Jelentkezz be Regisztrálj
V. Mátra Mountain Bike Maraton - 2006
Írta 2006. szeptember 04. - 14:13
Írta 2006. szeptember 04. - 14:04
Középtávon indultam igen. Hugom a rövidtávon. A rövid és közép táv a szénégetõktõl azonos volt.Középtáv?
"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;
Írta 2006. szeptember 04. - 13:23
Amit kiszedtek azt pótolták is. A Rudolftanyai aszfaltos gurulás után következett egy dózerutas száguldás ami tavaly a 24es útba torkollott és azon kezdtünk mászni Mátraháza irányába. Ezt most a szervezõk kiszedték és helyette mindenki örömére/nemtetszésére a pályát a fõút helyett egy kis mászással meg egy kis gurulással megfûszerezve az erdõben vitték a Galyatetõi elágazásig.
Múlt vasnap voltunk pályát bejárni és akkor tapasztaltuk, hogy a utsó 2kmben a fahíd után vannak kiõlt fák, amiket a versenyre eltávolítottak (látszódott is a nyoma)-ha erre értetted, hogy vannak "farönkök az úton".
Szerintem egy nagyon jó verseny volt, én igazából semmi hiányosságot nem tapasztaltam, esetleg annyit, hogy máshogyan kellett volna reggeliznem.![]()
A pálya superul ki volt jelölve, ahol kellet ott volt szervezõ és végezték a dolgukat! Az idõméréssel se volt semmi gondom, annyit írtak ki amennyit a kilcsiórám mutatott. Hugom elsõ maratonja volt és õ is gond nélkül teljesítette és nem panaszkodik semmire, sõt... már most jelezte, hogy jövõre is ott lesz mint ahogy én is.
Köszönjük a szervezõknek, hogy az eddigiekhez híven ismét egy színvonalas versenyt rendeztek nekünk!
Középtáv?
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Írta 2006. szeptember 04. - 12:32
Thy: Sorry a masszázsnál, de már legalább egy órája ott vártam a soromra. Azt hiszem párod "riasztottam" el.
Vigyázat! Nagyfeszültség! ![]()
evvagyokén,
Írta 2006. szeptember 04. - 12:23
pálya és a kijelölés, kaja, póló, sok ismerõs, barát.
ami nem tetszett:
kaja mennyisége és az erõm...:-)))
a szállásunk Parádon volt egy családi házban 2eFt/fõ!!!!
jövõre is megyünk!
szammer
Írta 2006. szeptember 04. - 12:18
A barátaim stoppere szerint, akik végig a rajtnál álltak 1:13.
A rendezõk már ráhúztak1:33
(
...érdekesen mérnek ezek a saját órák...
egyszerûen annyit kell tenned, hogy amikor beérsz, a célnál kint lévõ nagy órán megnézed a rajt óta eltelt idõt, és levonsz belõle annyit, amennyivel a hosszú táv után indultál...
és akkor nincs ilyen, hogy kinek milyen órája van, te tudod magadról, h mit mentél, a többi pedig nem lényeges
Írta 2006. szeptember 04. - 12:10
Az a megvásárolt nevezés nem jött össze. Ki volt húzva a neved, és beírva helyette valami B... Péter rövid távon, már nem emlékszem pontosan. Állítólag telefonon jött az infó, a leányzó nem tudott többet mondani. Eisit is kérdeztem, de õ nem foglalkozott a nevezésekkel. Azóta kiderült, hogy mi történt? Ja, és emailt sem kaptam tõled.
Nekem végül a rajt elõtt 2 perccel a kezembe nyomtak egy rajtszámot, póló meg kaja már úgysem volt, de legalább el tudtam indulni. És nem bántam meg, végre egy jó kis maraton, amin végig bicajozni lehetett.
Írta 2006. szeptember 04. - 12:03
Amit kiszedtek azt pótolták is. A Rudolftanyai aszfaltos gurulás után következett egy dózerutas száguldás ami tavaly a 24es útba torkollott és azon kezdtünk mászni Mátraháza irányába. Ezt most a szervezõk kiszedték és helyette mindenki örömére/nemtetszésére a pályát a fõút helyett egy kis mászással meg egy kis gurulással megfûszerezve az erdõben vitték a Galyatetõi elágazásig.Középtávon ment...
Jah igen, kárpótlásul hogy Bükkben többet mentünk, itt kevesebb volt a táv kb 5km-el (classic).
