Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Cube

- - - - -

• Please log in to reply
2078 replies to this topic

padam

padam

vendég

• fórumtag
  • 20 posts

az LTD Series váz (!) ára 79200 huf. (az összes LTD ugyanazzal a vázzal jön kerékpárként, csak a festésük más)

Köszi az infót!Sajnos úgy tûnik csak álom marad.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

Köszi Rob!

A comp és pro vázak között ugye csak a festés és a rugóstag az eltérés?

Egy AMS PRO vázárat is tudnál mondani?

csak egyféle váz van, kétféle taggal :)
mindkettõ 31,6-os

pro ára: 238.200 huf

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

FRIZ 22

FRIZ 22

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 posts

211.700 huf az ajánlott fogyára az ams comp váznak.

Meg esetleg megnéznéd, hogy milyen nyeregcsõ átmérõ passzol bele?

Köszi.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Jó van na:) Én a komplett bringát néztem:)

FRIZ 22

FRIZ 22

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 posts

Köszi Rob!

A comp és pro vázak között ugye csak a festés és a rugóstag az eltérés?

Egy AMS PRO vázárat is tudnál mondani?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

Rob!

Sikerült már kideríteni, hogy kapható-e külön váz?
A 2007-es árlistában még voltak váz árak, a 2008-ban már nincs.

Sajna a mostani vázam kicsi, valahogy nem az igazi.
http://www.kep.tar.h...6107/27114459#2

Engem egy AMS COMP érdekelne fehérben 20"

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

243 körül van az ajánlott fogyára. Inkább vedd meg a Stingem olcsóbban:)

ne beszélj hülyeségeket ;)
az LTD Series váz (!) ára 79200 huf. (az összes LTD ugyanazzal a vázzal jön kerékpárként, csak a festésük más)

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts

Hellósztok!

Engem a 2008-as LTD Pro váz érdekelne.Nem tudjátok mennyibe kerülhet csak a váz?

Elõre is köszi.

243 körül van az ajánlott fogyára. Inkább vedd meg a Stingem olcsóbban:)

padam

padam

vendég

• fórumtag
  • 20 posts
Hellósztok!

Engem a 2008-as LTD Pro váz érdekelne.Nem tudjátok mennyibe kerülhet csak a váz?

Elõre is köszi.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

Rob!

holnap mondok pontos választ elérhetõségrõl, szinekrõl meg árakról.
de szerintem tuti van váz külön, más kérdés, hogy csak rendelésre. a tavalyi árlista mindent tartalmazott, az idei meg csak azokat, amiket mi tuti fogunk készleten tartani, ezért lehet az eltérés.

FRIZ 22

FRIZ 22

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 posts
Rob!

Bögre

Bögre

vendég

• fórumtag
  • 208 posts

jó váz az, mi a gond ?

Nincs vele semmi baj, csak az, hogy nem az LTD-Race váza óccsóért :D

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Köszönöm Rob, és neked is Tigger! :clap:
Pedig már reménykedtem, hogy olcsón jutottam jó vázhoz. Sebaj..
Egyelõre a villa téma tolódik, hajtómû és elsõ váltó csere van beütemezve karácsonyig. Remélem lesznek még fincsi akciók jauár/február körül is.

jó váz az, mi a gond ?
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Bögre

Bögre

vendég

• fórumtag
  • 208 posts

nem off :)
mit tennék bele, ami ár értékben jó?
most akciósak a manitou villák, egy olcsó sliver elite 100 ffd szerintem tökéletesen passzolna. de más gyártótól is biztos van jó villa (rockshox tora pl)
a vázas kérdésedre pedig tigger felelt: más alapanyag, más geo. csak külsõre hasonlitanak ;)

Köszönöm Rob, és neked is Tigger! :clap:
Pedig már reménykedtem, hogy olcsón jutottam jó vázhoz. Sebaj..
Egyelõre a villa téma tolódik, hajtómû és elsõ váltó csere van beütemezve karácsonyig. Remélem lesznek még fincsi akciók jauár/február körül is.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

Én sem tervezek bele nagyobbat. Viszont ha már itt tartunk, hogy milyet nem tennél bele, akkor engedj meg egy kérdést (Mérvadó lehet, mert neked is van egy gyönyörûszép Cube -od, igaz nem ez a kategória :) ). Milyet tennél bele, ami ár/érték arányban is bestbuy? vagy ez már erõsen off? Akkor felteszek ON kérdést is, miben különbözik mondjuk az AIM váza a nála drágább LTD race -tõl? Formára nem látok különbséget.

nem off :)
mit tennék bele, ami ár értékben jó?
most akciósak a manitou villák, egy olcsó sliver elite 100 ffd szerintem tökéletesen passzolna. de más gyártótól is biztos van jó villa (rockshox tora pl)
a vázas kérdésedre pedig tigger felelt: más alapanyag, más geo. csak külsõre hasonlitanak ;)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Én sem tervezek bele nagyobbat. Viszont ha már itt tartunk, hogy milyet nem tennél bele, akkor engedj meg egy kérdést (Mérvadó lehet, mert neked is van egy gyönyörûszép Cube -od, igaz nem ez a kategória :) ). Milyet tennél bele, ami ár/érték arányban is bestbuy? vagy ez már erõsen off? Akkor felteszek ON kérdést is, miben különbözik mondjuk az AIM váza a nála drágább LTD race -tõl? Formára nem látok különbséget.

ltd jobb anyagból van, és úgy látom a geótáblázatban is van némi eltérés
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

Bögre

Bögre

vendég

• fórumtag
  • 208 posts

azért nem olyan hülyeség amit kérdeztél, hiszen a rugóúttal azért nagyrészt arányos a beépítés. de ugyanakkora rugóút mellett a gyártók villáinak beépítése akár 10 mm-rel is eltérhet. (vagy még többel, minél nagyobb a rugóút)
amugy abba a cube vázba én 100-asnál nagyobb villát nem tennék.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

forintos kérdés, sajnos nem én vagyok a márka termékfelelõse, de holnap utánakérdezek a kollegánál, hogy mi a terv.
szerintem lesz a reaction merevben, és az ams-tõl felfelé az össztelósok.

kösz

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

Rob lesznek vázak is forgalomban jövõre, vagy csak komplett bringák ?

forintos kérdés, sajnos nem én vagyok a márka termékfelelõse, de holnap utánakérdezek a kollegánál, hogy mi a terv.
szerintem lesz a reaction merevben, és az ams-tõl felfelé az össztelósok.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts
Rob lesznek vázak is forgalomban jövõre, vagy csak komplett bringák ?