Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Hírek a nagyvilágból

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
5267 hozzászólás a témában

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás
mindig csak a kifogás, nekem már mindkét bringám szabályos :o
persze jó kis lelki vívódások voltak :D
Feltöltött kép

és még a pirosozásról is leszoktam!

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
tényleg csak azt nem bírom felfogni, hogy ha vannak szabályok, amik az emberek jobblétéért születtek akkor azokat miért nem tudjuk mi emberek úgy megváltoztatni, hogy a továbbiakban is jó, értelmes, hasznos célt szolgáljanak?

szerencsére akadnak normális emberek is. csak ezeket kitúrja a pozíciókból a rengeteg hülye.
suliban is ezt látom...hiába van pár értelmes doktorandusz, ha a vaskalapos tanszékvezetõk mást akarnak.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás
Maszkos bûnözõk leszünk lassan mi is.

Ugyanakkor tegnap közös edzésrõl késett két csapattársam, elkapta a rendõr õket piroslámpázásnál, és elengedte õket szóbeli figyelmeztetéssel.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás

szerinted nem jogos a bünti?

de igen, az. az olyan hozzászólások bosszantottak fel hogy:
-ha közlekedésre alkalmatlan a kerékpárod mert nem lehet rá prizmát rakni, akkor takarodj a közútról
-talmácsi sem az utcán edz
-menjen a millire
stb.

a cikkben is leírták, hogy elismerte hogy jogos. nem ezen van a hangsúly. a lényeg az, hogy a szabály elavult és élhetetlen. de a sok okostojás meg csak azt hajtogatja a kommentekben, hogy "dehát ez a szabály, le van írva, meg lett mondva h ellenõrzik, ez a helyes.". nagyon nincs ez így jól. miért kell egy rosszul meghozott szabályhoz ragaszkodni? csak azért mert le van írva? amíg a "felhasználók" ilyen értelmi szinten vannak, addig hogy várhatjuk el hogy a döntéshozók okosak legyenek? közhely de ezért tartunk itt. az itt lakó emberek határozzák meg az országot. igen, én is.

ahelyett, hogy utcákat neveznének át, foglalkozhatnának például az ilyen szabályok aktualizálásával. vagy bármi olyannal ami HASZNOS. de nem. show kell. ez a tavaszi prizma, csengõ akció sem volt jó semmi másra, minthogy beszéljenek valamirõl az emberek, legyen mûsor a híradóban. butítás megy mesterfokon.
na abbahagytam.

még egy valami. a saját bõrömön tapasztalom, hogy az egész nem több holmi shownál. fék nélkül, prizma nélkül, lámpa nélkül, egyirányúban szembeforgalommal, rendõrautóval szemben NEM TÖRTÉNIK SEMMI intézkedés. de fényes nappal országúti edzés az baromira zavaró csengõ nélkül...

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
Tök rendesek voltak a rendõrök. Nagyon olcsón megúszta a halmozott szabálysértéseket. Nyilván, mert normális volt Barbi.
És ez így van jól

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
mosoly és integetni neki. Semmi durvaság!

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Ameddig csak így beszélnek rólunk az nem igazán probléma. Az már inkább amikor a körforgalom elõtt álló kocsisor mellett araszolok el bringával kis tempóval erre szándékosan rámhúz jobbra a fostalicska suzukijával a menõcsávó, hogy ne férjek el. Kikerültem másik irányból, megjegyeztem neki, hogy swift tuning? Szarnak egy pofon! Aztán leléptem. Õszintén miért zavarja, ha elgurulok mellette...ennyi elõnyöm már csak lehet, ha nem szennyezem a környezetem.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

manston91

manston91

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.013 hozzászólás
Nem akarok beleszólni, de miért kérdezed tõle, hogy nem tartja jogosnak a büntetést. Szerintem pontosan tudja hogy jogos csak ahogy a bicajosokról beszélnek kicsit dühítõ.
"Ride today, heal tomorrow"

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás

szánalmasak a kommentek.

szerinted nem jogos a bünti?

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás
"Nem a kormány nevében ígért alanyi jogon járó lakásokat a romáknak Farkas Flórián. Az Országos Roma Önkormányzat elnöke a romastratégia brüsszeli bemutatása után beszélt arról, hogy alanyi jogon lakást kaphatnak azok a romák, akik iskolába adják a gyereküket és munkába állnak. A kormány szerint ez nem szerepel a 2015-ig elõirányzott tervek között, de Farkas Flórián a kormány elé viheti az elképzeléseit"
hülyeújságírók

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
szánalmasak a kommentek.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.273 hozzászólás
szal szigor van...

Sport Géza - Sport - Fõúton edzett, megbüntették a rendõrök a világkupaelsõ hegyikerékpárost
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
"és ha látjuk, hogy elkezdett termelni, és képes fenntartani a lakást"

amúgy nyilván nem sok minden lesz ebbõl a tervbõl mire ide ér.
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás
Nem igazán tudok mit mondani...

"Saját jogán lakáshoz juthatna az a roma család, amely iskolába járatja a gyerekét, és legalább az egyik szülõ munkába áll - mondta Farkas Flórián, az Országos Roma Önkormányzat elnöke a Bruxinfonak, miután a kormány bemutatta Brüsszelben az európai uniós romastratégiához benyújtott nemzeti tervet"

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.328 hozzászólás
Elhunyt az ötszörös magyar bajnok salakmotoros Ferjan Matej

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás
NNa,a pénzért hamis szakvéleményeket kiadó orvosi per ítélete az egyik doktorbácsira:
"kötelességszegés, üzletszerûen elkövetett vesztegetés, továbbá csalás, magánokirat-hamisítás, vesztegetés és befolyással üzérkedés miatt ítélte felfüggesztett szabadságvesztésre"
a motoros aki 10ezret ajánlott a rendõrnek 30nap elzárást kapott
ha rend van akkor rend van

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás
Szelet tankolnak a jv Audijai
életképesnek tûnik, bár a vízbontásról azt hallottam nem valami hatékony. itt az egész folyamatra 56%-ot írnak. Végre megoldott lenne a villanyáram tárolása olcsón jól.

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás
Magyar futrcgek foglalkoztatsi gyakorlata: alkalmazottak s sznlelt szerzdsek

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.273 hozzászólás
a marhák. pedig csak arra volt dolgom :)

Index - Bulvár - Hiúz lehet a nagykovácsi tigris
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás
Na jó, aláírom: az aussiek nem a sakkmestereikrõl, meg a Nobel-díjas tudósaikról híresek, és a rendkívül életképes dodó is miattuk halt ki, de könyörgöm! Ezeknek a pujkatojásfejû elhurcolt brit börtönlakóknak köszönheti a világ az AC/DC-t :)
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.