Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XCO versenyek

* - - - - 1 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
933 hozzászólás a témában

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás

Apa! kezdõdik, kezdõdik, kezdõdik......
mármint a sáros versenyek!

Info:

A komlói pálya jelenleg járhatatlan! A crossmotorok által "felkapált" föld megázva olyan, mintha egy szántóföldön bringáznál.

Jelen állapotában ez a pálya nem felel meg a szövetség szabályzatában elõírtaknak:
"A pályának 100 %-ban kerékpározhatónak kell lennie."

Ennyi erõvel tavaly Kisnána sem felelt volna meg, mert végig futó- és úszóverseny volt.

:love: I Love Kolim!!!!!!!

Tüzes Paripám

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

Jelen állapotában ez a pálya nem felel meg a szövetség szabályzatában elõírtaknak:

Ha jól tudom ez arra vonatkozik, hogy tekerhetõnek kell lennie minden emelkedõnek, és lejtõnek. Az, hogy a sár miatt milyen lesz.... Kaprunban asszem 4 éve folyós sárban 4kézláb ment az elit VK futam is....

Litespeed

Litespeed

törzsvendég

• fórumtag
  • 343 hozzászólás
  • LocationBudapest
Tessék? Komolyan van ilyen szabály? Kicsit szabadon értelmezhetõ. Nem mintha mennék Komlóra.
One planet, one tribe...

vendég_Berger_*

vendég_Berger_*
  • vendég
Apa! kezdõdik, kezdõdik, kezdõdik......
mármint a sáros versenyek!

Info:

A komlói pálya jelenleg járhatatlan! A crossmotorok által "felkapált" föld megázva olyan, mintha egy szántóföldön bringáznál.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Köszönöm.

A sebesség mindent megold.

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás
Sok rövid mászás, sok letörésjellegû lejtõ. Motocross pályán, s akkörül lesz kijelölve. Ha esik akkor sárgumi nélkül járhatatlan. Tuti király pálya lesz...

:love: I Love Kolim!!!!!!!

Tüzes Paripám

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Van valakinek valamilyen infoja a hétvégi versenyrõl, milyen a pálya talaja, mennyire technikás, stb ?

A sebesség mindent megold.

kernudli

kernudli

vendég

• fórumtag
  • 59 hozzászólás
A pilisszántó versenyrõl egy pár kép itt: http://kernudli.fw.h...anto/index.html
A legszebb kép az a 100_5632jo.jpg

Mammut

Mammut

vendég

• fórumtag
  • 52 hozzászólás
A pilisi videó a muksó belerepül a nagy letörésbe. Úgy meglepõdtem, hogy lekapcsoltam a kamerát, pedig a következõ másodpercben 4 ember, 2-2 pár mutatta be szinkronban a beugrós technikát.

Más:

2002-es Zalaegerszegi XC futam videója. Vadi új! mtb.c2.hu-n.

botek

botek

vendég

• fórumtag
  • 16 hozzászólás
Sziasztok!

Az alábbi címen a csesztvei futamról találtok pár képet: www.jelkft.hu

üdv.: Botond

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
De, általában aki komolyan fogja fel a dolgot az megy elõtte nap pályabejárást. Én sajna gyalogosan nem mentem kört, de bringával 3-at is, az elsõt lazán, a 2.-at közel versenytempóban, a 3. pdig levezetés, a lejtõket megnyomva.
Amúgy a letörés az letörés volt, már aki normális sebességgel ment rajta.
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Naná, hogy az XC-n az erõnlét a döntõ, de sokra mész vele, ha egy lejtõn kiütöd magad a technika hiánya miatt.

Amikor még versenyszerûen xc-ztem, akkor mi legkésõbb elõzõ nap mentünk egy gyalogos kört, meg jópár laza bringás kört, és gyakoroltuk a nehezebb szakaszokat. Ezt ma már egyesek nem így csinálják?

DH, triál, 4X versenyen enélkül meg esélyed sincs, hogy egyben beérj a célba, ha nem járod be a pályát.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Thommeynak, meg Valeriának igaza van. Nem csak az erõnlét számít.

:lol1: Ja, csak úgy 90%-ban. :D Egyébként van egy nagy trükk, kell menni pár próbakört elõtte. ;) Én is ezt csináltam, azon a kevés CC versenyen, amin mentem eddig (a selejtes lejtõzõ tudásommal) és mindig mindenhol le tudtam menni a verseny alatt.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
A múlt hétvégén sajtóügybõl kifolyólag sikerült egy osztrák cc versenyre kilátogatni, ahol csak u5-u17-ig voltak indulók...170-en...na azon a pályán sokan sírtak volna a magyarok közül...de más szinten mentek a kinti kicsik...mint az itthoni nagyok...mind technikailag, mind erõnlétileg, mint önfegyelembõl (nem volt anyázás, meg ordítás)

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Igen, én is épp a letöréseket kerestem a képeken, meg amikor kint jártam még a régi pályán akkor is, de itt nyomokban sem látok letörést.

A letörésen mindig van egy függõleges szakasz, amelyrõl el kell emelni a gép elejét, vagy az egész gépet, hogy ne essél orra. Itt ilyen látszólag nem volt.

Thommeynak, meg Valeriának igaza van. Nem csak az erõnlét számít.

A sérülteknek jobbulást kívánok. Jó kis sportot ûzünk: a hétvégi dh-n is sok sérülés volt.

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
thommey!
Én is így vélem. De ezt a helyet mi (pccc-sek meg mások is) csak letörésnek hívjuk, mert így egyértelmû. Mintahogy a pálya többi részének is van neve. Meg más pályák pályarészeinek is van neve.
A "durva" letörés meg nyílván erõs túlzás :) de sokan már ezen sem mernek lemenni ugyebár...
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Nekem csak az a fura, hogy sokan letörésnek, sõt durva letörésnek hívják a valûjában csak meredek lejtõket? A letörés sztem az,amin nem lehet legurulni, csak leugrani...de lehet tévedek...egyetértek Valeriaval

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

Csami! Mindenesetre jobbulást és légy hamar nyeregben megint! :)

thommey! Most esik le, hogy láttalak szántón. Ott a letörésnél fotózgattál a Cube-od társaságában, szegényt hagytad a földön feküdni, egyedül, magányosan :D
Én voltam ott a pályabíró kukásmellényben :)

ÖÖÖÖ igen, én voltam:)

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
Csami! Mindenesetre jobbulást és légy hamar nyeregben megint! :)

thommey! Most esik le, hogy láttalak szántón. Ott a letörésnél fotózgattál a Cube-od társaságában, szegényt hagytad a földön feküdni, egyedül, magányosan :D
Én voltam ott a pályabíró kukásmellényben :)
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Akkor végre felkerült a teljes képmennyiség:
http://pix.bikemag.h...at=2979&ppuser=
a sorrend:
10:30-as rajt
12:00-ás rajt
14:00-ás rajt
Bringabanda