Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bükk maraton aug.6

- - - - -

• Please log in to reply
303 replies to this topic

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts

....hmmm szóval indián énekversenyt már nem nyerhetek...sebaj, majd a következõ életemben....:)....viszont ha csöndben ázunk akkor a hangulat is és az éberségünk is oda....de mivel nem tetszett a zindián cuccos, pedig még táncoltam is hozzá (ok a Beatrix hasbigyója jobb volt pár 1000X)...ezért büntibõl a következõ esõs marcin zürjén siratódalt éneklek majd...oszt választhatol melyik a yobb :)....no DE szerintem az idei Bükk cuccos volt a legjobb eddig a Bükkök közül (bár tavaly nem voltam), semmi fennakadás...minden cakkra idõben....ha nem esik akkor még több ember és Gizi-ék is jobban nyomták volna...szegény az elsõ bekkflipp-nél odalett, beszéltem vele tel, semmi komoly...bátor fiú....csak annyi hozzáfûzni valóm van, ha a rajtcél és mindenmás egy helyen van akkor könnyebb a rajt, jobban szól a hangosítás (hazabeszélek), nagyobb a nyüzsi...de ez legyen a legkevesebb....igazándiból egységében tetszett...ui: köszönöm annak a baromállatnak aki a lenti helyszínen átkeverte a hangomat és a zenét a másik lejátszóra....kár, hogy nem tudom ki az, de ha megtudom Isten irgalmazzon neki.... a rendezõk soket feccoltak abba, hogy lent is fent is minden flottul szóljon és látszódjon....ui2: a képi megjelenítés tuttiprofivolt...remélem ilyen mindíg lészen...esetleg egy nagyobb kivetítõ jobb lenne eme célnak....itt szeretném megköszönni a Nagy Sport Egyeseület összes jómunkásemberének a sok segítséget a lelkes hozzáállást és a profi munkát....köszönöm.

Jah, megreklamálnám ezúttal hogy nem hallottuk a startnál a Fire-t!

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

kuckuc

kuckuc

törzsvendég

• fórumtag
  • 597 posts
Halihó!
A rendezõk figyelmébe ajánlom:
Répáshután, az étterem utáni Y elágnál kiskölykök szórakozásból megfordították a nyilat. Az ottani emberek nem igazán tudtak a versenyrõl, ha haver nem fordítja vissza sokan eltévedtek volna. Még így is lehet, h. páran elmentek. Ill. miután visszaállítottuk, még mindig sokan elõször rossz irányba indultak és csak közelebbrõl vették észre a nyilat. Esetleg ide legközelebb lehetne 1 embert állítani, aki még az intelligencs autósokat is tudná figyelmeztetni, hogy óvatosabban vezessenek, mer' verseny van.

Ezek csak ilyen észrevételek-javaslatok voltak.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

... :)

Ádám, Te még élsz?!?! akkor majd legközelebb jobban bekeverjük azt a bort :D

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Coldrock--->NRS

Coldrock--->NRS

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,291 posts

Értékelem az indiántáncod, meg maga a duma az jó volt, csak ezután a demoralizáló visszaesés után csak a hangszóró elõtt volt hely a sátorban és elég kellemetlenül érintett, de amint elállt az esõ és kibújtam onnan, onnantól élveztem újra a mûsort:)

Egyetértek, mivel melletted álltam :)
Nem csak a deszkásoké a világ !
Amíg a Föld kerek,éljenek a rájderek !

Izé

vintage52

vintage52

törzsvendég

• fórumtag
  • 350 posts
... :)
...työttyenzi smöccc, majd hírtelen frütty, de csak zsöttyelve!!!

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,122 posts
Értékelem az indiántáncod, meg maga a duma az jó volt, csak ezután a demoralizáló visszaesés után csak a hangszóró elõtt volt hely a sátorban és elég kellemetlenül érintett, de amint elállt az esõ és kibújtam onnan, onnantól élveztem újra a mûsort:)

