Hijjnye!!
Rakjad össze ezerrel és hozzad a talira! Bejáratjuk!
ma lett úgy ahogy kész(megjött a nyeregcsövem is )
de sok gond van még vele, remélem 1 hét elég lesz, hogy használható is legyen és akkor viszem, ellenben országútival megyek
Hijjnye!!
Rakjad össze ezerrel és hozzad a talira! Bejáratjuk!
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
regebben talaltam itt egy oldalt, ahol az osszes kona fent volt, a kezdetektol napjainkig. nem tudna valaki belinkelni? kerestem de nem talalom
PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák
a kona.dk volt de már vagy 2 éve nem mûködik
a kona.dk volt de már vagy 2 éve nem mûködikregebben talaltam itt egy oldalt, ahol az osszes kona fent volt, a kezdetektol napjainkig. nem tudna valaki belinkelni? kerestem de nem talalom
Hijjnye!!már el is vitte... 8-)
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Azon én is gondolkodtam, nagyon szép! :cool2:én meg most szemezem azzal a beragadt 07-es 17" zöld dawg-al az xfactor-on
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
cserélhetünk:) ha 770-es, új szériásköszi néztem, lehet kelleni fog, egyenlõre a lista készül, hogy mi kell még hozzá, ahogy most nézem az alsó bilincses XT váltóm sem jó a dawg-hoz, így akkor abból egy felsóbilincseset kell vennem, utálom amikor bõvül a "mi kell még lista"
amúgy a lap tán a legjobb a honi forgalmazókéból, csak így tovább
ahogy érzedtigger, akkor nekem kicsi a váz ? M-es méretû (nem kona:)) és 110-es stucnival használom, a gyári stucni nagyon rövid volt nekem, a 120-as meg már túl hosszú. ja és amúgy 175 cm magas vagyok.
lehet egész picit nagy, de a 15-ös meg kicsi lesz. én 175-6 vagyok nekem pont jó a 17-es 90-es stucnival (de szvsz ha 90nél hoszabb stucni kell akkor amúgy is kicsi a váz ). szal jó lesz az. de van egy tavalyi delux is tesztgép volt, de sztem szét tud esni váznak (hajlított szkandi váz, annak alacsonyabb az átlépési magassága, az garantáltan jó )
ideibõl kis híján összehozható
ha 7,875/2-es taggal mozog 6"-t akkor ha jól számolom 7,875/2,25-össel 6,75 lesz.
persze mivel idei tech info nincs így csak gondolom hogy aklkora a tag mint eddig és az áttétel változott
azt tudom köszönöm. nem pontosan fogalmaztam. olyan részletesebbre gondoltam amit régebben le lehetett túrni a konaworldrõl (csõszett táblázatok stb) mint ami már ott sincs a pórnép számára elérhetõ módón. nagyon frankó, amúgy a lap tán a legjobb a honi forgalmazókéból, csak így tovább. de még mindig csajk sejtem hogy 7,875x2 szemtávú/strokú tag van az idei dawg-banfelkerültek az idei tech táblázatok már...
http://www.xfactorne...etoltesek&db=20
üdv
Pé
RAUH-Welt
B E G R I F F