Középtávon indultam igen. Hugom a rövidtávon. A rövid és közép táv a szénégetõktõl azonos volt.Középtáv?
"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;
Amit kiszedtek azt pótolták is. A Rudolftanyai aszfaltos gurulás után következett egy dózerutas száguldás ami tavaly a 24es útba torkollott és azon kezdtünk mászni Mátraháza irányába. Ezt most a szervezõk kiszedték és helyette mindenki örömére/nemtetszésére a pályát a fõút helyett egy kis mászással meg egy kis gurulással megfûszerezve az erdõben vitték a Galyatetõi elágazásig.
Múlt vasnap voltunk pályát bejárni és akkor tapasztaltuk, hogy a utsó 2kmben a fahíd után vannak kiõlt fák, amiket a versenyre eltávolítottak (látszódott is a nyoma)-ha erre értetted, hogy vannak "farönkök az úton".
Szerintem egy nagyon jó verseny volt, én igazából semmi hiányosságot nem tapasztaltam, esetleg annyit, hogy máshogyan kellett volna reggeliznem.![]()
A pálya superul ki volt jelölve, ahol kellet ott volt szervezõ és végezték a dolgukat! Az idõméréssel se volt semmi gondom, annyit írtak ki amennyit a kilcsiórám mutatott. Hugom elsõ maratonja volt és õ is gond nélkül teljesítette és nem panaszkodik semmire, sõt... már most jelezte, hogy jövõre is ott lesz mint ahogy én is.
Köszönjük a szervezõknek, hogy az eddigiekhez híven ismét egy színvonalas versenyt rendeztek nekünk!
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Vigyázat! Nagyfeszültség!
evvagyokén,
A barátaim stoppere szerint, akik végig a rajtnál álltak 1:13.
A rendezõk már ráhúztak1:33
(
Amit kiszedtek azt pótolták is. A Rudolftanyai aszfaltos gurulás után következett egy dózerutas száguldás ami tavaly a 24es útba torkollott és azon kezdtünk mászni Mátraháza irányába. Ezt most a szervezõk kiszedték és helyette mindenki örömére/nemtetszésére a pályát a fõút helyett egy kis mászással meg egy kis gurulással megfûszerezve az erdõben vitték a Galyatetõi elágazásig.Középtávon ment...
Jah igen, kárpótlásul hogy Bükkben többet mentünk, itt kevesebb volt a táv kb 5km-el (classic).
Szerk.: Olyasmit írtak korábban hogy a végét sokan nem fogjk szeretni, meg hogy farönkök az úton... nem lehet hogy azt vágták le/másmerrre jött a vége? (innen a mínusz 5km)
"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Halihó
Szép volt,jó volt,de fõleg nehéz a hosszú és miután beestem pihiztem,dumcsiztam egy kicsit megettem volna a kajaadagomat ha jutott volna még....!Elõnevezés...akkor minek ha nem tudják hány fõre kell a kaja!Ez mind 15 óra után nem sokkal..
Krisssz,
Elég nehezen áttekinthetõ az oldal, meg a kezelésével is vannak nehézségeim. Átpörgetnéd nekem 2299-es rajtszámot keresve?
Megköszönném hálásan! :-)
Prof
Helo!
Klasszak a képek! Lehet egy-kettõbõl nagyobbat kunyerálni?
hello!
Bizots másórát használnak a szervezõk mint a pajtásaid!