Jelentkezz be Regisztrálj

Hírek a nagyvilágból
Írta 2007. október 12. - 14:45

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2007. október 12. - 14:45

az a durva hogy ilyenek akár 18 éves korukig életben maradnak....nem is csak a kenyelem: rengeteg ember van, aki egy villanykortet nehezen cserel ki, vagy egy kepet nem tud a falra felrakni. most kepzeld el egy csaladihazban, ahol azert mindig akad valami tennivalo, es nem csak a funyirasra gondolok (amihez ma mar kell egy kis muszaki erzek is
), ezek nagyon meg lennenek lo"ve egy hazban.
Írta 2007. október 12. - 14:42

az ilyenek -nem mindenki!!!- kényelmes (nevezhetjük lustának is) emberek. a panelba semmi gond, kinyitja a csapot jön a víz, ha nem jön szól. nyugodtan köphet meg cigizhet a lépcsõházban és eldobhatja a csikket suttyomban, mert hiszen közös
ez kényelmes
nem is csak a kenyelem: rengeteg ember van, aki egy villanykortet nehezen cserel ki, vagy egy kepet nem tud a falra felrakni. most kepzeld el egy csaladihazban, ahol azert mindig akad valami tennivalo, es nem csak a funyirasra gondolok (amihez ma mar kell egy kis muszaki erzek is

Írta 2007. október 12. - 14:28

az ilyenek -nem mindenki!!!- kényelmes (nevezhetjük lustának is) emberek. a panelba semmi gond, kinyitja a csapot jön a víz, ha nem jön szól. nyugodtan köphet meg cigizhet a lépcsõházban és eldobhatja a csikket suttyomban, mert hiszen közöstipik amikor latom, hogy csoka ul a 10+ millios autoban de panelban lakik!
ha vazz az auto arabol olyan kerteshazat lehetne venni, hogy maga ala szarik.
a panelbol meg vesz egy jo kis hasznalt bevalt autot.

igen. én is végigszoptam a technikumot. a matáv megvette, amikor 4.es voltam, onnantól púp lettünk, mert nem tanították meg azokat az alapokat, amik a matáv-féle új vonalhoz kellettek volna. 28-ból 24-en buktunk 5.ben.lcs: ez a korosztaly sajna akkor volt iskolaban amikor epp minden valtozott
es biza a tanarok sem tudtak, hogy mit hoz a holnap.
aki mert lepni vagy latta a dolgokat az meg nem tanitott, hanem gurcolt, hogy legyen vmilye.
ha ezt az összeférhetetlenségi törvény változtatásával és (!)végrehajtatásával együtt(!) csinálják meg, akkor nem gáz sztem. (a minisztérium vezetésén kívül másban ne nagyon buzgárkodjon az illetõ...) nade...vaz, most hallottam a radioban, h. a miniszteriumi vezetok fizeteset a piaci fizetesekhez akarjak (nyilvan erosen felfele) igazitani. namarmost kerdem en, ha egyszer sz*rul megy a bolt, akkor miert fizessunk tobbet a vezetoknek?
Írta 2007. október 12. - 14:27

Írta 2007. október 12. - 14:25

ahol piaci verseny van, ott már nincs így.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Írta 2007. október 12. - 14:17

hogy szarban van az ország, az meg a mi gondunk, mert nem fizetünk adót....
majd ha mindenki fizet akkor jön a szép világ!
Írta 2007. október 12. - 14:11

-Következõ!
-burce? Milyen név ez? Ezzel tessék reggel jönni.
-Kéket szeretnék.
-Kéket teccik kérni, hááát megoldjuk okosba.
Teccik hozni nekem 5000 Forintot, meg a raktárosnak egy üveg bort,
és akkor átrakjuk arról a sárgáról a felnit.
Így ment ez régen.
ugye te sem gondolod komolyan, h. ez ma maskepp van?!?
tegnapi sztori: ismerost gerinc-serv gyanuval utaltak MRI-re (mar ugy faj a hata, h. jarni alig tud), kapott 3 het(!) mulvara idopontot. szolt az ismeros ismerosenek az ismerosenek, es lass csodat, hetfon megy MRI-re.
amugy szepen eltavolodtunk mar nem csak a topik temajatol, de az eredeti hirtol is, miszerint majd ha mindenki befizet minden adot, akkor majd lesz adocsokkentes. vaz, most hallottam a radioban, h. a miniszteriumi vezetok fizeteset a piaci fizetesekhez akarjak (nyilvan erosen felfele) igazitani. namarmost kerdem en, ha egyszer sz*rul megy a bolt, akkor miert fizessunk tobbet a vezetoknek? ez lehetne szerintem a megoldas, h. erdekeltte tenni a vezetoket az orszag fejlodeseben, fejleszteseben, mert most mind csak sajat zsebre dolgozik. nem, akarmelyik oldalra mondod, h. az nem, az is. errol nem kell vitatkozni.
Írta 2007. október 12. - 13:59

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Írta 2007. október 12. - 13:56

Írta 2007. október 12. - 13:44

A fiamé meg a duplája.
Valami 21eFt.
Írta 2007. október 12. - 13:37

nos igen ez a magamutogatos fellengzos eletvitel jellemzo nagyon.
nezd meg hanyan vesznek uj autot meg nagyobb autot csak azert, hogy mutassak ok ezt megengedhetik.
persze, hogy a hatterben alig van penzuk minden masra az nem szamit.
és a mobilt azért három hónap után illik unni és lecserélni
majd amikor az egyre nagyobb arányban dõlnek be a hitelek és emiatt egyre nagyobb kamatot szednek, amire még nagyobb arányban jelentenek magánszemélyek csõdöt és tessék itt a pénzügyi válság lásd. USA jelzáloghitelek

legtöbb bank arra is ad már zsozsót h elmúltál 21 és van mozgás néha a bankszámládon
mert ugye nem szeressük ha a spájzban pihen a lé
félON; fele annyi lett az ösztöndíjunk

