Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Cube

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2078 hozzászólás a témában

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
úgy rémlik hogy nem.

pufadtkavics

pufadtkavics

vendég

• fórumtag
  • 215 hozzászólás
És, nem tudjátok, jár hozzá pumpa?:D

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás

Errõl mi a vleményetek?:

Rock Shox Recon (nem tom milyen még): 100 mm Solo Air, használt, ment 150km-ert, 50.000 Ft

Ez jó?:D

Ja, amúgy a Silver Elite-hez jár pumpa???

nem jár. " és nem a g@eci nagyker-kisker miatt " ugye, rob? én a slivert venném. új, garanciális

pufadtkavics

pufadtkavics

vendég

• fórumtag
  • 215 hozzászólás
Errõl mi a vleményetek?:

Rock Shox Recon (nem tom milyen még): 100 mm Solo Air, használt, ment 150km-ert, 50.000 Ft

Ez jó?:D

Ja, amúgy a Silver Elite-hez jár pumpa???

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás

Sajnos a testbike-on nem találtam a Silver Elite-rõl véleményt.

azt hiszem, addig jó :)

Levegõs teló: lassan 1 éve fújtam a saját levegõs villámba, és azóta nem kellett hozzányúlnom.

Tehát egyántalán nem kell tõle félni!

pufadtkavics

pufadtkavics

vendég

• fórumtag
  • 215 hozzászólás
Ja, ez nekem is jónak tûnik, csak a kérdés az:

Jobb egy olcsóbb kategoriájú levegõs mint egy drága kategóriájú rúgós:)

A levegõsnek sok az elõnye, pl tartósabb, meg minden, de nem sok macera abba levegõt fújni, meg minden? Könnyen be tudom állítani a levegõ nyomását? Sajnos a testbike-on nem találtam a Silver Elite-rõl véleményt.

Ha tudtok esetleg valamilyen akciót, vagy jó telót szóljatok:)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
a sliver tulajdonképpen a régi skareb alsószárát használja, csak van acél nyakas verzió is, meg nem húzott falú a becsúszó, hanem egyenes. emiatt van egy kis súlykülönbség.
nem rossz választás.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

Manitou:

Silver Elite: TS Air, FFD-R, 100 mm, 1732g 49.900 Ft
Slate Elite: TPC, RTWD (100-130 mm), 2204g 49.900 Ft
Axel Super: TPC, 100/130 mm, 2145g ~40.000 Ft

Rock Shox:

Tora 302: ??? 2000-2400g ~50.000 Ft
kavics

RS-ok közül szerintem Reba, azt mindenki dicséri. Bár az sajna magasabb árkategória.

Ez a Silver Elite jónak tûnik, leszámítva a 28as becsúszókat, viszont legalább jó könnyû. Ahogy nézem, ez egy az egyben a volt skareb. Olyanom volt jópár évig és nekem bejött. Nemrég adtam el és most is tökéletesen üzemel.
Szerintem ez!

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

pufadtkavics

pufadtkavics

vendég

• fórumtag
  • 215 hozzászólás
Sziasztok!

Azthiszem hogy barátok leszünk, mert számoltam, sokat, és egy AIM lesz a nyerõ, egy másik telóval.

A kérdésem hogy Milyen telót rakjak rá? Eddig ezeket néztem:

Manitou:

Silver Elite: TS Air, FFD-R, 100 mm, 1732g 49.900 Ft
Slate Elite: TPC, RTWD (100-130 mm), 2204g 49.900 Ft
Axel Super: TPC, 100/130 mm, 2145g ~40.000 Ft

Rock Shox:

Tora 302: ??? 2000-2400g ~50.000 Ft

A rock shox-ok is jók, de abból nem tom milyenek vannak, ha tudnátok nekem mondani olyan 25.000-50.000 Ft-s telókat, amik jók, akkor azt igen megköszönném. Nekem a Silver Elite igen tetszik, csak kicsit drága, de manitou, és levegõs, szemering, stb.

