
Palmer
Posted 2002. September 16. - 19:50
Az oldal bezart, az ok a nyitooldal(ak)on le van irva annak akit erdekel.
Amig nem lesz masik megoldas, addig lehet csesztetni ha surgosen kell valami.
Amig nem lesz masik megoldas, addig lehet csesztetni ha surgosen kell valami.
Posted 2002. September 14. - 12:28
Ne azt nezzed hogy a kepek, meg a linkek kint vannak, az persze hogy megy, a html-ekhez nem nyultak. Probaljad letolteni is a mar emlitett (pl barmelyik NWD) egyik darabjat. Ugy mar nem megy.
Amugy meg az ftp-t is lealliltottak az utobbi napokban, meg csak be sem tudok lepni.
Amugy meg az ftp-t is lealliltottak az utobbi napokban, meg csak be sem tudok lepni.
Posted 2002. September 14. - 11:48
Posted 2002. September 13. - 11:34
Posted 2002. September 13. - 08:22
Srácok találtam pár videót!!!!
http://half-assed-pr...dprod/index.asp
A legelsõ a LEGBRUTÁLISABB
Töltsétek le!!!
Vinnie:Akkor neked megvan a NWD II cd-n?
http://half-assed-pr...dprod/index.asp
A legelsõ a LEGBRUTÁLISABB
Töltsétek le!!!
Vinnie:Akkor neked megvan a NWD II cd-n?
Posted 2002. September 12. - 18:48
zz: ACE Mega Codecs Pack. Ebben van egy ZoomPlayer nevezetu lejatszo is, nekem ezzel megy a Flash. Innen leszedheted: http://www.freeweb.hu/galgonet/
iljicS: meg szep hogy warez-kent kezelik, mert hat akarmerrol nezzuk, tenyleg az. De az is igaz, hogy azert az ugymond "hagyomanyos" warez oldalaktol eleg messze van.
Az extra-s dologgal akkor az eddigihez 160 regisztracio kellett volna, es mindegyikre kb egy file. De vegulis jarhato ut, csak kicsit korulmenyes.
Ras: abba azert gondolj bele, hogy rendesen leakasztja a halodat a dolog. 4000 folott volt az eddigi lekeresek szama, es ebben meg a flashget nincs is benne.
Andix: akkor nyomjad a cimet ha megnezted!
iljicS: meg szep hogy warez-kent kezelik, mert hat akarmerrol nezzuk, tenyleg az. De az is igaz, hogy azert az ugymond "hagyomanyos" warez oldalaktol eleg messze van.
Az extra-s dologgal akkor az eddigihez 160 regisztracio kellett volna, es mindegyikre kb egy file. De vegulis jarhato ut, csak kicsit korulmenyes.
Ras: abba azert gondolj bele, hogy rendesen leakasztja a halodat a dolog. 4000 folott volt az eddigi lekeresek szama, es ebben meg a flashget nincs is benne.
Andix: akkor nyomjad a cimet ha megnezted!
Posted 2002. September 12. - 16:27
Gyerekek, én tudok egy címet, ahol mindeki nyithat magának portfóliót, és oda pakolhat, amit akar, és sohasem törlik! Letölteni is lehet onnan persze másnak is, csak ahhoz, egy 120 betûs linket kell írni. De asszem ez legyen a legnagyobb baj (kicsit hoszabb lenne a filek belinkgelgetése, de erre találták ki a copy-pastet. ;D
Valami magyar, cím nem megy fejbõl, meg az se, mennyi fér, de mindjárt utánajárok...
Posted 2002. September 12. - 15:34
nagyobb filmek: K2-4
Ride to the hills
Flash
Chainspotting
NWD1
kb 150kB-s sávszélességet tudok haszálni...
Ride to the hills
Flash
Chainspotting
NWD1
kb 150kB-s sávszélességet tudok haszálni...
Posted 2002. September 12. - 15:33
Ezekszerint az UW a Freeride oldalt warezként kezeli és értesítés nélkül töröl. Egy tippem van, warezosok is csinálják: az EXTRA ! Törlés itt is elõfordul, de NAGYON ritkán az UW-hoz képest. Általában a htm rész UW-n szokott lenni a .rar-os cuccok meg az extrán. Viszont ott 20 mega a limit, vagyis mindenki szépen csinál 5 darab reget és elküldi vinnie-nek !
Posted 2002. September 12. - 15:19
zz: hat hogy pont melyik codec kell neki, azt nem tudom, de mediaplayerrel nekem sem megy, en asszem a ZPlayer vagy miafranc nevezetu dologgal tudtam lejatszani.
Ras: ismerem es en is hasznalom (bar a public server list a mai napig nem jelenik meg ;D ugyanigy egy adott user file-jait sem lehet megnezni, es ez visszavetne a javasolt megoldasod josagat kicsit, mert minden file-t search-olni kene. hallomasbol tudom hogy tobbeknek is vannak ilyen gondjai, szoval nem a szemelyes kenyelmetlensegemrol lenne szo) hasznalok meg harom masik p2p progit is, szoval akkor ki kene agyalni azt is hogy melyiket a legerdemesebb hasznalni.
en azert nem tudom ezt bevallalni, mert feltoltesem az eleg lassu, meg adatmennyisegre is korlatom van, szoval nekem ez nem mukodne, de ha meg tudod ezt oldani, akkor a semminel boven jobb megoldas.
Viszont kerdeses hogy hogyan jutnak el a dolgok hozzad, ha nem vagy Bp-i. Nem tudom mi van meg eddig neked, de ha az egeszet neten kene odapakolni, az eleg sokaig eltartana. Mindenesetre elso javaslatnak hasznos, koszi szepen, egyelore varjuk ki hogy ki mit mond!
Ras: ismerem es en is hasznalom (bar a public server list a mai napig nem jelenik meg ;D ugyanigy egy adott user file-jait sem lehet megnezni, es ez visszavetne a javasolt megoldasod josagat kicsit, mert minden file-t search-olni kene. hallomasbol tudom hogy tobbeknek is vannak ilyen gondjai, szoval nem a szemelyes kenyelmetlensegemrol lenne szo) hasznalok meg harom masik p2p progit is, szoval akkor ki kene agyalni azt is hogy melyiket a legerdemesebb hasznalni.
en azert nem tudom ezt bevallalni, mert feltoltesem az eleg lassu, meg adatmennyisegre is korlatom van, szoval nekem ez nem mukodne, de ha meg tudod ezt oldani, akkor a semminel boven jobb megoldas.
Viszont kerdeses hogy hogyan jutnak el a dolgok hozzad, ha nem vagy Bp-i. Nem tudom mi van meg eddig neked, de ha az egeszet neten kene odapakolni, az eleg sokaig eltartana. Mindenesetre elso javaslatnak hasznos, koszi szepen, egyelore varjuk ki hogy ki mit mond!