Írta 2007. október 12. - 13:23

nezd meg hanyan vesznek uj autot meg nagyobb autot csak azert, hogy mutassak ok ezt megengedhetik.
persze, hogy a hatterben alig van penzuk minden masra az nem szamit.
tipik amikor latom, hogy csoka ul a 10+ millios autoban de panelban lakik!
ha vazz az auto arabol olyan kerteshazat lehetne venni, hogy maga ala szarik.
a panelbol meg vesz egy jo kis hasznalt bevalt autot.
lcs: ez a korosztaly sajna akkor volt iskolaban amikor epp minden valtozott
es biza a tanarok sem tudtak, hogy mit hoz a holnap.
aki mert lepni vagy latta a dolgokat az meg nem tanitott, hanem gurcolt, hogy legyen vmilye.
vallalkozashoz otlet es mereszseg kell nem papir
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2007. október 12. - 13:14

ez persze sarkos példa meg kiragadott kis szelet, de jellemzõ.....
persze nem mondom hogy idilli vállakozói környezet van itthon csak soxor egyszerûbb másra mutogatni mint kicsit gondolkodni
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2007. október 12. - 12:41

Én nem a tanult ismereteket hiányolom egyébként, hanem a hozzáállást furcsállom.
Írta 2007. október 12. - 12:24

Kala,
én valahol megértem, ha idõs emberek nem tudnak 40 év kummunizmus után egyik pillanatról a
másikra vállalkozók lenni, és elvárják, hogy az állam mondja meg nekik, hogy mi merre.
De nekem ez baromi fura a fiataloktól.
A fiatalok meg sztem azért nem tudják, mert nem tanítják/tanították nekik (a mi generációnkra gondolok, akik most vannak az életük derekán, a legfiatalabbakkal nem tudom mi van, nem tudom változott e az oktatás annyira...)
Kiegészíteném azzal, hogy normális életvitelhez, egy vállalkozás üzemeltetéséhez nem kellenének elvileg fõiskolai többlet ismeretek, hiszen itt "hogyan mûködik a világ" címû alap / közép szintû ismeretek kellenének - az átlag emberrõl beszélek.
Írta 2007. október 12. - 10:45

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2007. október 12. - 10:45

Egészségügy privatizáció(?)
(zs)Indexen lázító cikk,hogy jelentsük fel a kórházakat.
NO COMMENT!
Dübörögjetek!
Jó lesz nekünk.
Jó lesz Nekünk?????????????????
Jó lesz nekünk, jó lesz nekünk,
A súlytalanságban szeretkezünk,
Idegen ködökbe utazgatunk,
És ha ott jobb, ott maradunk.
Hogyha intelligens gépek leszünk,
Véget ér majd a történelem,
Egy hosszú pillanat lesz a végtelen.
Egy palackba zárjuk a szellemünk,
És örülök neki, hogy itt lehetek,
Mert itt tervezik az isteneket.
Csak elôbb lágyan tönkremegyünk,
Te se engem, én se téged,
Minket már a bûn se véd meg.
Ürhajósból ?rhajó leszünk,
Egy kalandot ôriz a formalin,
Túl a hús törékeny szobrain.
Lesz végtelen sok égitestünk,
Feltárul minden titkos világ,
Felébred az álom, és mi alszunk tovább.
(Európa Kiadó)
Írta 2007. október 12. - 10:29

én valahol megértem, ha idõs emberek nem tudnak 40 év kummunizmus után egyik pillanatról a
másikra vállalkozók lenni, és elvárják, hogy az állam mondja meg nekik, hogy mi merre.
De nekem ez baromi fura a fiataloktól.
Edit.: azt kellene belátni, hogy egy állami hivatalban ülõ emberke vélhetõen nem hoz jobb döntéseket,
mint egy piaci szereplõ.
Írta 2007. október 12. - 10:08

Az tuti, hogy az ember kecsápfogyasztási joga nem alkotmányos alapjog, szóval arra azért nehéz lenne rámutatni, hogy az állam kötelessége lenne feldolgozóüzemet létesíteni

Ami nálunk magától értetõdõ, hogy egészségügyi ellátáshoz való jog az alapjog, az az USA-ban azért nem egészen így van, ott -szinte- teljesen magánügy, h ki van-e biztosítva, és hol. Emlékezzünk csak, Clinton anno azzal nyert, amivel valszeg a felesége is fog, hogy bedobja a 14 év alattiak!! orvosi ellátásának állami finanszírozását.Persze, végülis, ott is fizetnek, meg itt is, csak ott egy baromi nagy horderejû döntés, a biztosításválasztás rá van bízva a derék, de a megfelelõ döntésre gyakran képtelen állampolgárra, aki aztán esetleg olyan helyzetben találja magát, mint John Q ( aka. Denzel Washington). Itt meg mindenki fizeti be az APEHnak ami aztán utalja át a pénztárnak stb.
És kb. forradalom van, ha bárki azt kezdi ez feszegetni, hogy ez amúgy nem ingyenes. (ráadásul most sem az! max van pár potyázó)
Miért lehet ez így? A suliban nekünk pl. azt hazudták a semmirekellõ tanarak, hogy bizony mindenki azt szokta meg, (mindenki = Hozé +/- 20 év

Amúgy vmennyire ciklikusak az államosítási-privatizálási tendenciák, az angolok elõszeretettel adogatják el-államosítják vissza a vasútat, ráadásul egész jó üzleti érzékkel