Szerk.: Olyasmit írtak korábban hogy a végét sokan nem fogjk szeretni, meg hogy farönkök az úton... nem lehet hogy azt vágták le/másmerrre jött a vége? (innen a mínusz 5km)
Múlt vasnap voltunk pályát bejárni és akkor tapasztaltuk, hogy a utsó 2kmben a fahíd után vannak kiõlt fák, amiket a versenyre eltávolítottak (látszódott is a nyoma)-ha erre értetted, hogy vannak "farönkök az úton".
Szerintem egy nagyon jó verseny volt, én igazából semmi hiányosságot nem tapasztaltam, esetleg annyit, hogy máshogyan kellett volna reggeliznem.
A pálya superul ki volt jelölve, ahol kellet ott volt szervezõ és végezték a dolgukat! Az idõméréssel se volt semmi gondom, annyit írtak ki amennyit a kilcsiórám mutatott. Hugom elsõ maratonja volt és õ is gond nélkül teljesítette és nem panaszkodik semmire, sõt... már most jelezte, hogy jövõre is ott lesz mint ahogy én is.
Köszönjük a szervezõknek, hogy az eddigiekhez híven ismét egy színvonalas versenyt rendeztek nekünk!
"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;
Írta 2006. szeptember 04. - 11:41
Jah, big thx a Judy J2esemnek, mert ha arégi piros rugós TT-vel megyek, meghalok, így alig fáj a kezem (jobb alkaromban csuklómnál vmi nem okés régebbóta)
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Írta 2006. szeptember 04. - 11:15
Jók a képek!
Én is megtaláltam magam teljes életnagyságban és nem elmosódva...
Grat!
Írta 2006. szeptember 04. - 09:34
Írta 2006. szeptember 04. - 08:57
Pech...
Jut eszembe, a célfotót is hinyoltam. Minimális technikai kavargászással megoldható lenne. És tényleg jó dolog.
Prof
Írta 2006. szeptember 04. - 08:53
Halihó
Szép volt,jó volt,de fõleg nehéz a hosszú és miután beestem pihiztem,dumcsiztam egy kicsit megettem volna a kajaadagomat ha jutott volna még....!Elõnevezés...akkor minek ha nem tudják hány fõre kell a kaja!Ez mind 15 óra után nem sokkal..
Jól emléxem hogy a póló mérete is meg kellett elõre adnunk?
Jah, ez volt az elsõ marci, ahol a Medusa helyett jobb lett volna a 2,1es IRC AT/CC gumim...
Utólag is nagy respect egy piros Trek mezes merevvilásnak!
Írta 2006. szeptember 04. - 08:01
Krisssz,
Elég nehezen áttekinthetõ az oldal, meg a kezelésével is vannak nehézségeim. Átpörgetnéd nekem 2299-es rajtszámot keresve?
Megköszönném hálásan! :-)
Prof
szia, így átpörgetve nem talállak, mondjuk nem is sok rövidtávos van meg.
egy oldalon ennyi kép lehet, h tényleg sok, de pont azért ilyen, hogyha vmi letöltésvezérlõt ráeresztesz "Download All" opcióval, akkor egyben-gyorsan-fájdalommentesen leszed mindent, és te is tudud a vinyón képnézõvel bogarászni.
Írta 2006. szeptember 04. - 07:55
Helo!
Klasszak a képek! Lehet egy-kettõbõl nagyobbat kunyerálni?
persze, de csak 2 Mpixel a teljes is (az pont dupla ekkora). ha mondod a fájl nevét, meg vmi címet, akkor...
Írta 2006. szeptember 04. - 00:32
hello!
Bizots másórát használnak a szervezõk mint a pajtásaid!
Neked már aludnod kellene, nem!!?? :@
Írta 2006. szeptember 03. - 23:51
Írta 2006. szeptember 03. - 23:38
Szép volt,jó volt,de fõleg nehéz a hosszú és miután beestem pihiztem,dumcsiztam egy kicsit megettem volna a kajaadagomat ha jutott volna még....!
Írta 2006. szeptember 03. - 23:29
A rendezõk már ráhúztak
Írta 2006. szeptember 03. - 23:13
Sajna én BEAC-Maxiztam, úgyhogy a szombati közel 4000 m szint után nem esett volna jól a Mátramarci, gondolom megérthetõ. Bár a ma már terepeztem 30 km-t, hogy kicsit kilazuljak.
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére