Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Cube

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2078 hozzászólás a témában

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

H&S-en nincs, a magyar shopokban meg hogy úgy mondjam eléggé merész rajtuk a haszonkulcs.

miert, mennyi rajta a haszonkulcs? es a nemet webshop aran? es miert gondolod hogy realis osszehasonlitani a kettot?

de inkabb ne is valaszolj. csak gondolkozz mielott ilyen ordas nagy hulyesegeket irsz.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

nyissz

nyissz

vendég

• fórumtag
  • 187 hozzászólás

Játszunk el a gondolattal...
...mennyit kérnél a vázért?

Nem eladni akarom a vázat, hanem elcserélni. Ha eladnám, akkor venni kellene másikat, ami nem egyszerû eset (most is ezért veszek komplett biciklit).

kgabus

kgabus

vendég

• fórumtag
  • 74 hozzászólás

Cube Stereo-val kapcsolatban tartok tõle, hogy nem sok tapasztalat lesz itthon. Pedig engem is érdekelne, a bikemag-os cikk nagyon meggyõzõ.
Apropó Stereo. A 2011-es Pro Stereo vázát lehet valahol kapni külföldön 18-as méretben? H&S-en nincs, a magyar shopokban meg hogy úgy mondjam eléggé merész rajtuk a haszonkulcs.

H&S-en volt télen, bár nem sokáig, hamar elkapkodták. Valószínûleg majd csak a következõ holtszezonban lesznek az idei vázak feltéve.

KERKPR WEBSHOP, KERKPR WEBRUHZ, kerkprbolt Budapest, kerkpr alkatrsz, bicikli bolt Budapest itt kipróbálhatod a Giant Trance-t. Cube-ot nem tudom lehet-e tesztelni valahol.

Köszi! :)

A giant ösztelosok maestro felfugesztéssel készülnek nagyon hajtás hatékonyak minimális, szinte zéró a pogozás.

A Maestro az tény, hogy nagyon jó, nem is kérdés. Arra lettem volna csak kíváncsi, hogy a DTC-vel összehasonlítva milyen eredmény jön ki.

Köszi a válaszokat mindenkinek!

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
A giant ösztelosok maestro felfugesztéssel készülnek nagyon hajtás hatékonyak minimális, szinte zéró a pogozás.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
Ha anodizált a festés, akkor az tartós lesz, nem kell miatta izgulni.

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

Sziasztok,

van vkinek gyakorlati tapasztalata a Dual Trail Control felfüggesztést illetõen? Gondolkodom egy Cube Stereo (vagy Giant Trance X) váz beszerzésén, de sajnos nem ültem még egyiken sem. Nagyon dicsérik (100% hajtáshatékony, szépen kihasználja a rúgóutat és fékfüggetlen), de tényleg tudja ezeket a dolgokat?

Köszönöm elõre is a segítséget!

KERKPR WEBSHOP, KERKPR WEBRUHZ, kerkprbolt Budapest, kerkpr alkatrsz, bicikli bolt Budapest itt kipróbálhatod a Giant Trance-t. Cube-ot nem tudom lehet-e tesztelni valahol.

gulacat1

gulacat1

vendég

• fórumtag
  • 46 hozzászólás

Sziasztok!
Fura kérdés lesz, de nincs véletlen valaki, aki merevfarú 29-es biciklit szeretne venni 19-es vázmérettel, és esetleg a LTD Pro fekete vázára vágyik? Nekem ezzel a géppel csak a vázszíne a bajom... :)
Aki esetleg ilyet használ (gulacat1 pl ;) ), és van tapasztalata a felület tartósságáról, mit tud mondani? Azt olvastam, kissé sérülékeny ilyen szempontból a váz.
Köszi:
Nyissz

Játszunk el a gondolattal...
...mennyit kérnél a vázért?

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1.373 hozzászólás
  • LocationVeresegyház

Sziasztok,

van vkinek gyakorlati tapasztalata a Dual Trail Control felfüggesztést illetõen? Gondolkodom egy Cube Stereo (vagy Giant Trance X) váz beszerzésén, de sajnos nem ültem még egyiken sem. Nagyon dicsérik (100% hajtáshatékony, szépen kihasználja a rúgóutat és fékfüggetlen), de tényleg tudja ezeket a dolgokat?