köszi:
kavics

pufadtkavics

pufadtkavics

vendég

• fórumtag
  • 215 hozzászólás
Várjatok, akkor megkérdezem a magellán fórumban is :D

Nekem az aim jobban tetszik, és a független "milyen bringát vegyek" fórumon lehordták a b+-os alaktrészeket, persze volt ellenvélemény is (egy magellános) szal nem tom. Az ár-értékbe jobb, de nem annyira tartós. Majd eldöntöm azt megírom hogy ellenségek vagy barátok lettünk-e:DXD

thx: kavics

mizie

mizie

törzsvendég

• fórumtag
  • 813 hozzászólás
a magellant vedd

Feltöltött kép
A Paripa (Magellan Serpens): Blau - http://pix.bikemag.h...ry.php?cat=3077

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
hát itt senki nem fogja azt mondani, hogy a magellant vedd :)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

pufadtkavics

pufadtkavics

vendég

• fórumtag
  • 215 hozzászólás
Sziasztok!

Én bicaj vásárlás elött állok, és a segítségeteket szeretném kérni:

Cube AIM, és késöbb bele pl egy rs tora, vagy valami hasonló
Cube ANALOG
Magellan Serpens:

http://www.bringavar...Serpens-2007-LX

Mennyire jók a b+-os alkatrészek, váz, csapágyak stb ebbe a serpensbe. Akciósan nem is rosz, és árban biztosan jobban megérné, kérdés hogy mennyire tartós.

Mint ahogy azt már írtam a "milyen bringát vegyek"-be, a tartósság elég fontos nekem, hogy ne legyen vele gond egy jó darabig.

(Remélem nem OFF)

Köszi:
kavics

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Azt hittem találtam egy ritka és kimondottan tetszetõs vázat, erre az ebike kupa képeit nézegetve volt vagy 3 ilyen cube reaction a csömörieknél :)

lesz a vagy hat is, ha jól megszámolod egyszer :)

Büdi

Büdi

vendég

• fórumtag
  • 81 hozzászólás

sziasztok!
mennyibe van a 2008-as Analog? hol lehet kapni?

Az ára 132200 Ft.

Én csak beírtam gugliba és ezt
http://bringavarazs...._153&sName=CUBE
dobta ki elöször,de még jó pár helyen lehet kapni!

DUDSOn

DUDSOn

vendég

• fórumtag
  • 26 hozzászólás
sziasztok!
mennyibe van a 2008-as Analog? hol lehet kapni?

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Azt hittem találtam egy ritka és kimondottan tetszetõs vázat, erre az ebike kupa képeit nézegetve volt vagy 3 ilyen cube reaction a csömörieknél :)
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Cube Reaction váz, abból is a piroska érdekelne. Lesz-e ilyesmi kis hazánkban vagy menjek érte külhonba? Az 500 euros árból sima átváltással képezzem a hazai árat (már ha kapható külön vázként) avagy ne reménykedjek a 125ezer forintos árban? Valóban csak 1200 gramm? Hirtelen több kérdésem nincs :)

szerintem lesz ilyen, a csömöri csapat most ilyen vázakra építi a kerékpárjait :)
az 1200 gramm szerintem picit csúsztatás, 19" méretben olyan 1400 körül lehet. árban meg kell kérdezzem.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Cube Reaction váz, abból is a piroska érdekelne. Lesz-e ilyesmi kis hazánkban vagy menjek érte külhonba? Az 500 euros árból sima átváltással képezzem a hazai árat (már ha kapható külön vázként) avagy ne reménykedjek a 125ezer forintos árban? Valóban csak 1200 gramm? Hirtelen több kérdésem nincs :)
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Hi!

Valaki illetékes meg tudná mondani, hogy leszneke cube bringák a Vasúttörténeti múzeumban, március végén megrendezendõ kiállításon.

lesznek igen, a 3/A standon