Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Cube

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2078 hozzászólás a témában

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3.321 hozzászólás
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee

en sose szerettem, ha boszme nagy feliratokon az ugy tunne, mintha "wellsponsored" lennek. szeretem az ilyen jopofa grafikat, meg designt, de az nem ez a csiricsare agyonlogozott cucc. ilyen szempontbol meg jobban is birom a dekas cuccokat :) feher meg fekete oszt kesz, de mindenesetre egyszer sem szeretnek mozgo reklamtablaja lenni egyik cegnek sem (max ha fizetnek erte). de onkent, meg sok penzert?

OFF.
Dettó. Évek óta nem vettem például felsõt vagy nadrágot, amin valamilyen hirdetés lett volna, nem számítva a max. 2-3 cm-es kis márkajelzést. Egyszerû "dekás" zõd bicajos ing, vagy hófehér bicajos póló - sajnos nagyon kevés egyszínût kapni, a legtöbben teleaggatják csiricsáré színes feliratokkal... Nem teccenek:-)
On.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
en sose szerettem, ha boszme nagy feliratokon az ugy tunne, mintha "wellsponsored" lennek. szeretem az ilyen jopofa grafikat, meg designt, de az nem ez a csiricsare agyonlogozott cucc. ilyen szempontbol meg jobban is birom a dekas cuccokat :) feher meg fekete oszt kesz, de mindenesetre egyszer sem szeretnek mozgo reklamtablaja lenni egyik cegnek sem (max ha fizetnek erte). de onkent, meg sok penzert?

tomtomtom

tomtomtom

törzsvendég

• fórumtag
  • 559 hozzászólás
Sem... :)

Egyébként meg csak óvatosan azzal a véleménnyel! Emberi méltóságot sérthettél vele!
Ott van az 1. pontban! :D
Igaz, te bennfentes vagy...
;)

/ vicc volt, vicc volt, nehogy nekem essen itt valaki! :) /

ez a velemenyem, es ez egy nyilvanos forum ahol kimondhatom amit gondolok. aki nem akarja, nem veszi magara [a csapatmezt :D ]

Tom
Csak simán 1x. Max 2x. :)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ez a velemenyem, es ez egy nyilvanos forum ahol kimondhatom amit gondolok. aki nem akarja, nem veszi magara [a csapatmezt :D ]
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

tomtomtom

tomtomtom

törzsvendég

• fórumtag
  • 559 hozzászólás
Na, tessék mérsékelni azt a fenenagy kritikai érzéket! ;)
Nem ér lelúzerezni mást, csak azért mert õ máshogy látja ezt a dolgot.
Szerintem ha ezzel nem árt az égvilágon senkinek, had húzzon magára csapatmezt,
világbajnoki csíkosat, vagy akármilyet az illetõ. Ha õt esetleg ez motiválja, ezzel tud
azonosulni, hát ámen, csinálja. Bringázzon, az a lényeg, nem? :)

Inkább arról mondjatok valamit, ti mint sokat látott, sokat tudók (ezt mindenféle gúny
nélkül írtam!!!), hogy mi a véleményetek a Kocka újdonságáról, a Two15-rõl?
Mennyire állja meg a helyét a nagyok mellett (Session, Demo, Glory, stb.)?

annal csak a full csapat kit a luzerabb dolog [foleg xxl-es meretben, LOL], az uber luzersag pedig, ami mindent visz, az a vilagbajnok csikos.

