Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

V. Mátra Mountain Bike Maraton - 2006

- - - - -

• Please log in to reply
182 replies to this topic

Keiko

Keiko

törzsvendég

• fórumtag
  • 419 posts
Nekem is ez volt az elsõ versenyem és nagyon tetszett. Legjobban a kaja :D amit be is faltam, bár azóta is éhes vagyok folyamatosan :) A Mátra meseszép volt és tetszett a pálya, bár én estem egy kisebbet az elején. Ma pedig olyan helyeken is izomlázat érzek, ahol nem is tudtam, hogy van izom :D

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 posts

Középtáv?

Középtávon indultam igen. Hugom a rövidtávon. A rövid és közép táv a szénégetõktõl azonos volt.

"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts

Amit kiszedtek azt pótolták is. A Rudolftanyai aszfaltos gurulás után következett egy dózerutas száguldás ami tavaly a 24es útba torkollott és azon kezdtünk mászni Mátraháza irányába. Ezt most a szervezõk kiszedték és helyette mindenki örömére/nemtetszésére a pályát a fõút helyett egy kis mászással meg egy kis gurulással megfûszerezve az erdõben vitték a Galyatetõi elágazásig.
Múlt vasnap voltunk pályát bejárni és akkor tapasztaltuk, hogy a utsó 2kmben a fahíd után vannak kiõlt fák, amiket a versenyre eltávolítottak (látszódott is a nyoma)-ha erre értetted, hogy vannak "farönkök az úton".

Szerintem egy nagyon jó verseny volt, én igazából semmi hiányosságot nem tapasztaltam, esetleg annyit, hogy máshogyan kellett volna reggeliznem. :)
A pálya superul ki volt jelölve, ahol kellet ott volt szervezõ és végezték a dolgukat! Az idõméréssel se volt semmi gondom, annyit írtak ki amennyit a kilcsiórám mutatott. Hugom elsõ maratonja volt és õ is gond nélkül teljesítette és nem panaszkodik semmire, sõt... már most jelezte, hogy jövõre is ott lesz mint ahogy én is.
Köszönjük a szervezõknek, hogy az eddigiekhez híven ismét egy színvonalas versenyt rendeztek nekünk!

Középtáv?

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,281 posts
naggyonn jóó volt a középtáv :).

Thy: Sorry a masszázsnál, de már legalább egy órája ott vártam a soromra. Azt hiszem párod "riasztottam" el.

Vigyázat! Nagyfeszültség! :D
evvagyokén

ParadicsomHáz & TermeszetesTanya
TÉGY!

szammer

szammer

törzsvendég

• fórumtag
  • 878 posts
ami tetszett:
pálya és a kijelölés, kaja, póló, sok ismerõs, barát.
ami nem tetszett:
kaja mennyisége és az erõm...:-)))

a szállásunk Parádon volt egy családi házban 2eFt/fõ!!!!

jövõre is megyünk!
szammer

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,613 posts

A barátaim stoppere szerint, akik végig a rajtnál álltak 1:13.
A rendezõk már ráhúztak :o 1:33 :((

...érdekesen mérnek ezek a saját órák...
egyszerûen annyit kell tenned, hogy amikor beérsz, a célnál kint lévõ nagy órán megnézed a rajt óta eltelt idõt, és levonsz belõle annyit, amennyivel a hosszú táv után indultál...
és akkor nincs ilyen, hogy kinek milyen órája van, te tudod magadról, h mit mentél, a többi pedig nem lényeges

phu

phu

vendég

• fórumtag
  • 21 posts
tom74, itt vagy?
Az a megvásárolt nevezés nem jött össze. Ki volt húzva a neved, és beírva helyette valami B... Péter rövid távon, már nem emlékszem pontosan. Állítólag telefonon jött az infó, a leányzó nem tudott többet mondani. Eisit is kérdeztem, de õ nem foglalkozott a nevezésekkel. Azóta kiderült, hogy mi történt? Ja, és emailt sem kaptam tõled.
Nekem végül a rajt elõtt 2 perccel a kezembe nyomtak egy rajtszámot, póló meg kaja már úgysem volt, de legalább el tudtam indulni. És nem bántam meg, végre egy jó kis maraton, amin végig bicajozni lehetett.

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 posts

Középtávon ment...
Jah igen, kárpótlásul hogy Bükkben többet mentünk, itt kevesebb volt a táv kb 5km-el (classic).

Szerk.: Olyasmit írtak korábban hogy a végét sokan nem fogjk szeretni, meg hogy farönkök az úton... nem lehet hogy azt vágták le/másmerrre jött a vége? (innen a mínusz 5km)

Amit kiszedtek azt pótolták is. A Rudolftanyai aszfaltos gurulás után következett egy dózerutas száguldás ami tavaly a 24es útba torkollott és azon kezdtünk mászni Mátraháza irányába. Ezt most a szervezõk kiszedték és helyette mindenki örömére/nemtetszésére a pályát a fõút helyett egy kis mászással meg egy kis gurulással megfûszerezve az erdõben vitték a Galyatetõi elágazásig.
Múlt vasnap voltunk pályát bejárni és akkor tapasztaltuk, hogy a utsó 2kmben a fahíd után vannak kiõlt fák, amiket a versenyre eltávolítottak (látszódott is a nyoma)-ha erre értetted, hogy vannak "farönkök az úton".

