Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Cube

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2078 hozzászólás a témában

MOngi

MOngi

vendég

• fórumtag
  • 21 hozzászólás
Hi!

Valaki illetékes meg tudná mondani, hogy leszneke cube bringák a Vasúttörténeti múzeumban, március végén megrendezendõ kiállításon.

Illetve még egy olyan infóra lenne szükségen, hogy ha megrendelek egy ReactionK24-es típust egy budapesti forgalmazónál akkor az mennyi idõ érkezne meg?

Köszi

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

robtopic
:D

az a specialized topic ;)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.026 hozzászólás
robtopic
:D

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
a Cube felelõs túlzás, de igyekszem segíteni :)
a hivatalos nyomtatott katalógusban xt váltókar van irva.
a formula fék pedig jó kérdés mert nincs itthon nagykatalógusom, de ha nem felejtem el holnap, megnézem a dealerbook-ban. (a fogyasztói katalógusban csak az x9 váltós K24-rõl van kép pirosban)
de szerintem ugyanaz a szinvilág mint a K24 esetében, azaz fehér fék és piros villa.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

MOngi

MOngi

vendég

• fórumtag
  • 21 hozzászólás
Szia Rob!

Úgy látom, te vagy itt a cube felelõs.
Ezzel a bringával szemzek: REACTION K18 piros színben.
Lenne pár kérdésem a bringával kapcsban:
1. a velotrade oldalról letöltött pdf-ben az áll hogy XT váltókarok vannak rajta, míg a cube hivatalos oldalán LX váltókart írnak. Melyik lenne az igaz?
2. a K24-es bringáról találtam csak képeket, és azt szeretném megtudni, hogy a K18-asban is piros teló van és fehér színre fújt fékek? Ezek ugyan apróságok, de azért jó lenne tudni.

Elõre is köszi a választ!

Üdv Mongi

Sakic

Sakic

vendég

• fórumtag
  • 203 hozzászólás
Köszi
Speed has never killed anyone.
Suddenly becoming stationery, now thats the killer.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
LTD ügyben: elméletileg minden kerékpárként létezõ LTD szín rendelhetõ. gyakorlatilag ez fõleg idõ kérdése.

stereo váz - 317.700 HUF ajánlott kisker. súly saját mérés:

Feltöltött kép

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

És árban?

LTD-bõl a fekete, anodizált változat is kapható vázként? Mert én eddig csak "színeseket" láttam külön.

mindkettõre a választ hétfõn :)

Romper

Romper

vendég

• fórumtag
  • 48 hozzászólás

az LTD Series váz (!) ára 79200 huf. (az összes LTD ugyanazzal a vázzal jön kerékpárként, csak a festésük más)

LTD-bõl a fekete, anodizált változat is kapható vázként? Mert én eddig csak "színeseket" láttam külön.

FRIZ 22

FRIZ 22

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 hozzászólás

megkérdeztem, és nem megy sajnos.

Köszi az utánajárásokat Rob.
Végül lett egy fehér EPIC. :love1: :love1:

Sakic

Sakic

vendég

• fórumtag
  • 203 hozzászólás
És árban?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
súlyban: 18" váz, rugóstag, nyeregbilincs: 2970 gramm.
komplett gép aláirásban látható módon: 12,65kg.

Sakic

Sakic

vendég

• fórumtag
  • 203 hozzászólás
Egy Stereo váz mennyibe fog kerülni? És súlyban kb hol van?

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 hozzászólás

lesz árlista persze, amint készen lesznek a weblapjaink (hetek kérdése :D) viszont trekking váz nem lesz elérhetõ külön sajnos. nem gyártja õket a Cube csak komplett kerékpárként.

kár, pedig már elképzeltem egy tonopah v overland v pure vázat a lenendõ bringámnak:-/
azért kösz

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

Pirosban sem rossz, de a fehér olyan elegánsan szép:)

Meg tudnád esetleg kérdezni a Cubét, hogy fehér színben tud-e szállítani fox taggal?

Már bocs, hogy így kérdezgetek egyfolytában, de lassan jön a jó idõ én meg október óta bicó nélkül vegetálok.:)

Én sejtem, hogy neked inkább egy hófehér Sting kellene Fox RP3-al:D

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Meg tudnád esetleg kérdezni a Cubét, hogy fehér színben tud-e szállítani fox taggal?

Ha lehet kapni külön vázakat, akkor a lista (esetleg árakkal, becsült szállítási idõvel) publikálva lesz? Lehet meglepném magam szülinapomra egy treking vázzal:D nagyon szépek

lesz árlista persze, amint készen lesznek a weblapjaink (hetek kérdése :D) viszont trekking váz nem lesz elérhetõ külön sajnos. nem gyártja õket a Cube csak komplett kerékpárként.

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 hozzászólás
Ha lehet kapni külön vázakat, akkor a lista (esetleg árakkal, becsült szállítási idõvel) publikálva lesz? Lehet meglepném magam szülinapomra egy treking vázzal:D nagyon szépek

FRIZ 22

FRIZ 22

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 hozzászólás

ez látod jó kérdés.
a Cube jórészt rugalmas a gyártás során, másik kérdés, hogy most ezt meg tudják-e csinálni. mi tuti nem csinálunk(csinálhatunk) ilyesmit.

Pirosban sem rossz, de a fehér olyan elegánsan szép:)

Már bocs, hogy így kérdezgetek egyfolytában, de lassan jön a jó idõ én meg október óta bicó nélkül vegetálok.:)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Még egy kérdés. ha ez is pozitív akkor máris viszek egy vázat tõletek :)

A fehér AMS COMP váz átszerelve Fox Float RP23-taggal, AMS PRO áron lehetséges?

ez látod jó kérdés.
a Cube jórészt rugalmas a gyártás során, másik kérdés, hogy most ezt meg tudják-e csinálni. mi tuti nem csinálunk(csinálhatunk) ilyesmit.

FRIZ 22

FRIZ 22

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 hozzászólás

csak egyféle váz van, kétféle taggal :)
mindkettõ 31,6-os

pro ára: 238.200 huf

Még egy kérdés. ha ez is pozitív akkor máris viszek egy vázat tõletek :)

A fehér AMS COMP váz átszerelve Fox Float RP23-taggal, AMS PRO áron lehetséges?