Jelentkezz be Regisztrálj

Hírek a nagyvilágból
Írta 2011. március 11. - 11:04

Írta 2011. március 11. - 10:38

Írta 2011. március 11. - 10:15

Al Jazzeera-n élôben a borzalom.
Al Jazeera English: Live Stream - Watch Now - Al Jazeera English
Írta 2011. március 11. - 10:06

Klasszikust idézek: mint gyöngytyúk a meleg takonyra... A találós kérdések nagy szakértõje biztos ismeri.
Nem kéne egy belpol pöfögõt nyitnod? Pl. az Ellenzék hangja néven. S ha nyertek egyszer, ír majd bele más. Rokonszenves, derék ismeretlen vagy, aki sokat tettél a kerékpáros közösségért, így komoly tisztelettel, irónia nélkül szeretném jelezni, hogy elképzelhetõ, hogy nem osztja mindenki a politikai nézeteidet. Némelyik megjegyzésed ül, igen, épp erre való az ellenzék, de ezek nem nagyvilági hírek, hanem személyes morgásod, s ez itt nem egy politikai vitaklub. Eközben kb. minden más megnyilvánulásoddal egyetértettem, ízlésed tetszik, megjegyzéseid szellemesek, ülnek - kivéve, amikor politikailag nyilvánulsz meg, azt már (mint ezt is) ráadásul már rég láttam a HVG online-n vagy más efféle helyen.
A dolog lényegéhez: tényleg gumicsont; emellett nekem jobban tetszik a Magyarország név (pl. egyezik más nyelvekben országunk nevével). Nyilván politikai kérdés is. Királyság? Arról nincs szó.
Thez: azt is olvastam már pár napja, hogy a pénzcsere „on demand” lesz, azaz majd akkor cserélik, ha a régi elkopik, eszerint nem kerülne külön pénzbe.
Én sem szándékoztam megtenni DE Hozé akkor is oltotta a hatalom csúcsán lévõket mikor a másik kormány volt. Az hogy most te érzékenyen reagálsz a hozzá szólásaira az nem az politikai nézeteit mutatja hanem a tieid. Ne izgulj ha más kerül kormányra és olyat csinálnak amik oly gondolatokat ébresztenek benne melyek magvasak és úgy gondolja hogy érdemes az általa látogatott közösséggel megosztani megfogja tenni ott akkor úgy ahogy most és itt is megtette és remélem még sokáig.
Mert Hozé egy egyéniség akibõl csak egy van viszonylag ritkán ír, de akkor magvasan.
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2011. március 11. - 09:35

Nyomatékosan felhívom a figyelmét mindenkinek, hogy mindennemû (bel)politikai jellegû hozzászólástól, célozgatástól óvakodjon.
Minden ilyen jellegû linket, megjegyzést nagyjából azonnal 5 nap pihenõvel honorálok.
Írta 2011. március 11. - 09:03

Az egyetlen cukorgyárunk a fogyasztás 5%-át fedezi a kvóta miatt. De jó lenne ha önellátóak tudnánk lenni és nem függenénk annyira az importtól.
A multik miatt nem hiszem h lehetséges lenne.
Írta 2011. március 11. - 00:27

Én már nem lepõdök meg semmin szerintem, de azért "beállítottam magamnak egy vészjelzõt": ha azt látom hogy a fülkeforradalom vezére több hete nem borotválkozik és egy kopottas zöld sapkát húz a fejére, akkor nem várom meg a fejleményeket.