Cube Stereo-val kapcsolatban tartok tõle, hogy nem sok tapasztalat lesz itthon. Pedig engem is érdekelne, a bikemag-os cikk nagyon meggyõzõ.
Apropó Stereo. A 2011-es Pro Stereo vázát lehet valahol kapni külföldön 18-as méretben? H&S-en nincs, a magyar shopokban meg hogy úgy mondjam eléggé merész rajtuk a haszonkulcs.

"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager

gulacat1

gulacat1

vendég

• fórumtag
  • 46 hozzászólás

Sziasztok!
Fura kérdés lesz, de nincs véletlen valaki, aki merevfarú 29-es biciklit szeretne venni 19-es vázmérettel, és esetleg a LTD Pro fekete vázára vágyik? Nekem ezzel a géppel csak a vázszíne a bajom... :)
Aki esetleg ilyet használ (gulacat1 pl ;) ), és van tapasztalata a felület tartósságáról, mit tud mondani? Azt olvastam, kissé sérülékeny ilyen szempontból a váz.
Köszi:
Nyissz

Khm. Hát sokat nem tudok segíteni, tekintve hogy 2 hete van meg az ékszer és eddig összesen 100km-t volt alkalmam menni vele. Ebben volt sár, kétszeri lemosás. Pillanatnyilag eredeti fényében tündököl a kicsike de "várom" azt a napot amikor az elsõ komolyabb karcolás megjelenik. Eddig egy 2007-es matt fekete Meridát használtam évi 3-4 maratonozással +24 órás, azon a legkomolyabb kopást maguk a bowdenek okozták a vázon a dörzsöléssel.

kgabus

kgabus

vendég

• fórumtag
  • 74 hozzászólás
Sziasztok,

nyissz

nyissz

vendég

• fórumtag
  • 187 hozzászólás
Sziasztok!
Köszi:
Nyissz

gulacat1

gulacat1

vendég

• fórumtag
  • 46 hozzászólás

Sziasztok!

Cube 29er gépe van esetleg van valakinek akinél ki tudnám próbálni?

Reaction GTC SL 29 érdekelne, vajon a 21-es vázméret megfelel nekem?

Az adataim (canyon weboldal alapján mérve többé-kevésbé pontosan):
Belsõ lábhossz: 88cm
Felsõtest: 67cm
Kar: 68cm
Magasság: 189cm
Súly: 80kg

Szia! Nekem LTD Pro 29er van. Sajna 17-es, így nem lenne viszonyítási alap. (176cm vagyok és 77cm a belsõ lábhosszam) Itt is van egy számolás ill. egy méret tábla, ez (is) segíthet.
CUBE*FAQ DETAIL

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger
Ha fanatikus vagy :)

http://3.bp.blogspot...fv7o0/s400/cube

Psysoul

Psysoul

vendég

• fórumtag
  • 60 hozzászólás
Sziasztok!

Cube 29er gépe van esetleg van valakinek akinél ki tudnám próbálni?

Reaction GTC SL 29 érdekelne, vajon a 21-es vázméret megfelel nekem?

Az adataim (canyon weboldal alapján mérve többé-kevésbé pontosan):
Belsõ lábhossz: 88cm
Felsõtest: 67cm
Kar: 68cm
Magasság: 189cm
Súly: 80kg

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1.373 hozzászólás
  • LocationVeresegyház
Magam se gondoltam komolyan szerintem. :D

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
jo villaszog lenne :)

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1.373 hozzászólás
  • LocationVeresegyház
Vágási, köszi!

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás

Szerintetek egy Cube Fritzz geometriája elbírja, hogy 80mm-t mozgó Recon-nal legyen szerelve? Gyárilag 130-160mm-essel van ahogy néztem.

Nem.A recont (ha nem oem)ki lehet húzni 120-ra amíg nem találsz egy belevaló villát.De nézz körül hátsóagy téren is,gondolom a legjobb megoldás a Novatec.

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1.373 hozzászólás
  • LocationVeresegyház
Szerintetek egy Cube Fritzz geometriája elbírja, hogy 80mm-t mozgó Recon-nal legyen szerelve? Gyárilag 130-160mm-essel van ahogy néztem.

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Lehet volt már: Wo kommt mein Cube Fahrrad her? - YouTube