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

vintage52

vintage52

törzsvendég

• fórumtag
  • 350 posts
....hmmm szóval indián énekversenyt már nem nyerhetek...sebaj, majd a következõ életemben....:)....viszont ha csöndben ázunk akkor a hangulat is és az éberségünk is oda....de mivel nem tetszett a zindián cuccos, pedig még táncoltam is hozzá (ok a Beatrix hasbigyója jobb volt pár 1000X)...ezért büntibõl a következõ esõs marcin zürjén siratódalt éneklek majd...oszt választhatol melyik a yobb :)....no DE szerintem az idei Bükk cuccos volt a legjobb eddig a Bükkök közül (bár tavaly nem voltam), semmi fennakadás...minden cakkra idõben....ha nem esik akkor még több ember és Gizi-ék is jobban nyomták volna...szegény az elsõ bekkflipp-nél odalett, beszéltem vele tel, semmi komoly...bátor fiú....csak annyi hozzáfûzni valóm van, ha a rajtcél és mindenmás egy helyen van akkor könnyebb a rajt, jobban szól a hangosítás (hazabeszélek), nagyobb a nyüzsi...de ez legyen a legkevesebb....igazándiból egységében tetszett...ui: köszönöm annak a baromállatnak aki a lenti helyszínen átkeverte a hangomat és a zenét a másik lejátszóra....kár, hogy nem tudom ki az, de ha megtudom Isten irgalmazzon neki.... a rendezõk soket feccoltak abba, hogy lent is fent is minden flottul szóljon és látszódjon....ui2: a képi megjelenítés tuttiprofivolt...remélem ilyen mindíg lészen...esetleg egy nagyobb kivetítõ jobb lenne eme célnak....itt szeretném megköszönni a Nagy Sport Egyeseület összes jómunkásemberének a sok segítséget a lelkes hozzáállást és a profi munkát....köszönöm.
...työttyenzi smöccc, majd hírtelen frütty, de csak zsöttyelve!!!

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,739 posts
jó kis maraton volt, idén eddig ez a kedvenc :)

az egyik felfelén "megismerkedtem" Charon-ékkel, sajnálom, hogy nem láttam végül lefele döngetni a rombolót.
A kijelölés tökéletes volt, a frissitõknél nem nagyon álltam meg, az utolsó pár kilóméteres sár pedig igazán nem a rendezõk hibája volt :) Estem, keltem, takarítottam, aztán a végére el is éheztem, mivel kicsit elszámoltam az utolsó 15km idõigényét...

Külön gratula Unit-nak, most láttam micsoda idõt ment a SS-el.
Ja, és az én órám 55,3 km-t mért.

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,122 posts
264 K407 Csire Sándor Hajdúsági KTE 04:29:26 02:09:49

10 km alatt több, mint 230 ember menjen el mellettem 2 gumidarab miatt... enyhén demoralizáló...

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
- Fééékezz, féééékezz!

- Nyugi, ha kell fékezek majd! :D

(Egyébként marha kíváncsi lennék milyen egy össztelós tandem, mert ezzel is úgy megyünk mint az állat. Ha nem fékezek óvatosan mindig, akkor gyorsulunk. Ki tudja meddig.)

Dawn

Dawn

törzsvendég

• fórumtag
  • 285 posts

Errõl Dawnnak más a véleménye... Izomláz van mindkettõnk karjában, vállában, neki viszont a folyamatos kiállás miatt szerintem a lábában is. (Nem lehet tandemmel ülve lejtõzni a hátsónak!)

Tényleg akartam ezt az esõt, mert sárgumi volt fent.

Az aláírásomban jobb alul: Raingod :D

Nekem semmi bajom, jól vagyok:) Tök jó maraton volt:) A szervezés jó volt, a pálya jó volt. Csak picit többet kellett volna edzenünk elõtte...Ja igen, a köves lefeléken tényleg nem túl kényelmes a tandem hátsó ülése, de kibírható. Csak a hangom változott kissé furcsára attól, hogy folyton kiabáltam, hogy féééék.

:love:

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

a sárban meg csak jobban lehetett tenni neki a hátulját... :)

Errõl Dawnnak más a véleménye... Izomláz van mindkettõnk karjában, vállában, neki viszont a folyamatos kiállás miatt szerintem a lábában is. (Nem lehet tandemmel ülve lejtõzni a hátsónak!)

Tényleg akartam ezt az esõt, mert sárgumi volt fent.

Az aláírásomban jobb alul: Raingod :D

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Köszi, Iceshark, megvan...
228. K445 Móni Péter idõ:04:49:31 hátrány:02:29:54
313 abszolútban.
Há' ez sovány lett :D De esõben meg köves lejtõkön nem hajtok, a testi épségem fontosabb ;)

Szal tuti mindenki jobban végzett nálam a fórumon :)

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
clio:
azt, hogy "valami andrás lett a second" azt honnan hallottad? vagy az mire vonatkozik? tökre nem vágom... így mondta be az Ádám?

charon:
jajj, jó is, hogy itt vagy! ugye köztudott, hogy Te hozod a maratonokra az esõt... :)
de amikor elindultunk a középtávon, már gondolkoztam, hogy milyen imába tudnám behelyettesíteni a neved, hogy nem kezdett el esni... de nem így lett... amikor utolért az esõ, a falu elõtt, nem csuklottál? mert akkor is gondoltam Rád! :) de már akkor kicsit másképp...
na de mindent összevetve, jó volt. a sárban meg csak jobban lehetett tenni neki a hátulját... :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
58 kilcsi volt a vége, precízen belõtt km-órával

parej: még egy jó tanács - zselére rögtön vizet kell inni, illetve két cég
termékeit sose keverd

nos ezért mi nem is ittunk semmit (csak a célban) a szponzor cuccaiból, hanem maradtunk a sajátunknál
nekünk is elsõ gélezésünk volt, kb a két frissítõ tájékán fogyasztottunk belõle, és abszolút pozitív hatása volt (a második jó kis koffeines volt :-))

frissítõk abszolút korrektek voltak (középtáv), minden volt bõven, a második pontnál pedig ezer köszönet a csajoknak / srácoknak, hogy a kezünkbe adták a sütit, banánt így nem kellett megállnunk