Írta 2011. március 11. - 00:03

A tábla a legkevesebb...
Az összes pénzérme, na az a gáz.
De mi inkább táblákat csinálunk mint pénzérméket

Írta 2011. március 11. - 00:00

Erre semmi nem illik ide jobban, mint az, hogy rossz az, aki rosszra gondol.
Ha visszanézed amit írtam, nem volt benne semmi minõsítés. A királyságot sem én írtam.
Az, hogy ezek az országok jelentenek azért valamit, arról nem én tehetek. Mint ahogy arról sem,
hogy -ha még egy ilyen kérdésben is- de közéjük fogunk tartozni.
Errõl persze megvan a magam véleménye, de azt nem kérdezte senki. Érdekes módon egyéb,
teljesen f@sz kérdésben kérdezik a véleményem egy olyan levélben, amire viszont nem várnak választ.
Hiszen a "forradalmárok" ma már tárgyalták a kérdést.
Persze, tudom, hogy nem azért küldték, mert tényleg érdekli õket a válaszom.
Amit meg a politikai véleményemrõl sejteni vélsz, szerintem téves.
Van véleményem a dolgokról, és fenntartom magamnak a jogot, hogy a dolgot magát nézzem,
és ne azt, hogy milyen zászló alatt mondják.
Egyébként meg... én még emlékszem az elõzõ FIDESZ rendszerre, sõt, én magam is õket választottam,
mert egy Horn Gyulánál jobb egy Orbán Viktor. Csak... csalódnom kellett. Mint ahogy félek, most is kell.
Szép dolog a "zászló lengetés" meg a "Szent korona" csak most már, lassan egy évvel a választások után,
valamit kellene kezdeni az országgal is. Hogy a gazdaságot, mint olyat ne is említsem.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Írta 2011. március 10. - 23:39

Találós kérdés.
Mi a közös a következõkben?
Montenegró, Ukrajna, Románia.
Klasszikust idézek: mint gyöngytyúk a meleg takonyra... A találós kérdések nagy szakértõje biztos ismeri.
Nem kéne egy belpol pöfögõt nyitnod? Pl. az Ellenzék hangja néven. S ha nyertek egyszer, ír majd bele más. Rokonszenves, derék ismeretlen vagy, aki sokat tettél a kerékpáros közösségért, így komoly tisztelettel, irónia nélkül szeretném jelezni, hogy elképzelhetõ, hogy nem osztja mindenki a politikai nézeteidet. Némelyik megjegyzésed ül, igen, épp erre való az ellenzék, de ezek nem nagyvilági hírek, hanem személyes morgásod, s ez itt nem egy politikai vitaklub. Eközben kb. minden más megnyilvánulásoddal egyetértettem, ízlésed tetszik, megjegyzéseid szellemesek, ülnek - kivéve, amikor politikailag nyilvánulsz meg, azt már (mint ezt is) ráadásul már rég láttam a HVG online-n vagy más efféle helyen.
A dolog lényegéhez: tényleg gumicsont; emellett nekem jobban tetszik a Magyarország név (pl. egyezik más nyelvekben országunk nevével). Nyilván politikai kérdés is. Királyság? Arról nincs szó.
Thez: azt is olvastam már pár napja, hogy a pénzcsere „on demand” lesz, azaz majd akkor cserélik, ha a régi elkopik, eszerint nem kerülne külön pénzbe.
Írta 2011. március 10. - 22:25

Írta 2011. március 10. - 22:08

Írta 2011. március 10. - 22:08

(igaz, jelenleg elnök nélkül, de majd egyszer lesz megint)
Ez most inkább a gumicsont.
Írta 2011. március 10. - 21:59

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2011. március 10. - 21:57

Náluk nem is lesz ezzel baj, ez már régen nem Köztársaság!
Írta 2011. március 10. - 21:54

Európában csak ezeknek az országoknak a hivatalos nevében nincs benne az államforma.
Mi Magyar Köztársaság helyett Magyarország leszünk.
(Most így lengetjük a zászlót.)
Írta 2011. március 10. - 21:48

Írta 2011. március 10. - 21:47

Hideg. Segítek.
Áprilistól Magyarország is.
Gyorsan fejlõdõ ország?

Új alkotmány?
A sebesség mindent megold.
Írta 2011. március 10. - 21:40

Áprilistól Magyarország is.
Írta 2011. március 10. - 21:39