Jelentkezz be Regisztrálj
Cube
Írta 2008. március 13. - 21:38
Valaki illetékes meg tudná mondani, hogy leszneke cube bringák a Vasúttörténeti múzeumban, március végén megrendezendõ kiállításon.
Illetve még egy olyan infóra lenne szükségen, hogy ha megrendelek egy ReactionK24-es típust egy budapesti forgalmazónál akkor az mennyi idõ érkezne meg?
Köszi
Írta 2008. február 07. - 23:04
az a specialized topicrobtopic
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2008. február 07. - 22:08
a hivatalos nyomtatott katalógusban xt váltókar van irva.
a formula fék pedig jó kérdés mert nincs itthon nagykatalógusom, de ha nem felejtem el holnap, megnézem a dealerbook-ban. (a fogyasztói katalógusban csak az x9 váltós K24-rõl van kép pirosban)
de szerintem ugyanaz a szinvilág mint a K24 esetében, azaz fehér fék és piros villa.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2008. február 07. - 18:47
Úgy látom, te vagy itt a cube felelõs.
Ezzel a bringával szemzek: REACTION K18 piros színben.
Lenne pár kérdésem a bringával kapcsban:
1. a velotrade oldalról letöltött pdf-ben az áll hogy XT váltókarok vannak rajta, míg a cube hivatalos oldalán LX váltókart írnak. Melyik lenne az igaz?
2. a K24-es bringáról találtam csak képeket, és azt szeretném megtudni, hogy a K18-asban is piros teló van és fehér színre fújt fékek? Ezek ugyan apróságok, de azért jó lenne tudni.
Elõre is köszi a választ!
Üdv Mongi
Írta 2008. február 06. - 16:34
Suddenly becoming stationery, now thats the killer.
Írta 2008. február 04. - 11:11
stereo váz - 317.700 HUF ajánlott kisker. súly saját mérés:
Írta 2008. február 02. - 23:01
És árban?
mindkettõre a választ hétfõnLTD-bõl a fekete, anodizált változat is kapható vázként? Mert én eddig csak "színeseket" láttam külön.
Írta 2008. február 02. - 22:47
az LTD Series váz (!) ára 79200 huf. (az összes LTD ugyanazzal a vázzal jön kerékpárként, csak a festésük más)
LTD-bõl a fekete, anodizált változat is kapható vázként? Mert én eddig csak "színeseket" láttam külön.
Írta 2008. február 01. - 19:54
megkérdeztem, és nem megy sajnos.
Köszi az utánajárásokat Rob.
Végül lett egy fehér EPIC. :love1: :love1:
Írta 2008. február 01. - 18:03
Írta 2008. február 01. - 18:01
komplett gép aláirásban látható módon: 12,65kg.
Írta 2008. január 31. - 21:34
Írta 2008. január 28. - 16:15
kár, pedig már elképzeltem egy tonopah v overland v pure vázat a lenendõ bringámnak:-/megkérdeztem, és nem megy sajnos.
lesz árlista persze, amint készen lesznek a weblapjaink (hetek kérdése ) viszont trekking váz nem lesz elérhetõ külön sajnos. nem gyártja õket a Cube csak komplett kerékpárként.
azért kösz
Írta 2008. január 28. - 10:43
Pirosban sem rossz, de a fehér olyan elegánsan szép:)
Meg tudnád esetleg kérdezni a Cubét, hogy fehér színben tud-e szállítani fox taggal?
Már bocs, hogy így kérdezgetek egyfolytában, de lassan jön a jó idõ én meg október óta bicó nélkül vegetálok.
Én sejtem, hogy neked inkább egy hófehér Sting kellene Fox RP3-al:D
Írta 2008. január 28. - 10:36
megkérdeztem, és nem megy sajnos.Meg tudnád esetleg kérdezni a Cubét, hogy fehér színben tud-e szállítani fox taggal?
lesz árlista persze, amint készen lesznek a weblapjaink (hetek kérdése ) viszont trekking váz nem lesz elérhetõ külön sajnos. nem gyártja õket a Cube csak komplett kerékpárként.Ha lehet kapni külön vázakat, akkor a lista (esetleg árakkal, becsült szállítási idõvel) publikálva lesz? Lehet meglepném magam szülinapomra egy treking vázzal:D nagyon szépek
Írta 2008. január 27. - 22:00
Írta 2008. január 16. - 22:35
ez látod jó kérdés.
a Cube jórészt rugalmas a gyártás során, másik kérdés, hogy most ezt meg tudják-e csinálni. mi tuti nem csinálunk(csinálhatunk) ilyesmit.
Pirosban sem rossz, de a fehér olyan elegánsan szép:)
Meg tudnád esetleg kérdezni a Cubét, hogy fehér színben tud-e szállítani fox taggal?
Már bocs, hogy így kérdezgetek egyfolytában, de lassan jön a jó idõ én meg október óta bicó nélkül vegetálok.
Írta 2008. január 16. - 19:58
ez látod jó kérdés.Még egy kérdés. ha ez is pozitív akkor máris viszek egy vázat tõletek
A fehér AMS COMP váz átszerelve Fox Float RP23-taggal, AMS PRO áron lehetséges?
a Cube jórészt rugalmas a gyártás során, másik kérdés, hogy most ezt meg tudják-e csinálni. mi tuti nem csinálunk(csinálhatunk) ilyesmit.
Írta 2008. január 16. - 16:34
csak egyféle váz van, kétféle taggal
mindkettõ 31,6-os
pro ára: 238.200 huf
Még egy kérdés. ha ez is pozitív akkor máris viszek egy vázat tõletek
A fehér AMS COMP váz átszerelve Fox Float RP23-taggal, AMS PRO áron lehetséges?