Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XCO versenyek

* - - - - 1 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
933 hozzászólás a témában

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
:cool2: "Csak simán 4 felé" :cool2:
A videó jó, végre én is rajta vagyok :D A verseny is faja volt, bár ennyire gyengén nem mentem még idén....
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Nem az elsõ eset, hogy ilyen esésrõl hallok, olvasok. Ezért is mondom mindig, hogy tessék ismerkedni egy kicsit a többi szakággal is, hogy javuljon a technika! Jótanács, nem dorgálás.:)
Jobbulást és mielöbbi gyógyulást kívánok.

Csami

Csami

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
Én a rövid távos csaj vagyok aki a fahídnál bukott.
Repülésem igaz története: én jöttem elõször, nagyon nagy sebességgel mentem, és nem fékeztem, mert úgy emlékeztem a korábbi versenyekrõl, hogy nehéz felmenni a hídra. A fahíd tetején éreztem, hogy repülök és úgy gondolom, hogy a lefelé menõ részben érem valamikor vissza a rámpára és már a földön is voltam, ahol iszonyúan fájt a térdem és a vállam. Már elvittek a pályáról és kezdtek ellátni amikor a másik lányhoz el kellett menniük, azt mondták azért, mert elvesztette az eszméletét. Nem nyílt törés volt, csak simán 4 felé tört a kulcscsontom. Sokunkat vittek aznap a kórházba. Ha valaki látta, légyszi írja le az esésemet. Köszönet azoknak, akik összeszedtek a pályán, és próbáltak segíteni.

Lacika

Lacika

vendég

• fórumtag
  • 229 hozzászólás
Köszi! Épp most nézegetem a képidet, de a szerver cseppet túlterhelt...

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
A pilis kupa képeinek egy részét már feltettem a pix-re, de halódik a szerver...
Eddig a csapatonkénti fotók vannak fent, talán iccaka feltolom a rajtonkénti képeket is.
Üdv:Thy

Lacika

Lacika

vendég

• fórumtag
  • 229 hozzászólás
Én is szeretném nézegetni a képeket! Fõleg a rövidtávét!

Mammut

Mammut

vendég

• fórumtag
  • 52 hozzászólás
Én csak idevideóztam egyet: www.mtb.c2.hu

vendég_Berger_*

vendég_Berger_*
  • vendég
köszi!
a te képeid mindíg nagy sikert aratnak a srácok között.

transzporter

transzporter

törzsvendég

• fórumtag
  • 363 hozzászólás

Rengetegen fotóztak a versenyen, fõleg a "katlan" felsõ szakaszán. Hol lehet képeket találni?

Szia! Nálam vannak, a tieiteket elküldöm ma vagy holnap.

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás
Nekem ez volt asszem a 6. pilisi versenyem, szerintem nagyon jó pályát gyúrtak össze, a hátsó hosszú emelkedõ viszont lehetett volna teljes hosszában, mert ez csak a 2/3-ada volt, jópár éve még lejjebbrõl kezdõdött... nekem a fejem fõtt meg, kivûlrõl a naptól (belülrõl meg a gondoktól) így csukott szájjal kolbászoltam körbe a rövidtáv felnõtt második körét, aztán lefelé meg ami kifért. :)
a pálya kemény volt, de nekem nagyon tetszett, minden ellenére...
a fahíddal semmi gond nem volt, hisz idén nem volt keskeny, nem volt magas, nem volt hirtelen, nem volt meredek... és inogni sem inogott szerintem...
nem is igazából értettem miért volt ennyire szélsõséges pontja a pályának, voltak sokkal gázosabb hidak már, pár éve pl szó szerint kiabálás is volt belõle csapatvezetõin, aztán csak az elitnek maradt benne...

vendég_Berger_*

vendég_Berger_*
  • vendég
Rengetegen fotóztak a versenyen, fõleg a "katlan" felsõ szakaszán. Hol lehet képeket találni?

yobo

yobo

törzsvendég

• fórumtag
  • 500 hozzászólás
A fahidnál két lány a hobby futamon sérüllt meg!!
az egyik az eszméletét is elvbeszette a másiknak nyilt kulcscsonttörése lett.

Nem tudom miért aszem inogott a fahid és megijedt az egyik csaj, mert egymás után mentek...

Parti Andris erõn felül ment szerintem az elsõ 2 körben, nem pont az õ tempójában...de ez csak ötlet. Látszott hogy pszihésen kicst már kész lett(én a pálya szélérõl így láttam)

agneovo

agneovo

vendég

• fórumtag
  • 173 hozzászólás

Állítólag sokan estek a fahíd környékén meg persze a pályán is jónéhányan. Volt egy csomó technikai problémás, elõttem 3 defekt, egy váltófültörés és egy beakadt lánc. Mind kiesett. Voltak, akik nem mertek lejönni a letöréseken :) Versenyen sem. Pedig nagyon komoly bicó figyelt alattuk...

Én még sosem láttam versenypályát ez volt az elsõ, de ha én lemertem menni akkor azért szerintem a versenyzõk közül szerintem mindenkinek le kellett volna jönni. Egy két bukfenc volt, láttam egy pár defektet, és valamilyen fiatal versenyzõ a fa felüjáron elesett kicsit összetört szegény azt mondták nincs nagy gáz.

Férfi Eliteben aki elsõ lett az nagyon jól ment, a második az Angol srác még talán elérhetõ lett volna de mi lett Parti Andrással ? Az elején 2 körig még tudta tartani az elejét aztán hirtelen lemaradt.