Szerintem egy nagyon jó verseny volt, én igazából semmi hiányosságot nem tapasztaltam, esetleg annyit, hogy máshogyan kellett volna reggeliznem. :)
A pálya superul ki volt jelölve, ahol kellet ott volt szervezõ és végezték a dolgukat! Az idõméréssel se volt semmi gondom, annyit írtak ki amennyit a kilcsiórám mutatott. Hugom elsõ maratonja volt és õ is gond nélkül teljesítette és nem panaszkodik semmire, sõt... már most jelezte, hogy jövõre is ott lesz mint ahogy én is.
Köszönjük a szervezõknek, hogy az eddigiekhez híven ismét egy színvonalas versenyt rendeztek nekünk!

"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Mi tájról lõttünk párat, 1-2 nap és hozzám kerül a többi kép is, felrakom (gyorsabban mint a Bükköseket :( ).

Jah, big thx a Judy J2esemnek, mert ha arégi piros rugós TT-vel megyek, meghalok, így alig fáj a kezem (jobb alkaromban csuklómnál vmi nem okés régebbóta) :)

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts
Krissszcsávó!
Jók a képek!
Én is megtaláltam magam teljes életnagyságban és nem elmosódva...
Grat!
Team Heavy Pedál Szeged

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Krissz: lécci olvass privit:)

Proff

Proff

vendég

• fórumtag
  • 11 posts
Köszi Krisssz!

Pech...

Jut eszembe, a célfotót is hinyoltam. Minimális technikai kavargászással megoldható lenne. És tényleg jó dolog.

Prof

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts

Halihó

Szép volt,jó volt,de fõleg nehéz a hosszú és miután beestem pihiztem,dumcsiztam egy kicsit megettem volna a kajaadagomat ha jutott volna még....!:( Elõnevezés...akkor minek ha nem tudják hány fõre kell a kaja!Ez mind 15 óra után nem sokkal..

Jól emléxem hogy a póló mérete is meg kellett elõre adnunk?

Jah, ez volt az elsõ marci, ahol a Medusa helyett jobb lett volna a 2,1es IRC AT/CC gumim... :(

Utólag is nagy respect egy piros Trek mezes merevvilásnak! Feltöltött kép

krisssz

krisssz

vendég

• fórumtag
  • 79 posts

Krisssz,

Elég nehezen áttekinthetõ az oldal, meg a kezelésével is vannak nehézségeim. Átpörgetnéd nekem 2299-es rajtszámot keresve?

Megköszönném hálásan! :-)

Prof

szia, így átpörgetve nem talállak, mondjuk nem is sok rövidtávos van meg.

egy oldalon ennyi kép lehet, h tényleg sok, de pont azért ilyen, hogyha vmi letöltésvezérlõt ráeresztesz "Download All" opcióval, akkor egyben-gyorsan-fájdalommentesen leszed mindent, és te is tudud a vinyón képnézõvel bogarászni.

krisssz

krisssz

vendég

• fórumtag
  • 79 posts

Helo!
Klasszak a képek! Lehet egy-kettõbõl nagyobbat kunyerálni?

persze, de csak 2 Mpixel a teljes is (az pont dupla ekkora). ha mondod a fájl nevét, meg vmi címet, akkor... :)

spinner

spinner

vendég

• fórumtag
  • 87 posts

hello!
Bizots másórát használnak a szervezõk mint a pajtásaid!:P

Neked már aludnod kellene, nem!!?? :@ :D
Spinner :slonko:

socy

socy

újonc

• fórumtag
  • 4 posts
hello!
Bizots másórát használnak a szervezõk mint a pajtásaid!:P

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

Szép volt,jó volt,de fõleg nehéz a hosszú és miután beestem pihiztem,dumcsiztam egy kicsit megettem volna a kajaadagomat ha jutott volna még....!:( Elõnevezés...akkor minek ha nem tudják hány fõre kell a kaja!Ez mind 15 óra után nem sokkal..

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

spinner

spinner

vendég

• fórumtag
  • 87 posts
A barátaim stoppere szerint, akik végig a rajtnál álltak 1:13.
A rendezõk már ráhúztak :o 1:33 :((
Spinner :slonko:

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Mennyi is lett a Te idõd? (ekörül?)

Sajna én BEAC-Maxiztam, úgyhogy a szombati közel 4000 m szint után nem esett volna jól a Mátramarci, gondolom megérthetõ. Bár a ma már terepeztem 30 km-t, hogy kicsit kilazuljak. :)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)