Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Hírek a nagyvilágból

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
5267 hozzászólás a témában

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Akkora cunamit jósolnak, ami magasabb lesz, mint nagyon sok sziget. Hawaii-t négy óra múlva éri el.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Basszus, és úgy néz ki, hogy a rosszabb még csak most jön. Hawaii-n már evakuálásra készülnek.

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.328 hozzászólás
8,9-es_foldrenges_razta_meg_japant

Al Jazzeera-n élôben a borzalom.
Al Jazeera English: Live Stream - Watch Now - Al Jazeera English

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás

Klasszikust idézek: mint gyöngytyúk a meleg takonyra... A találós kérdések nagy szakértõje biztos ismeri.

Nem kéne egy belpol pöfögõt nyitnod? Pl. az Ellenzék hangja néven. S ha nyertek egyszer, ír majd bele más. Rokonszenves, derék ismeretlen vagy, aki sokat tettél a kerékpáros közösségért, így komoly tisztelettel, irónia nélkül szeretném jelezni, hogy elképzelhetõ, hogy nem osztja mindenki a politikai nézeteidet. Némelyik megjegyzésed ül, igen, épp erre való az ellenzék, de ezek nem nagyvilági hírek, hanem személyes morgásod, s ez itt nem egy politikai vitaklub. Eközben kb. minden más megnyilvánulásoddal egyetértettem, ízlésed tetszik, megjegyzéseid szellemesek, ülnek - kivéve, amikor politikailag nyilvánulsz meg, azt már (mint ezt is) ráadásul már rég láttam a HVG online-n vagy más efféle helyen.

A dolog lényegéhez: tényleg gumicsont; emellett nekem jobban tetszik a Magyarország név (pl. egyezik más nyelvekben országunk nevével). Nyilván politikai kérdés is. Királyság? Arról nincs szó.

Thez: azt is olvastam már pár napja, hogy a pénzcsere „on demand” lesz, azaz majd akkor cserélik, ha a régi elkopik, eszerint nem kerülne külön pénzbe.

Én sem szándékoztam megtenni DE Hozé akkor is oltotta a hatalom csúcsán lévõket mikor a másik kormány volt. Az hogy most te érzékenyen reagálsz a hozzá szólásaira az nem az politikai nézeteit mutatja hanem a tieid. Ne izgulj ha más kerül kormányra és olyat csinálnak amik oly gondolatokat ébresztenek benne melyek magvasak és úgy gondolja hogy érdemes az általa látogatott közösséggel megosztani megfogja tenni ott akkor úgy ahogy most és itt is megtette és remélem még sokáig.
Mert Hozé egy egyéniség akibõl csak egy van viszonylag ritkán ír, de akkor magvasan.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Sajnos ez a topik valóban nagyon elment egy rossz irányba (bár azt én sem értem, hogy gren_tamas miért hozé-ra bukott ki), én is párszor már írtam mérgemben hozzászólást, de végül sose küldtem be. Egyébként meg idézet az elsõ oldalról:

Nyomatékosan felhívom a figyelmét mindenkinek, hogy mindennemû (bel)politikai jellegû hozzászólástól, célozgatástól óvakodjon.
Minden ilyen jellegû linket, megjegyzést nagyjából azonnal 5 nap pihenõvel honorálok.

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás
Nem áll jól a szénám így nem vagyok én sem megelégedve a munkájukkal. Viszont az pozitív h. az ellenzék valamennyire részt vesz az alkotmányozásban, a rokkant nyugdíjazást szigorítják, felülvizsgálják, a segélyeket feltételekhez kötik. Jó ha nem kell annyi léhûtõt eltartani. Épp elég a korrupció. Ha a gyerekek után járó adókedvezményeket is elérhetõbbé teszik az alacsonyabb jövedelmûek számára is, mint ahogy tervezik, az is sokat javítana az emberek közérzetén. A MAL-t 10 milliárdra büntették környezetkárosításért. Jónak tûnik a terv miszerint a felsõoktatásban olyanokat képezzenek akikre szükség van. A diplomaadó annyira nem tetszik hisz a magasabb jövedelemébõl többet is adózik.
Az egyetlen cukorgyárunk a fogyasztás 5%-át fedezi a kvóta miatt. De jó lenne ha önellátóak tudnánk lenni és nem függenénk annyira az importtól.
A multik miatt nem hiszem h lehetséges lenne.

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás
Nem mintha meg akarnám hozét védeni, de mi köze annak az ellenzékhez hogy bohócot csinál magából az ország? Illetve csak hozza a szokásos színvonalat...
Én már nem lepõdök meg semmin szerintem, de azért "beállítottam magamnak egy vészjelzõt": ha azt látom hogy a fülkeforradalom vezére több hete nem borotválkozik és egy kopottas zöld sapkát húz a fejére, akkor nem várom meg a fejleményeket. :)
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

A tábla a legkevesebb...
Az összes pénzérme, na az a gáz.

