Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Cube

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2078 hozzászólás a témában

tomtomtom

tomtomtom

törzsvendég

• fórumtag
  • 559 hozzászólás

az tény, hogy a forgalmazó ilyen szempontból nem egy idegbeteg társaság.
másfél hónap várakozás a minimum, de általában meg tudják mondani hogy hanyadik kéten érkezik a cucc. Persze függ, hogy mit rendeltél. A legjobb, ha azoknál érdeklõdsz akiktõl rendelted a kerót. Õk nem mondanak semmit?

Egy 2008as Attention Disc-et rendeltem. Ezért írtam, hogy nem az
extrábbak közül való. Sajnos 4-500e ft-om nincs keróra.
Igazából azért nem akarom megint õket csesztetni (akiktõl rendeltem),
mert megígérték, hogy ahogy van valami fejlemény, rögtön jelentkeznek.
Ezért gondoltam, hogy hátha a forgalmazónál tudnak legalább
körülbelüli idõpontot mondani. Nem türelmetlen vagyok, elvégre is én
akartam olyan valamit, ami nincs a "polcon", én igazából a tájékozatást
hiányolom. És az egy dolog, hogy alapból nem tudok róla, hogy hol
tart a dolog, akkor sem kapok választ, ha én kérdezek.
És nekem ne mondja senki, hogy nincs 1 hét alatt arra idõ, hogy
valami választ visszaírjanak. Legalább annyit, hogy "OK, utána járunk",
vagy ilyesmi (tisztelet a ritka kivételnek).

De ez, a nem éppen vevõközpontúság úgy általában igaz a magyar
kereskedelemre, sajnos én ezt tapasztalom. Az elõzõ zárójeles rész
itt is érvényes.

Na de mind1, kipuffogtam magam, várok tovább.
Esetleg pénteken benézek a bótba, hátha õk tudnak valamit.

De ha valakinek közben van valami infoja, azt szívesen fogadom.

Tom

Muma

Muma

vendég

• fórumtag
  • 12 hozzászólás
az tény, hogy a forgalmazó ilyen szempontból nem egy idegbeteg társaság.
másfél hónap várakozás a minimum, de általában meg tudják mondani hogy hanyadik kéten érkezik a cucc. Persze függ, hogy mit rendeltél. A legjobb, ha azoknál érdeklõdsz akiktõl rendelted a kerót. Õk nem mondanak semmit?

Sziasztok!

Akit már privátban kérdeztem, az biztos unja már a folyamatos
nyaggatásomat, de én meg már a várakozást kezdem unni. :(
Szóval a kérdés itt is ugyanaz:
forgalmazói vagy forgalmazó-közeli forrástól érdeklõdnék, hogy
mikor várható megrendelt kerók beérkezése, van-e legalább valami
konkrétabb idõpont? Másfél hónap telt el, és eddig semmi.
Pedig nem az extrábbak közül való. Vagy pont ezért ennyi idõ? :confused:

Köszi!

Tom

tomtomtom

tomtomtom

törzsvendég

• fórumtag
  • 559 hozzászólás
Sziasztok!

Akit már privátban kérdeztem, az biztos unja már a folyamatos
nyaggatásomat, de én meg már a várakozást kezdem unni. :(
Szóval a kérdés itt is ugyanaz:
forgalmazói vagy forgalmazó-közeli forrástól érdeklõdnék, hogy
mikor várható megrendelt kerók beérkezése, van-e legalább valami
konkrétabb idõpont? Másfél hónap telt el, és eddig semmi.
Pedig nem az extrábbak közül való. Vagy pont ezért ennyi idõ? :confused:

Köszi!

Tom

Volken

Volken

újonc

• fórumtag
  • 5 hozzászólás
Szerintem nem szerencsés abba 120mm rúgóút, elég a 80-100 is...

pufadtkavics

pufadtkavics

vendég

• fórumtag
  • 215 hozzászólás
Hello!

Szeretném megkérdezni hogy szerintetek passzentos lesz-e egy Manitou Axel Super 120 mm-es teló egy CuBe AIM-ba? Vagy jó az ami rajta van?:D

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
info@paul-lange.hu
vagy dobj nekem egy privit

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
pl rob thez és thommey is ott ülnek ;)

hermfer

hermfer

vendég

• fórumtag
  • 110 hozzászólás
A forgalamzó(velotrade) honlapja nem elérhetõ, valaki nem tud mondani egy címet ahová írhatok nekik?

