Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XCO versenyek

* - - - - 1 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
933 hozzászólás a témában

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Háááát nekem rémlik valami..hehe
Csináltam is jó fotót rólatok, meg a "felhúzózárazott" Soproni dobozosról. Mikor az egy kör után visszaértetek a célba már elfogyott, igaz? Képzelem, milyen ideges lettél volna, ha a pálya tetején 40 fokban kibontod a sört, az meg el kezd beszélni... (ugye abban csak szódavíz van lezárva+a beszélõ kütyü). Akkor a fürdés komoly volt? Mondjuk elég sárosan néztél ki ezen a csont száraz pályán. :-) A felszállítást tényleg meg kéne beszélni a Goda Petivel! Habár mikor 2003-ban itt a csináltuk a 4X OB-t (nem akármilyen pályán), a felszállítást sajna nem tudtuk megoldani.

Azt azért sajnálom, hogy az eredményeitek nem jelentek meg, mert a hobbi nem hivatalos kategória volt. Azért gratula Nektek (+ Varga Szilárdnak 1. hely, Ambrus Norbinak 3. hely és Gyurka Zoltánnak 4. hely, mind DÖKE-Komló).

Üdv: Csabi

Ja és már nagyon bánom, hogy nem indultam el!!

QKYQMBUno1

QKYQMBUno1

törzsvendég

• fórumtag
  • 267 hozzászólás
hu gratula minden indulónak, vagy inkább mindazoknak, kik a CC-t választották. Elsõ CC versenyünk után (mi Four Crossozunk-és Downhillezünk) megpróbáltuk milyen is ez a szakág. Nagyon KEMÉNY! Ennyit nem toltam még bringát. Ja még jó,hogy volt az a tó a pálya egyharmadánál, legalább megtudtunk fürdeni(és még sõr is volt nálunk)! A 7végi verseny Komlón király volt, bár a domb tetejére a felszállítást +old6tták volna(vicc volt) Mi DH-sok-4X szakágat képviselõknek nem igazán feküdt a pálya. Jó a bringánk sem erre lett építve a maga 13kg-jával elárúl mindent. Aki kint volt, talán emlékszik 2 igen furcsán öltözött,furcsa géppel induló riderre. Összegezve No1 a 7végére !
www.outlawriders.fw.hu

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Köszönöm az eredményes linket.

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.739 hozzászólás
Zap: nagyon jók lettek a fotók, gratula (bár nem voltam ott, de örömmel nézegettem õket) ;)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Eredmények még nincsenek fenn sehol ?

http://www.mtbsport....article&sid=494

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Eredmények még nincsenek fenn sehol ?

Patyó-V8

Patyó-V8

vendég

• fórumtag
  • 180 hozzászólás
Keményen nyomtátok srácok!

Néhol motorral sem egyszerû felmenni nemhogy brinyóval..

le a kalapom minden CC-s elõtt.
Patyó El Negro..:mexico:Del CRF Kingo..:scared:

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
a verseny szerintem nagyon jól meg volt szervezve. nagyon meleg volt már az én rajtomnál is (9:30(U13)). az elejét nagyon megnyomtam, elsõ is voltamegy ideig, de kifáradtam. egyébként nekem 3 kör volt a kis pályán. aztán 4. lettem... így összetettben 4.-5. vagyok...

Üdv,

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Gratula minden versenyzõnek, aki végignyomta a technikás menetet a napon. Meg gratula a rendezõknek és a Dirtparknak, nézõként, fotózgatozóként nagyon élvezhetõ volt a pálya és a rendezés!

KÉPEK ITT
(kicsit összevissza lettek, a számozás viszont idõrendi)

Pihenni majd 70évesen... :)

Aktuális civil

Patyó-V8

Patyó-V8

vendég

• fórumtag
  • 180 hozzászólás
Ha elõkerül a kesztyû akkor azonnal postázzuk.
Patyó

Patyó-V8

Patyó-V8

vendég

• fórumtag
  • 180 hozzászólás
Sziasztok!

köszönjük ,hogy eljöttetek, és, hogy tetszett azért ez a merészen más stílusú pálya.
Próbáltunk minnél nehezebb lenni, hogy azok akik kimennek nemzetközi versenyre vagy az olimpiára azoknak ott már újdonság ne legyen..:-D

Képek lesznek a honlapunkon is hamarosan csak kipihenjük magunk..
www.dirtpark.hu

Mégegyszer mindenkinek köszi.