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás

Úgy hallottam, hogy elég durva pálya volt ez a pilisi, voltak akiket a mentõ vitt el és néhányan feladták a versenyt letöréseket látván.

Állítólag sokan estek a fahíd környékén meg persze a pályán is jónéhányan. Volt egy csomó technikai problémás, elõttem 3 defekt, egy váltófültörés és egy beakadt lánc. Mind kiesett. Voltak, akik nem mertek lejönni a letöréseken :) Versenyen sem. Pedig nagyon komoly bicó figyelt alattuk...
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Úgy hallottam, hogy elég durva pálya volt ez a pilisi, voltak akiket a mentõ vitt el és néhányan feladták a versenyt letöréseket látván.

A sebesség mindent megold.

agneovo

agneovo

vendég

• fórumtag
  • 173 hozzászólás
Ma voltam a PilisSzántói bicaj versenyen, mint lelkes amatõr. Az én versenyem 16 órakor kezdõdött amikor befutott az Elite mezõny és üres lett a pálya. Az Elite 6 kört ment én csak egyet terveztem gondoltam beleadok apait anyait.
Az elsõ emelkedõ kicsit letörte a lelkesedésem szarvait, de sikerült feltekernem rajta, utána volt egy nagy letörés és egy technikás leejtõ amin ugyancsak átmentem. Jött egy hosszú emelkedõ ami nagyon rosszuleset utána kis leejtõ ami meg jól. Megint emelkedõ ahol bevallom egy picit toltam és elmentem pisilni is mert rám jött. Elértem a pálya legmagasabb pontját GPS-em szerint 420 m innen szinte végig leejtõ volt vissza a rajtig. A leejtõk ösvényszerûek és aránylag járhatóak voltak kivéve 3 nagy letörést amit a mai napig nem tudom hogy mertem bevállalni. Az egyiknél majdnem taknyoltam ugyanis az emelkedõ tetején vaciláltam hogy le merek-e menni, mikor nagy nehezen rászántam magam az indulásra beleakadt a nadrágom az üllésbe és nem tudtam felülni de közbe már gurultam és nagyon elöl volt a súlypontom szerencsére nem estem át a kormányon de határeset volt. Visszaértem a rajthoz de a pálya inenn még csinált egy kis hurkot amin elöször fel kellett tekerni persze nem esett jól utána jött egy kellemes leejtõ aminek a végén 3 vagy 4 hullámvasút õsvény volt na ez klassz volt. Innen már begurultam a célba.

Eredmény : 51 perc (a legjobbak 23 perc körül mentek ráadásul 6 körön kersztül). Ha valakinek kell a GPS track és meg akarja dönteni a rekordomat szivesen elküldöm. Érdemes kiprobálni mit tud az ember a menõkhöz képest. Most egy ideig biztos nem növi be a gaz a pályát.

Érékelés : Az idõm nagyon gyenge, de szerintem csoda hogy végig tudtam menni.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

...nem volt ki húzzon :D...

egyébként viccet félretéve, szerintem jó volt, hogy együtt nyomtuk, sokat számított - legalábbis nekem mindenképp.
3 kor indultunk, 4 kor fagyit nyaltam már Tapolcán :)
Keszthelytõl kicsit rohanni kellett, idõre ment a Zasszony melózni :)
fáj a fejem, mint a dög, 7kor ledõltem ruhástól, most ébredtem. talán bepakolok suliba, eszek és alvás tovább :)
csákó

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Hi!
Szerintem is jó volt a lellei verseny, õsszel odamegyek szombaton, megmutatni hogyan kell pályát jelölni :D De komolyan, az õszi versenynél segítek nekik, ott nem lesz semmi problem a kijelöléssel.
András: 2:55 lett az idõm 63 km-en, a 2. embert több mint 10 perccel, a 3.-at 17 perccel elõztem le, de az uccsó köröm nagyon túrázósra sikeredett, nem volt ki húzzon :D
Nah és go to filmnézés, bye, Maty
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

yobo

yobo

törzsvendég

• fórumtag
  • 500 hozzászólás
én meg a PILIS XCO páályát jártam be ma, sok más versenyzõvel egyetmben.

nekem meg jiszakadt az alu csavar a hajtómûbõl ami a kistányért rögzített e az meg elhajlott derékszögben..
saynos nem húzhattam meg eléggé a cavarokat és szép lassan letekerõdött aztán terhelésnél kipottyant.

szép volt.
mort menõ 2 tányéros vagyok..

amuyg nem a tavalyi pálya van d enyilván hasonló azért..az Elitnél lessz érdekes..mer tlessz aszem választható nyomtáv egy letörésnél technikás emberek elõnyben ott (nem kel sok ) csak bevállalás....

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
hazaértünk a lellei versenyrõl.
jó volt.
bár volt néhány dolog, ami beárnyékolta az örömünket :(
bemelegítés során egyik csapattársunk összetörte magát, aztán verseny közben is volt néhány gikszer. Fox Talas telóból szállt el a csillapítás, Tubeless gumi szakadt el, nekem meg elfordult/elgörbült az elsõ váltóm kanala. élmény volt úgy tekerni, hogy egyfolytában recseg a lánc a váltó lemezén...

egyébként nagyon jó verseny volt. a pálya kijelölése hagyott némi kivetnivalót maga után. kellett volna még jópár ember az elágazókhoz.
ennyi, megyek fürdeni, fáj a fejem.

Matyi:
mennyi idõvel nyerted (?) a versenyt?

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu