az LTD Series váz (!) ára 79200 huf. (az összes LTD ugyanazzal a vázzal jön kerékpárként, csak a festésük más)
Köszi az infót!Sajnos úgy tûnik csak álom marad.
az LTD Series váz (!) ára 79200 huf. (az összes LTD ugyanazzal a vázzal jön kerékpárként, csak a festésük más)
csak egyféle váz van, kétféle taggalKöszi Rob!
A comp és pro vázak között ugye csak a festés és a rugóstag az eltérés?
Egy AMS PRO vázárat is tudnál mondani?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
211.700 huf az ajánlott fogyára az ams comp váznak.
211.700 huf az ajánlott fogyára az ams comp váznak.
211.700 huf az ajánlott fogyára az ams comp váznak.Rob!
Sikerült már kideríteni, hogy kapható-e külön váz?
A 2007-es árlistában még voltak váz árak, a 2008-ban már nincs.
Sajna a mostani vázam kicsi, valahogy nem az igazi.
http://www.kep.tar.h...6107/27114459#2
Engem egy AMS COMP érdekelne fehérben 20"
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
ne beszélj hülyeségeket243 körül van az ajánlott fogyára. Inkább vedd meg a Stingem olcsóbban:)
Hellósztok!
Engem a 2008-as LTD Pro váz érdekelne.Nem tudjátok mennyibe kerülhet csak a váz?
Elõre is köszi.
holnap mondok pontos választ elérhetõségrõl, szinekrõl meg árakról.Rob!
Sikerült már kideríteni, hogy kapható-e külön váz?
A 2007-es árlistában még voltak váz árak, a 2008-ban már nincs.
Sajna a mostani vázam kicsi, valahogy nem az igazi.
http://www.kep.tar.h...6107/27114459#2
Engem egy AMS COMP érdekelne fehérben 20"
jó váz az, mi a gond ?
jó váz az, mi a gond ?Köszönöm Rob, és neked is Tigger! :clap:
Pedig már reménykedtem, hogy olcsón jutottam jó vázhoz. Sebaj..
Egyelõre a villa téma tolódik, hajtómû és elsõ váltó csere van beütemezve karácsonyig. Remélem lesznek még fincsi akciók jauár/február körül is.
nem off
mit tennék bele, ami ár értékben jó?
most akciósak a manitou villák, egy olcsó sliver elite 100 ffd szerintem tökéletesen passzolna. de más gyártótól is biztos van jó villa (rockshox tora pl)
a vázas kérdésedre pedig tigger felelt: más alapanyag, más geo. csak külsõre hasonlitanak
nem offÉn sem tervezek bele nagyobbat. Viszont ha már itt tartunk, hogy milyet nem tennél bele, akkor engedj meg egy kérdést (Mérvadó lehet, mert neked is van egy gyönyörûszép Cube -od, igaz nem ez a kategória ). Milyet tennél bele, ami ár/érték arányban is bestbuy? vagy ez már erõsen off? Akkor felteszek ON kérdést is, miben különbözik mondjuk az AIM váza a nála drágább LTD race -tõl? Formára nem látok különbséget.
ltd jobb anyagból van, és úgy látom a geótáblázatban is van némi eltérésÉn sem tervezek bele nagyobbat. Viszont ha már itt tartunk, hogy milyet nem tennél bele, akkor engedj meg egy kérdést (Mérvadó lehet, mert neked is van egy gyönyörûszép Cube -od, igaz nem ez a kategória ). Milyet tennél bele, ami ár/érték arányban is bestbuy? vagy ez már erõsen off? Akkor felteszek ON kérdést is, miben különbözik mondjuk az AIM váza a nála drágább LTD race -tõl? Formára nem látok különbséget.
azért nem olyan hülyeség amit kérdeztél, hiszen a rugóúttal azért nagyrészt arányos a beépítés. de ugyanakkora rugóút mellett a gyártók villáinak beépítése akár 10 mm-rel is eltérhet. (vagy még többel, minél nagyobb a rugóút)
amugy abba a cube vázba én 100-asnál nagyobb villát nem tennék.
köszforintos kérdés, sajnos nem én vagyok a márka termékfelelõse, de holnap utánakérdezek a kollegánál, hogy mi a terv.
szerintem lesz a reaction merevben, és az ams-tõl felfelé az össztelósok.
forintos kérdés, sajnos nem én vagyok a márka termékfelelõse, de holnap utánakérdezek a kollegánál, hogy mi a terv.Rob lesznek vázak is forgalomban jövõre, vagy csak komplett bringák ?