Akinek vannak jó képei azt linkeljék kérem..

Üdv:
Patyó

Lobmayer

Lobmayer

vendég

• fórumtag
  • 35 hozzászólás
A segítségeteket szeretném kérni,a versenyen a bringamosó mellett állt egy autó,és a motorháztetején hagytam 1 pár merida rövid kesztyût,aki esetleg megtalálta,kérem szolgáltassa vissza a legközelebbi versenyen a merida csapatnak!

köszönöm!

kernudli

kernudli

vendég

• fórumtag
  • 59 hozzászólás
Tettem fel egy pár képet a komlói versenyrõl, ide:

http://kernudli.fw.hu/komlo/index.html

sajna csak ennyi mert haza kellett indulni hamar :(

Egész jó volt a pálya,csak egy kis árnyékkal lett volna több :)

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás

Hogy sikerült a verseny ?

Hát hogy kemény volt a pálya, az nem kifejezés! 6 kört kellett mennem, nem volt olyan emelkedõ amit középtányéron lehetett volna nyomni (najó az elsõ körben 1-2-t), emellett volt vagy 35C° árnyékban, ami persze nem volt, miért is lett volna.... Amúgy jól mentem kifejezetten, idén nem volt még ilyen jó, U23-ban a 2. legjobb magyar lettem :) Amúgy 3. vagy 4. :) Csak az volt a durva hogy így is leköröztek, az emelkedõk durvaságát az is mutatja hogy azon még az absz. elsõ is tolta...
Képek ill. eredmények remélem lesznek :) Nah pás: Maty
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Hogy sikerült a verseny ?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Én is úgy hallottam, hogy nem lesz könnyû :) pálya.

A sebesség mindent megold.

Patyó-V8

Patyó-V8

vendég

• fórumtag
  • 180 hozzászólás
Nem esett, csak csöpögött.

Pors záraz minden.

10-bõl 8nak nagyon tetszik a pálya, de meganehéz.

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
nem tudom, hogy ott esik e, de itt szitál, ha tényleg 2 nap alatt szárad csontkeményre, akkor, ha esik, szóval, szerintem, ha ott is ilyen idõ van, akkor nem tudom hogyan fogok majd átmenni a pályán a 2.1- es Continental Explorer Pro- mmal...

Patyó-V8

Patyó-V8

vendég

• fórumtag
  • 180 hozzászólás
Sziasztok!

A komlói pálya kb kedd óta járható ugyanis az agyagos föld 2nap alatt kiszárad csont keményre.
Hétfõn is voltak riderek akik full körbetekerték pedig még allig volt kiszallagozva.

Jelenlegi állapot: pályahossz 5200m
szint 300m.
talaj: száraz poros agyagos, néhol füves.
Fõbírónak nagyon tetszik, UCI bíró holnap nézi meg elõször, eddigi profi versenyzõknek tetszett, és technikásnak tartják.

Visszatérve a crossmotorok miatt kijárt és járhatatlan megjegyzésre, direkt jártuk ki motorral mert teljesen új nyomvonalakat alakítottunk sokhelyen ki és nem volt nyom. De hogy járhatatlan legyen az erõs túlzás.

Eddig soha nem látott számban jelentkeztek külföldiek, még finn és spanyol versenyzõ is regisztrált.
Ha az idõ kegyes hozzánk akkor egy igen technikás és egyben új versenynek lehetünk részesei.

Mindenkit szerettel várunk!

Üdvözlettel:

N.Péter
www.dirtpark.hu

vendég_Berger_*

vendég_Berger_*
  • vendég

Ha jól tudom ez arra vonatkozik, hogy tekerhetõnek kell lennie minden emelkedõnek, és lejtõnek. Az, hogy a sár miatt milyen lesz.... Kaprunban asszem 4 éve folyós sárban 4kézláb ment az elit VK futam is....

Neked - mint fotósnak - biztos nagy buli lesz.