Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Hírek a nagyvilágból
Indította
zOrg
, 2006. szeptember 19. 14:29
Írta 2011. május 30. - 10:40

Sorvadjon el az ilyen piti tolvaj!
"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager
Írta 2011. május 30. - 10:19

Írta 2011. május 30. - 10:16

Írta 2011. május 28. - 12:50

/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.
Expinálom a pinarámát.
Írta 2011. május 28. - 12:40

Írta 2011. május 27. - 06:55

Tigger azért mert mi inkább a bringát tekerjük;)
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2011. május 26. - 23:15

... és hány cég alkalmazza ezt jutalom jellegû csapatépítõ tréningként. Csak nem ennyire "tömegsport" jellegûen.
én mért nem tudok ilyen céghez kerülni ?

"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2011. május 26. - 18:01

Pl most a tavasszal bocsájtottunk ki pár milliárd dollár értékben államkötvényt csak ezt nagyon nem reklámozták írtam is valahol a fórumban róla. Államadósság ez is reklám nélkül.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Írta 2011. május 26. - 15:49

Hát az van, hogy ha valaki hazudik, az egészben a legnehezebb figyelni arra, hogy késõbb is ugyanazt hazudja. Namostan ez nem megy a fiúknak. Szar ügy. És idõvel egyre több ilyen lesz, mert ez az élet rendje.Ha az MSZP elherdálta az IMF hitelt, akkor most mibõl veszik meg a MOL-t? - Piroslap
Vagy nyugdíjpénzbül veszik, csak hazudnak, mert korábban azt kamuzták, hogy nyugdíjpénzt csak nyugdíjra szabad kõteni.
Bringások / rendõrök / szabályok témához még:
Amellett, hogy vannak ésszerûtlen szabályok én úgy gondolom, hogy a bringások csak örülhetnek annak a világnak, ami eddig volt. A CC-sek, a DH-sok, az outisok, mindenki. Kresz alapismeret nélkül, lámpa nélkül, láthatóság nélkül, csengõ nélkül, bukó nélkül; a pirosozás, a szabályok semmibe vétele, a turisták között DH-zás, keresztül kasul záróvonalon, zebrán 30-cal, mindenen át, stb.... mindez full következmények nélkül.
Ez az ami felb****a az autósok agyát, meg a dilettáns szabályalkotókét, meg mindenkiét, akik rühellik a bringásokat. Ezért sajnos a bringások (tisztelet a kivételnek) dolgoztak meg. Ment a hápogás, a lázadás, meg a jogok követelése, miközben a média orra elõtt minden CM-en volt egy csürheréteg, akik mindent lasz**tak, mentek mindenen át. Hát most tessék. Nem csak jogok vannak, hanem kötelességek is. Lehet bölcsebb lett volna hallgatni, hogy észre se vegyék a bringásokat, vagy nem így észrevetetni.
Nekem sem teccik az új rendszer, mert a fenti szabálytalanságok mindegyikét és is kimerítettem és az új szabályok az én "kényelmemet" is zavarják. Engem is bosszant, hogy szabályosan nem tudok hazamenni újpestrõl dunakeszire, mert nincs út amin....tehát bõven van teendõ, de most ez van. Lázadással sztem ellentétes hatást lehet csak elérni. Ez sosem lesz ausztria, de mi sem vagyunk osztrákok.
Írta 2011. május 26. - 13:12

Ismerõs vadvízi evezés túravezetõ Szlovéniában, oda is gyakran mentek cégek csapatépítõ tréningre. Munkahelyi légkör, meg ember függõ, hogy ki szeretne ilyesmire menni. Bár az ákost bármilyen munkahelyen kihagynám

"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"
Írta 2011. május 26. - 13:07

csak irigykedsz...
én is inkább kokózni mennék, mint vmi rossz céges bulin standup-osokat, meg playbackelõ ákost nézzek.
én is inkább kokózni mennék, mint vmi rossz céges bulin standup-osokat, meg playbackelõ ákost nézzek.
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
Expinálom a pinarámát.
Expinálom a pinarámát.
Írta 2011. május 26. - 12:54

... és hány cég alkalmazza ezt jutalom jellegû csapatépítõ tréningként. Csak nem ennyire "tömegsport" jellegûen.
[highlight] The bike way of life [/highlight]
Írta 2011. május 26. - 12:49

Írta 2011. május 26. - 08:22

Index - Bulvár - 83 ezer euróba került a Gellértben tartott orgia
Életmód - Német biztosító rendezett szexorgiát a Gellért fürdõben - Berlusconi és Kahn botrányaihoz hasonlítják a budapesti partit
Sok volt a németeknek a Gellért fürdõben rendezett orgia - KLFLD - Cikkek - STOP
Szexparti volt a jutalma a legjobb dolgozóknak
Hirado.hu - Bunga-bunga - kiteregették a budapesti orgiabuli részleteit
atv.hu - Orgia: itt a fürdõ válasza
Életmód - Német biztosító rendezett szexorgiát a Gellért fürdõben - Berlusconi és Kahn botrányaihoz hasonlítják a budapesti partit
Sok volt a németeknek a Gellért fürdõben rendezett orgia - KLFLD - Cikkek - STOP
Szexparti volt a jutalma a legjobb dolgozóknak
Hirado.hu - Bunga-bunga - kiteregették a budapesti orgiabuli részleteit
atv.hu - Orgia: itt a fürdõ válasza
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Írta 2011. május 26. - 01:44

örülök, hogy kiderült MO-n is minden.
Gondoltam elmult ez a Magyarország szex biznisz, és le tudom valahogy vakarni magamról a magyar=kurvák felfogást.
Igy is érezhet egy (vajdasági) magyar külföldön.
Készitettünk egy excel listát, ahol igen/nemmel kellet válaszolni 1/2 gomb használat (minöségi ellenörzés...)
A kérdéses ügyeket én kezeltem.
Szövegek a feldolgozás részlegben....
Ta olasz/török vagy?
Nem, magyar.
Húúú..mekkorát basztunk ott.....
Gondoltam elmult ez a Magyarország szex biznisz, és le tudom valahogy vakarni magamról a magyar=kurvák felfogást.
Igy is érezhet egy (vajdasági) magyar külföldön.
Készitettünk egy excel listát, ahol igen/nemmel kellet válaszolni 1/2 gomb használat (minöségi ellenörzés...)
A kérdéses ügyeket én kezeltem.
Szövegek a feldolgozás részlegben....
Ta olasz/török vagy?
Nem, magyar.
Húúú..mekkorát basztunk ott.....
Írta 2011. május 25. - 23:57

Pedig kint volt mindenhol. Index, tv-k, minden...Éppen ma beszéltem errõl egy Gellértessel

Írta 2011. május 25. - 23:47

Írta 2011. május 25. - 23:44

Most nézem a német RTL en (Stern TV)
2007 ben szex partit ünnepelt a Gellért fürdöben a Hamburg Mannheimer biztositó. (Juni 5 talán)
Jóféle munkások, jóféle nökkel "dolgozhattak" mindenhol, másnap hivatalos nyitás volt a hétköznapi élölényeknek
Nemtudom volt e már a magyar médiában.
2007 ben szex partit ünnepelt a Gellért fürdöben a Hamburg Mannheimer biztositó. (Juni 5 talán)
Jóféle munkások, jóféle nökkel "dolgozhattak" mindenhol, másnap hivatalos nyitás volt a hétköznapi élölényeknek

Nemtudom volt e már a magyar médiában.
Írta 2011. május 25. - 23:24

Írta 2011. május 25. - 23:21

és még a pirosozásról is leszoktam!
Arról én is. Tök durva, pirosra vált, és megállok. Nem megyek tovább. Megállok.