Hali!
Tényleg, a Prédikáló-szék. Köszi a képet, most ugrott be... Zsír volt az is.
Benne vagyok vmikor március vége felé. Addig remélem minden megjön amit a felújításhoz tervezek, és az idõ is elfogadhatóan meleg. Egy könnyû vértesi lankázós teljesen megfelelõ volna bemelegítésnek.
A korról meg még annyit, hogy: jó bor, jó sajt...
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
GT Bikes
Indította
Iceshark
, 2006. december 18. 13:00
Írta 2013. február 17. - 16:54
Írta 2013. február 17. - 12:55
Hali Yaroslav!
Hogyne emlékeznék! Telefonszámod is megvan
Voltunk a Pilisben is. Márciusban lehetne vmi GT találkozó, olyan öreguras. GTk is már benne vannak a korban.
https://picasaweb.go...872348398146738
Hogyne emlékeznék! Telefonszámod is megvan
Voltunk a Pilisben is. Márciusban lehetne vmi GT találkozó, olyan öreguras. GTk is már benne vannak a korban.
https://picasaweb.go...872348398146738
Írta 2013. február 16. - 19:16
Helló Erdeiember!
A biztos pont ha GT-rõl van szó! Nagyon patent a gép, mint mindig, csakúgy mint OldB-jé.
Nem tudom mennyire emlékszel, de mi nyomtunk pár közös túrát anno a Vértesben a vezetéseddel. Azóta se bicajoztam arrafelé. Tavasszal esetleg valami? Ha már éledezik a totyik, az emberek és a természet is! Letörlöm a nyálat a billentyûzetrõl!
Kihasználva a jó idõt, ma lopakodtam egyet észak BP körül. Ugyan off-tpoic, de azért remélem nem bántja a szemeteket.
A biztos pont ha GT-rõl van szó! Nagyon patent a gép, mint mindig, csakúgy mint OldB-jé.
Nem tudom mennyire emlékszel, de mi nyomtunk pár közös túrát anno a Vértesben a vezetéseddel. Azóta se bicajoztam arrafelé. Tavasszal esetleg valami? Ha már éledezik a totyik, az emberek és a természet is! Letörlöm a nyálat a billentyûzetrõl!
Kihasználva a jó idõt, ma lopakodtam egyet észak BP körül. Ugyan off-tpoic, de azért remélem nem bántja a szemeteket.
Írta 2013. február 16. - 15:19
Írta 2013. február 16. - 12:45
Írta 2013. február 16. - 10:28
Írta 2013. február 15. - 22:25
Idén tervezem, hogy váltok mtb-re. A karakoram 2.0-át néztem ki hosszas keresgélés után. Volt elképzelésem milyet szeretnék, de szinte a legtöbb elérhetõ márka nagyon hasonló bringákat ad (felszereltség, vázanyag), így nem könnyû dönteni. Mikor megláttam a GT vázát akkor rájöttem, hogy nekem ez az a plusz ami kell, így könnyebb lett a a döntés. Addig még soha nem hallottam a márkáról. Most már csak várok, hogy a körülmények megfelelõek legyenek a vásárláshoz.
Írta 2013. február 15. - 21:41
Vagyunk, bár már nem sokan. Kiöregedtünk, elfogytunk... Sajnos volt egy hosszú idõszak a márka életében (~2004-2010) amikor nagyon nem találták a helyüket és az irányt, illetve/ezért súlyos anyagi gondjaik is voltak. Sok területrõl, így pl kis hazánkból is kivonultak, ami miatt erõsen vesztett a népszerûségébõl. Azt gondolom, mostanság újra megfelelõ tudású, minõségû és kinézetû bringákat gyártanak.
Vannak-voltak kultikus gépeik, de a legenda és a rajongás alapja szerintem, hogy Gary anno nagyon eltalálta ezt a TT szerkezetet. (Kellõ merevség mellett ad extra kényelmet.)
Elég az okoskodásból, lássuk mibõl élünk!
[IMG][img]http://farm9.staticflickr.com/8243/8477074366_acbf41396a_z.jpg[/img]
Vannak-voltak kultikus gépeik, de a legenda és a rajongás alapja szerintem, hogy Gary anno nagyon eltalálta ezt a TT szerkezetet. (Kellõ merevség mellett ad extra kényelmet.)
Elég az okoskodásból, lássuk mibõl élünk!