:)

De mi inkább táblákat csinálunk mint pénzérméket :)

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Hm.
Erre semmi nem illik ide jobban, mint az, hogy rossz az, aki rosszra gondol.
Ha visszanézed amit írtam, nem volt benne semmi minõsítés. A királyságot sem én írtam.
Az, hogy ezek az országok jelentenek azért valamit, arról nem én tehetek. Mint ahogy arról sem,
hogy -ha még egy ilyen kérdésben is- de közéjük fogunk tartozni.

Errõl persze megvan a magam véleménye, de azt nem kérdezte senki. Érdekes módon egyéb,
teljesen f@sz kérdésben kérdezik a véleményem egy olyan levélben, amire viszont nem várnak választ.
Hiszen a "forradalmárok" ma már tárgyalták a kérdést.
Persze, tudom, hogy nem azért küldték, mert tényleg érdekli õket a válaszom.

Amit meg a politikai véleményemrõl sejteni vélsz, szerintem téves.
Van véleményem a dolgokról, és fenntartom magamnak a jogot, hogy a dolgot magát nézzem,
és ne azt, hogy milyen zászló alatt mondják.
Egyébként meg... én még emlékszem az elõzõ FIDESZ rendszerre, sõt, én magam is õket választottam,
mert egy Horn Gyulánál jobb egy Orbán Viktor. Csak... csalódnom kellett. Mint ahogy félek, most is kell.
Szép dolog a "zászló lengetés" meg a "Szent korona" csak most már, lassan egy évvel a választások után,
valamit kellene kezdeni az országgal is. Hogy a gazdaságot, mint olyat ne is említsem.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

gren_tamas

gren_tamas

törzsvendég

• fórumtag
  • 696 hozzászólás

Találós kérdés.
Mi a közös a következõkben?

Montenegró, Ukrajna, Románia.

Klasszikust idézek: mint gyöngytyúk a meleg takonyra... A találós kérdések nagy szakértõje biztos ismeri.

Nem kéne egy belpol pöfögõt nyitnod? Pl. az Ellenzék hangja néven. S ha nyertek egyszer, ír majd bele más. Rokonszenves, derék ismeretlen vagy, aki sokat tettél a kerékpáros közösségért, így komoly tisztelettel, irónia nélkül szeretném jelezni, hogy elképzelhetõ, hogy nem osztja mindenki a politikai nézeteidet. Némelyik megjegyzésed ül, igen, épp erre való az ellenzék, de ezek nem nagyvilági hírek, hanem személyes morgásod, s ez itt nem egy politikai vitaklub. Eközben kb. minden más megnyilvánulásoddal egyetértettem, ízlésed tetszik, megjegyzéseid szellemesek, ülnek - kivéve, amikor politikailag nyilvánulsz meg, azt már (mint ezt is) ráadásul már rég láttam a HVG online-n vagy más efféle helyen.

A dolog lényegéhez: tényleg gumicsont; emellett nekem jobban tetszik a Magyarország név (pl. egyezik más nyelvekben országunk nevével). Nyilván politikai kérdés is. Királyság? Arról nincs szó.

Thez: azt is olvastam már pár napja, hogy a pénzcsere „on demand” lesz, azaz majd akkor cserélik, ha a régi elkopik, eszerint nem kerülne külön pénzbe.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
A tábla a legkevesebb...
Az összes pénzérme, na az a gáz.

:)

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás
Ajj, csak most olvastam én is a cikket. Remélem sok-sok új táblát kell csinálnunk. :D

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Ne izgulj rob, azért mi maradunk köztársaság.
(igaz, jelenleg elnök nélkül, de majd egyszer lesz megint)
Ez most inkább a gumicsont.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
nem értem mit szaroznak, miért kell ez az átmeneti idõszak, miért nem leszünk egybõl királyság? az angoloknak nincs semmi baja ezzel az államformával már jó ideje, nekünk is biztos jó lenne.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Nemér, túl hamar megmondtad, most akartam írni.
Náluk nem is lesz ezzel baj, ez már régen nem Köztársaság!

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Jajj nagyon hideg.

Európában csak ezeknek az országoknak a hivatalos nevében nincs benne az államforma.

Mi Magyar Köztársaság helyett Magyarország leszünk.
(Most így lengetjük a zászlót.)

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Valamiben biztos a legutolsók.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Hideg. Segítek.
Áprilistól Magyarország is.

Gyorsan fejlõdõ ország? :)
Új alkotmány?

A sebesség mindent megold.

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Hideg. Segítek.
Áprilistól Magyarország is.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás
Elõbb van pénz alkoholra mint kenyérre?