....hmmm szóval indián énekversenyt már nem nyerhetek...sebaj, majd a következõ életemben....
....viszont ha csöndben ázunk akkor a hangulat is és az éberségünk is oda....de mivel nem tetszett a zindián cuccos, pedig még táncoltam is hozzá (ok a Beatrix hasbigyója jobb volt pár 1000X)...ezért büntibõl a következõ esõs marcin zürjén siratódalt éneklek majd...oszt választhatol melyik a yobb
....no DE szerintem az idei Bükk cuccos volt a legjobb eddig a Bükkök közül (bár tavaly nem voltam), semmi fennakadás...minden cakkra idõben....ha nem esik akkor még több ember és Gizi-ék is jobban nyomták volna...szegény az elsõ bekkflipp-nél odalett, beszéltem vele tel, semmi komoly...bátor fiú....csak annyi hozzáfûzni valóm van, ha a rajtcél és mindenmás egy helyen van akkor könnyebb a rajt, jobban szól a hangosítás (hazabeszélek), nagyobb a nyüzsi...de ez legyen a legkevesebb....igazándiból egységében tetszett...ui: köszönöm annak a baromállatnak aki a lenti helyszínen átkeverte a hangomat és a zenét a másik lejátszóra....kár, hogy nem tudom ki az, de ha megtudom Isten irgalmazzon neki.... a rendezõk soket feccoltak abba, hogy lent is fent is minden flottul szóljon és látszódjon....ui2: a képi megjelenítés tuttiprofivolt...remélem ilyen mindíg lészen...esetleg egy nagyobb kivetítõ jobb lenne eme célnak....itt szeretném megköszönni a Nagy Sport Egyeseület összes jómunkásemberének a sok segítséget a lelkes hozzáállást és a profi munkát....köszönöm.
Jah, megreklamálnám ezúttal hogy nem hallottuk a startnál a Fire-t!