[IMG][img]http://farm9.staticflickr.com/8243/8477074366_acbf41396a_z.jpg[/img]
Írta 2013. február 13. - 19:23
Sziasztok! Van itt még ezen a fórumon? Használja valaki? Nekem kb 1 éve van GT-m, és nagyon megszerettem ezt a márkát! Sõt! Még a feleségemnek is GT kerót vettünk! Örülnék annak, ha ez a fórum újra élne, mert a GT azért valljuk be nem egy szokványos márka és azért ha az emberek meglátnak egy GT-t, azt általában megnézik maguknak! Szóval, én büszke vagyok arra, hogy GT-t tekerek és szívesen beszélgetnék hasonló érdeklõdésû emberekkel!
Írta 2012. május 27. - 11:47
Sziasztok!
Mivel én is GT párti vagyok,így regiztem hozzátok és megosztanám a saját gépem fotóját.
Mivel én is GT párti vagyok,így regiztem hozzátok és megosztanám a saját gépem fotóját.
Írta 2012. május 04. - 07:50
Irok róla egy hosszabb szösszenetet nemsoká, szóval stay tuned
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2012. május 04. - 01:00
Sala!
Örülök, hogy végre találtál egy rendes bicajt!
De hova tûnt a Manitou? Vagy ez a Durolux is okosítva lett?
A váz színével azért vitatkoznék, de a kék kiegészítõkkel mindenképpen egyedi és még viszonylag "harmonikus" is.
Pár szóban írnál az I-drive-ról a korábbi rendszerekhez képest? (Marketingduma nem kell! XD)
Üdv!
Y.
Örülök, hogy végre találtál egy rendes bicajt!
De hova tûnt a Manitou? Vagy ez a Durolux is okosítva lett?
A váz színével azért vitatkoznék, de a kék kiegészítõkkel mindenképpen egyedi és még viszonylag "harmonikus" is.
Pár szóban írnál az I-drive-ról a korábbi rendszerekhez képest? (Marketingduma nem kell! XD)
Üdv!
Y.
Írta 2012. április 29. - 11:57
Sziasztok!
GT mezt keresek XL-es méretût vagy nagyobbat.Segítségeteket elõre is köszönöm.
gt.tempest kukac gmail.com
GT mezt keresek XL-es méretût vagy nagyobbat.Segítségeteket elõre is köszönöm.
gt.tempest kukac gmail.com
7005Heat Treated
Írta 2012. április 18. - 00:48
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2012. április 18. - 00:14
Minden elismerésem ha lehet rendelni szolj majd föleg a nyeregcsövön és a küllön lévö fogott meg igazán
Hello!
Minap megtaláltam a matricádat .... lassan odaadnám... tied, csak vidd
Írta 2012. február 17. - 22:17
sziasztok!
erõsen szemezgetek EZZEL a vázzal.
mi a véleményetek, érdemes egy ilyen vázat megvenni? nem hegyen durvulásra kellene, csak aszfaltra edzõbringának. ez 18", én 181cm vagyok. nem ismerem a geót sem, jó lesz ez az én magasságomhoz? elõre is köszi ha valaki tud segíteni.
erõsen szemezgetek EZZEL a vázzal.
mi a véleményetek, érdemes egy ilyen vázat megvenni? nem hegyen durvulásra kellene, csak aszfaltra edzõbringának. ez 18", én 181cm vagyok. nem ismerem a geót sem, jó lesz ez az én magasságomhoz? elõre is köszi ha valaki tud segíteni.
Írta 2012. január 09. - 22:46
Sziasztok! Most vettem egy Zaskar Team 2006 vázat.Sajnos nincs rajt váltófül és nincs bent kormánycsapágy.Ha van Valakinek valamelyik eladó írjon.A csapágy sztem félintegrált. Kösz Bali
Írta 2011. november 30. - 22:28
Sziasztok! Belinkelem, valakit lehet érdekel Biciklis, bringás, kerékpáros mez, trikó
Írta 2011. október 04. - 21:10
GT rövid ujjú GT FELÍRATÚ r.ú.KERÉKPÁROS mez XL méretû Nekem sajna hosszú újjú kellene
Írta 2011. szeptember 09. - 02:07
Én vettem meg tõle a gatyót és a rövidujju mezt, de erre már nem maradt pízem
Ha lesz megveszem, 176cm 94kg testemre csak jó lesz
Ha lesz megveszem, 176cm 94kg testemre csak jó lesz
Szerintetek miért nem kell senkinek? Retro GT mez (XL)