Tom
Csak simán 1x. Max 2x. :)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
azert a santini mar jo markanak szamit, nem annyira horror aron. inkabb az ilyen assos meg rapha cuccok arai amik ki tudnak akasztani.

nekem van sok specialized ruham, de nem a felirat miatt [igyekeztem a szolidabb dizajnosokat valasztani] meg giant, cube, shimano... de sose azert hogy menjen a bringamhoz. annal csak a full csapat kit a luzerabb dolog [foleg xxl-es meretben, LOL], az uber luzersag pedig, ami mindent visz, az a vilagbajnok csikos.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

És a Santini egy top?

szerintem nem top ,hanem mez meg nadrág :)

amúgy kb a speci akinek tényleg megéri az árát a rongya. a többi csak pénzkidobás a betûkért. mongy én sose értettem mért jó ha ugyanaz van a trikón mint a vázon. annyiért már inkább vmi minõségi ruhagyártó cucca (NW, PI, etc) azok legalább tényleg jók.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

bringavarázs

bringavarázs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.029 hozzászólás
És a Santini egy top?

Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Nos...jöhet máshonnan is?

a "Csömör" és "Balaton Team" mintásakat az Elastic csinálta itthon.
a többi Santini.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

bringavarázs

bringavarázs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.029 hozzászólás
Nos...jöhet máshonnan is?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Ez egy hülyeség. Egy fos az egész. Sima Elastic minõség (vagy az se)...horror áron.

nem mind ;) ami a németektõl jön, az santini

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger
hát nekem van decathlonos is meg kínából rendelt cube is, mindkettõ teljesen jó, habár a kínai cube gatyának a betétje alsó naci nélkül eléggé dörzsölõs, a dekás meg nem. Ezt leszámítva tök kényelmes, jól szellõzik, stb, s árban a kínai cube is töredéke az eredetinek :P

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

....azért én már nyûttem decathlonos gatyát, tavaly dobtam ki, 5 évet használtam. Lehet, ez volt a kivétel....

nekem sincs semmi bajom veluk.

bringavarázs

bringavarázs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.029 hozzászólás

Hát de nem is a noname decathlonos cuccokhoz kell mérni az árát. És nem is a felíratot kell megvenni ha valaki már tapintott már Cube felsõt. Ég és föld. Ez olyan mintha bármelyik Cube bringát tescós vagy hervises járgányokhoz hasonlítanánk. Még szép, hogy a Cube lesz a drágább de miért is? :)))

Ez egy hülyeség. Egy fos az egész. Sima Elastic minõség (vagy az se)...horror áron.

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás
....azért én már nyûttem decathlonos gatyát, tavaly dobtam ki, 5 évet használtam. Lehet, ez volt a kivétel....
" A Cube el van vetve! "

Lopakodó

Lopakodó

törzsvendég

• fórumtag
  • 283 hozzászólás
Hát de nem is a noname decathlonos cuccokhoz kell mérni az árát. És nem is a felíratot kell megvenni ha valaki már tapintott már Cube felsõt. Ég és föld. Ez olyan mintha bármelyik Cube bringát tescós vagy hervises járgányokhoz hasonlítanánk. Még szép, hogy a Cube lesz a drágább de miért is? :)))

A keréknél, csak a kerékpár nagyobb találmány  B)

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger
Az a baj hogy ezek még így sem olcsók :(

Lopakodó

Lopakodó

törzsvendég

• fórumtag
  • 283 hozzászólás
Az egri Wilkerben gyönyörû Teamline CUBE mezek érkeztek. L-es méretben. 20-30 %-ot lehet alkudni az eladónál aki nem én vagyok.

A keréknél, csak a kerékpár nagyobb találmány  B)

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás

az azért mindenkinek tiszta, hogy a gyári specifikációtól eltérõ (értsd 100-as helyett 120-as vagy neadj Isten 150-es) rugóutas teleszkóp használata egyértelmûen a garancia elvesztésével jár, igaz?
csak szólok elõre, mielõtt bárki sírna.

OFF
emléxem anno Arielnél balhézott egy apuka,hogy normálisan volt használva a bringa,igenis cserélje ki gariba.merida volt,de 2.4 gumikkal,1tányér+rockring,duplavállas Shock Works DH.fejcsõ meg elment borér :D ON

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
Cube váltófülek pdf-ben

Cube váltófül lista, visszamenõlegesen is.