A pálya talán az idei leggyorsabb mind közül, beleborzongok, ha elképzelem milyen száguldás lett volna itt csont szárazon. Sajnos minket is feltartottak. A a tandem a köves részeken is száguldott (ott gond nélkül elõztünk ideális ívtõl messze...), de a sárban lefele is. Jó 50-es tempóval robbantunk a csúszkálósabb részen egy csapat hátuljába, és hiába szóltunk, hogy húzódjanak félre, ott kellett töketlenkedniük kilómétereken keresztül. Amikor leszálltak, nem tudtak félreállni véletlenül sem.
A sárgumi (Maxxis Medusa 2.1 végül) marha jól teljesített a csúszkálós részeken, tandemmel mondjuk nem kispályás sárban haladni, no meg irányítani. Volt pár olyan rész, ahol a mögöttünk levõ úgy megijedt (azt hitte, hogy esni fogunk), hogy a satufék hangját lehetett hallani.
Halálfejes részek is mind nyeregben. :-) Fejlõdünk.

A technika viszont nem volt teljesen velünk. A szarabbik - nem sártûrõ - spd volt fent a bringán - az agyagozás után ahol tolni kellett kb 100 métert nem lehetett belépni már pucolás után sem. (A gumi viszont elforgott!!!!)
Az összekötõ lánc valószínûlen nem volt elég feszes és kétszer is leesett: egy technikás emelkedõn, valamint közvetlen a célba vezetõ kerékpárút elõtt.

Mellesleg a jobb bokám kikészült, járni sem tudok, csak sántítok.

vcsibe

vcsibe

vendég

• fórumtag
  • 20 posts
Nekem ez volt az elsõ középtávos maratonom. Az esõ és a sár még hagyján volt, erre számítottunk, így sárgumival készültünk, nem is volt vele sokáig gond, csak a nagyon sáros, nagyon kapaszkodós részeken volt gond. De hogy 55 kilcsi helyett 60! :zly: :( Na EZ esett nagyon rosszul! Amúgy a frissítõk nagyon rendben voltak, (jövõre azért egy oxigénpalackot is lehetne rendszeresíteni, nagyon rámfért volna.) A másfél liternyi energiaitalom pont elégnek bizonyult egy banánnal és két csokis sütivel.
Köszi a versenyt, jövõre kéretik száraz pályát biztosítani, ha kell, hajszárítókkal! :D

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,036 posts
MTB sport-on már tegnap este kint volt az eredménylista Pdf-ben! Ott nézelõdjetek.

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,281 posts
konás: U19-ben egy András lett a második, aki a vonat miatt már nem volt ott ;). Egyik csapattársnõnek is "megjósoltam", hogy õ a senior 3. és, így is lett :).
Jó verseny volt, csak az utsó 12 km-t kellett volna kihagyni :(. Se kedvem, se erõm nem volt már tekerni, de inkább kedvem nem. Fõleg mikot 55 km-nél még azt mondták, hogy elgalább 3 km a vége...

Vigyázat! Nagyfeszültség! :D
evvagyokén

ParadicsomHáz & TermeszetesTanya
TÉGY!

Tondach

Tondach

törzsvendég

• fórumtag
  • 586 posts
Bringa lemosva,olajozva,zsirozva.Jöhet a Tisza-marci,de az már másik topik.

spinner

spinner

vendég

• fórumtag
  • 87 posts
[quote name='MC Pite'][quote name='spinner']

Vártalak :)

Holnap írok, szeverzás jó volt, figyelmeztetõ jelzések elég jók voltak, szinttérkép viszont *, és a hossz is 55helyett 60volt, de összeségében király volt.
Holnap rakok fel képeket, bár most keveset csináltam... most tudtam tekerni...

Majd ha a beérkezési listát látjátok vhol neten azt linkeljétek pls. Óvatosan mentem, esõben pláne, így kb 4:45körül értem be... elmegy...[/QUOTE]

Figyeltelek, de késtem! :( Ne haragudj! A start elött belsõ csere, utolsó pill. chipp átvétel! Bepótolom, ígérem!!!
Gratulálok a teljesítményedhez!! Ha van fotód, lécci linkeld fel, hátha felismerlek. Lehet, hogy simán elmentünk egymás mellett..?? :(

Bringa, forever, love!
Spinner :slonko: