Jelentkezz be Regisztrálj

Hírek a nagyvilágból
Írta 2011. március 14. - 08:26

Írta 2011. március 12. - 15:06

ezt sosem értettem, nem olyan bonyolult, egyél kevesebbet, mozogj többet
Ez nem elég jó üzlet...
Írta 2011. március 12. - 14:49

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2011. március 12. - 14:35

Testmozgást senki, de "vérhányásra velõscsontot, ujjunkra akupresszúrás stimulációs gyûrût, narancsbõrünkre zsírtörõ vákuumot ajánlottak a fogyókúra-kiállításon." B@szki, az eszem megáll!
http://velvet.hu/tre...3/12/slim_expo/
Írta 2011. március 12. - 14:34

Írta 2011. március 12. - 14:24

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Írta 2011. március 12. - 09:46

Ott a kivitelezõk nem spórolják ki, hogy abból új autót vegyenek....
Írta 2011. március 12. - 07:59

Írta 2011. március 11. - 23:20

de nem volt remalom hanem ilyen normal
amugy megkostolnam ezeket az allatokat is.
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2011. március 11. - 20:25

pl újra be mernének menni emberek a szentmihályi út melletti kis erdõbe, nem enné meg õket a 782 kóbor kuty, amit a kutyabarátok dobáltak ki a kocsiból.
persze tudom, hogy ez egy kiforgatott hír...
Írta 2011. március 11. - 19:49

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2011. március 11. - 19:36

Hozé tapasztalatai arra emlékeznek, amikor az apja megmondja a tini fiának h. ne csináld mert hülyeség. Akkor nem fogja fel épp azért mert gyerek a gyerek, de késõbb ha tapasztaltabb lett, igazat ad utólag.
Most nézelõdtem a japán események után és durca amikor a hajó krúzol a szántóföldön. Nem irigylem õket.
Írta 2011. március 11. - 17:46

Most egy kicsit személyes leszek, elnézést érte.
A dolog érdekessége, hogy engem nem zavart egyáltalán gren_tamas véleménye, mert értem õt. Ami miatt konfliktusba szoktam itt keveredni az többnyire sajnos a többséghez viszonyított 20-30 év korkülönbség.
Ez a 20-30 év pont az, amit én -a többséggel ellentétben- már "felnõttként" töltöttem el itt, Magyarországon. Az én fejem tele van emlékekkel.
A Nagy Imre temetés, Nemzeti kerekasztal, a Taxis blokád, a szabadon választott parlement elsõ ülése, stb, stb, számotokra történelem, nekem meg emlék. Átéltem ott voltam.
Nyilván nem beszélünk egy nyelvet. És ez így jó.
Bennetek, néhány lelkes hozzászólásban a huszonsok évvel ezelötti önmagamat látom vissza,
amikor azt hitem még én is, hogy...
De valószínû, meg kell hagyni mindenkinek, hogy önmaga tapasztalataiból alkosson véleményt.
A fórumról meg azt gondolom, hogy ez a fórum pont azért lett akkora, amekkora, mert megtalált
egy helyes egyensúlyt a kerékpár, és a hozzá tartozó közösség "világi" élete között.
Lehet persze újra és újra megbeszélni a tárcsfék, meg a gumiválasztás témáját,
(különös tekintettel a sárgumira) de ha csak errõl lenne itt szó, nem járna ide sokszáz ember.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Írta 2011. március 11. - 15:54

Fõleg, hogy az összes forgalomban lévõ pénz államadósság gyakorlatilag...A tábla a legkevesebb...
Az összes pénzérme, na az a gáz.

a Jegybank jól jár...
Írta 2011. március 11. - 15:37

Na és nem haltak meg sokan, pedig durva tombolás volt a Föld részérõl.
Itt mindenki rohanna mindenfelé, és hirtelen felindulásból bele is halnánk.
De most jön Hawaii...
Kala: pont elég lenne, nem kell aktuálpolitika belföldrõl.
Azért alacsony még a halottak száma, mert csak megerõsitett eseteket tesznek közzé, de így is percenként emelkedik.
Írta 2011. március 11. - 15:03

Itt mindenki rohanna mindenfelé, és hirtelen felindulásból bele is halnánk.
De most jön Hawaii...
Kala: pont elég lenne, nem kell aktuálpolitika belföldrõl.
Írta 2011. március 11. - 13:47

Azért ezek a Japánok tudnak valamit. Máshol 6-7es földrengést romba dõl minden, itt meg 8,8-as esetén is állnak az épületek. És itt 7 és 8 között nagyságrendi különbség van.
ott élnek pár ezer éve, illik alkalmazkodni.

Írta 2011. március 11. - 12:05

Írta 2011. március 11. - 11:20

De remélhetõleg azért alappal feltételezhetõ, hogy sokan vannak eléggé érettek ahhoz, hogy ha mindannyiunkat érintõ kérdések vetõdnek fel, akkor képesek magát a kérdést és annak tartalmát megvizsgálni, elvonatkoztatva attól, hogy ki és hogyan veti fel azt.
Így még tartható a megkívánt politikamentesség, de tartalom is maradhat a hozzászólásokban.
Mert mostanában lenne mirõl beszélni...