Á. Szar a kedven rohadtul...többeket tisztelek magyar forgalmazónál, de az egész az egy fos.

Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
off
Nos, részemrõl rendezve.
Hátsó váltót kicsit megnyomták szállítás közben. Festék szintén e közben verõdhetett le. Elsõ fék beállítását viszont én csesztem el kicsit.
Helyrehoztam.
Srác teljesen normális volt. Kissé tévesen ítéltem a posztja alapján. Mindkettõnkben volt kicsi ideg.
Személyesen is megtettem, ez úton is elnézést.
tamaska, rob, részemrõl törölhetõ.
de ha valaki a kereskedelemben dolgozik, és emberekkel van körbe véve, az tudja, hogy vannak napok, amikor egy ilyen megmozdulás kiveri a biztit. Fent tartom, hogy a srácnak akár igaza is lehet. DE akkor se ez a módja.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Köszöntem! Próbálkozom.Más...ha az elsõ fék súrolja a tárcsát, gyorsszárat nyisd ki, támaszkodj a kormányra, csukd be. Fontos, hogy mekkora erõvel zárod rá, mert ez Shimano belsõ mechanikás zár, 300-400 kg erõvel is összenyomja a tengelyt. Magyarán, tök máshova kerülhet a kerék, mint a kivétel elõtt volt. Azt szoktam javasolni, hogy tekergesd a gyorsszár záró anyáját és eközben nyitogasd-csukogasd a kart a másik oldalon. Mikor már vízszintes helyzetben szorul, zárhatod. Így nagyjából mindig egyforma erõvel van becsukva.
30 kilcsi alatt nem fog elkopni a betét. Annyira nem érhet hozzá.
Kevesen tudják, hogy a Dart villák post mountos kialakításúak ugyan, de ez nem olyan, mint a Manitoué volt egykor.
Ez már a üzletpolitikai okokból, csak a saját Avid fékkel kompatibilis.
Minden más fékkel ami nem kúpos görgõs kialakítású, esélyes, hogy ciripelni fog.