hermfer

hermfer

vendég

• fórumtag
  • 110 hozzászólás
A külföldrõl vásárlás nem olyan nagy macera, mivel ezek a bicajok elég drágák így a szállítás nem kerül semmibe, a futárcég meg az ajtódik hozza a bicajt. Ha az eu-n belülrõl rendelsz akkor nincs se vám, se áfa pluszban. A különbség a cube acidnál kb:-20000Ft, ha külföldrõl rendelem.
Pedig reménykedtem, hogy a gari olyan mint az autóknál, hogy ha külföldön veszed akkor az itthon is érvényes, lehet írok a forgalmazónak és megkérdezem, hogy is van ez pontosan.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
egyes össztelós vázaknál lehet az több is, akár 200 gramm.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

nem hinném, hogy lenne súly külömbség a két szín közt...Garit szerintem sem fogadja el az itteni importõr. Amúgy, külföldön mennyivel olcsóbb lenne? megéri a plusz macera?

biztos hogy van különbség a festett és az anodizált váz súlya között, olyan 60-80 grammal nehezebb a festett
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Muma

Muma

vendég

• fórumtag
  • 12 hozzászólás
nem hinném, hogy lenne súly külömbség a két szín közt...Garit szerintem sem fogadja el az itteni importõr. Amúgy, külföldön mennyivel olcsóbb lenne? megéri a plusz macera?

issimus

issimus

vendég

• fórumtag
  • 63 hozzászólás
A garancia nehezkes dolog. Nem hinnem hogy a hazai forgamlazo elfogadja a külföldi szamlat. Fökent, hogy Ausztriaban es Svajcban nincs nagyker, direkt a gyartol rendelhetnek a boltok, igy olcsobban szerzik be a bringat. Ezert erdeke a magyar nagykernek, hogy itthon vedd meg. Bar csodak meg vannak...

Sziasztok, egy cube acid beszerzésén gondolkodok, csak nem tudom a festés(apple-white) és anodizálás(fekete) között milyen különbség van. Ez csak a súlyt, vagy a tartósságot is érinti?
Ha már valaki rendelt külföldröl és esetleg olyan helyzetbe került, hogy valami elromlott a bicaján, akkor a külföldi garanciát tudta érvényesíteni a magyar cube forgalmazónál?

hermfer

hermfer

vendég

• fórumtag
  • 110 hozzászólás
Sziasztok, egy cube acid beszerzésén gondolkodok, csak nem tudom a festés(apple-white) és anodizálás(fekete) között milyen különbség van. Ez csak a súlyt, vagy a tartósságot is érinti?
Ha már valaki rendelt külföldröl és esetleg olyan helyzetbe került, hogy valami elromlott a bicaján, akkor a külföldi garanciát tudta érvényesíteni a magyar cube forgalmazónál?

Muma

Muma

vendég

• fórumtag
  • 12 hozzászólás
szerintem, csak elírta a 3-as kettesnek :) Vagyis: 380 és 397, ahogy én is
355-öt akartam írni.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Keletebbre vagyunk, többet kell szállítani :)
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Nekem csak egy kerdesem lenne... Egy Cube AMS Compot neztem kimagamnak csak azt nem vagom, ami Ausztriaban (Becsujhely) 1500 Euro azaz 280 ezer forint az itthon miert 297 ezer...

te milyen euróval számolsz? 1500 euro sehol sem 280 ezer forint.... jó lesz az 380-nak is.
amugy 5% eltérés mindig normális, és a napi árfolyamkülönbözetbõl adódik. (297 vs 280 ezer = 6%) árlistát mindnenki évente egyszer készít, gondolom természetes, hogy 20-30 ezer katalógust, meg online oldalakat, meg mindent nem lehet napi rendszerességgel frissíteni ahogy éppen az árfolyam bukdácsol. ha év végére meg 275 forint lezs egy euró, akkor meg itthon lesz olcsóbb. ez van, és amig lesz az a tény, hogy "árfolyamkülönbözet" addig ez igy is marad.

Muma

Muma

vendég

• fórumtag
  • 12 hozzászólás
azért, mert ott nagyobb a piac, több bringát adnak el, így kicsivel kedvezõbb is lehet az ár. Ua. az AMS Comp-ot itthon 255ezerért is meg lehet kapni.

issimus

issimus

vendég

• fórumtag
  • 63 hozzászólás
Nekem csak egy kerdesem lenne... Egy Cube AMS Compot neztem kimagamnak csak azt nem vagom, ami Ausztriaban (Becsujhely) 1500 Euro azaz 280 ezer forint az itthon miert 297 ezer...

hami09

hami09

vendég

• fórumtag
  • 99 hozzászólás

Cube Reaction váz, abból is a piroska érdekelne. Lesz-e ilyesmi kis hazánkban vagy menjek érte külhonba? Az 500 euros árból sima átváltással képezzem a hazai árat (már ha kapható külön vázként) avagy ne reménykedjek a 125ezer forintos árban? Valóban csak 1200 gramm? Hirtelen több kérdésem nincs :)

Hello!

Én most vettem Cube Reaction K18 as bicót piros színben!
Ilyen vázat lehet venni, csak elõ kell rendelni rá, 18" méretben 1450gramm a súlya.