Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kona

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4204 hozzászólás a témában

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
letezik

BSP-20 Skyscraper

Feltöltött kép

Easton Havoc

Feltöltött kép

RF Deus/Evolve

Feltöltött kép

Thomson Elite

Feltöltött kép
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás
mennyi? 30? :) létezik ilyen méretû nyeregcsõ?

editke:
30,0 aha értem, hát akkor egy olyat majd keresni kell valahol ;)

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás

persze mivel idei tech info nincs így csak gondolom hogy aklkora a tag mint eddig és az áttétel változott

felkerültek az idei tech táblázatok már... :)
http://www.xfactorne...etoltesek&db=20

üdv

megnéztem egy 07-s dawg vázat az x-factorban, de elfelejtettem megmérni mekkora üléscsõ kell bele(mármint átmérõ), sajna a neten sehol nem találok rá infót, nem tudja valaki fejbõl? tigger esetleg?

30mm

üdv

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás
megnéztem egy 07-s dawg vázat az x-factorban, de elfelejtettem megmérni mekkora üléscsõ kell bele(mármint átmérõ), sajna a neten sehol nem találok rá infót, nem tudja valaki fejbõl? tigger esetleg?

a bringaszállító

gakos

gakos

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás
abszolut terepzni kellene, csak az lehet meg gond, hogy a sracnak eleg hosszu ugye a keze-laba, ez pedig nem tul hosszu vaz 19-es meretben...

----

FÁJVÓ

----

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

184 cm magas embernek blast-bol mekkora vaz lenne optimalis? 19? 20?

ha terepfelhasználás is akkor 19 szerintem
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

gakos

gakos

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás
184 cm magas embernek blast-bol mekkora vaz lenne optimalis? 19? 20?

----

FÁJVÓ

----

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás
értem én a tréfát csak nem szeretem :P

de ha utána pár sorral oda írod a választ is, annak még örül is az ember ;)

a bringaszállító

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

úgylátom újabban a kiröhögjük a másikat, meg leugatjuk a másikat hullám megy a bikemag fórumon, szomorú :(

leslie!

kössz, gondoltam, hogy valami hasónló lesz, most már csak az a kérdés méretben nem e lenne túl nagy, lehet rápróbálok egy kereskedésben egy újabb évjáratú összeszerelt példányra

lehet egész picit nagy, de a 15-ös meg kicsi lesz. én 175-6 vagyok nekem pont jó a 17-es 90-es stucnival (de szvsz ha 90nél hoszabb stucni kell akkor amúgy is kicsi a váz ). szal jó lesz az. de van egy tavalyi delux is tesztgép volt, de sztem szét tud esni váznak (hajlított szkandi váz, annak alacsonyabb az átlépési magassága, az garantáltan jó )

Hehehe...

"7-et mozgó Dawg

ideibõl kis híján összehozható

ha 7,875/2-es taggal mozog 6"-t akkor ha jól számolom 7,875/2,25-össel 6,75 lesz.
persze mivel idei tech info nincs így csak gondolom hogy aklkora a tag mint eddig és az áttétel változott
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Ha nem érted a tréfát, akkor morzsolj kukoricát internetezés helyett!
:D:D:D

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás
úgylátom újabban a kiröhögjük a másikat, meg leugatjuk a másikat hullám megy a bikemag fórumon, szomorú :(

leslie!

kössz, gondoltam, hogy valami hasónló lesz, most már csak az a kérdés méretben nem e lenne túl nagy, lehet rápróbálok egy kereskedésben egy újabb évjáratú összeszerelt példányra

a bringaszállító

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
Nem.

a tag 2"-t mozog a váznak pedig van egy áttétele, jelen esetben 2,5* , ami anynit tesz, a bringa 5"-t mozog azzal a taggal.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Hehehe...
"7-et mozgó Dawg:D

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás
öö én ebben nem vagyok otthon, azt ugye nem kell összeadni, tehát nem 7" lesz belõle, mert az nagyon sok? nézegettem, geo adatokat, lehet nagy lenne az nekem 171-2 cm-hez?

a bringaszállító

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

én meg most szemezem azzal a beragadt 07-es 17" zöld dawg-al az xfactor-on, mennyi annak a váznak a súlya? és mit mozog a tag 5"-olt?
lehet azt kéne megvenni, mostanában rájöttem én szeretek ám nézelõdni is a hegy tetején meg útközben, nem csak végigrohanni a távon :)

azzal más is szemez :)

súlya tag nélkül 3 kg körül. az elõzõ évi az 3300 g volt, ez kicsit csirkébb csövekbél van, de nincs most kéznél mért adat. a tag 2"-t mozog, a váz 5-öt.

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Konatalin próbáltam a heihei supremet. Szépen mozgott nagyon, de szerintem csak versenyzésre ajánlott.

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás
én meg most szemezem azzal a beragadt 07-es 17" zöld dawg-al az xfactor-on, mennyi annak a váznak a súlya? és mit mozog a tag 5"-olt?
lehet azt kéne megvenni, mostanában rájöttem én szeretek ám nézelõdni is a hegy tetején meg útközben, nem csak végigrohanni a távon :)

a bringaszállító

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Nem off ez, csak elsõre tûnik úgy: Javaslom megtekintésre a "Surf's Up" címû filmet. (Magyarul asszem valami buta címe van: Vigyázz kész rajt szörf - vagy mi a rosseb.)

Különös tekintettel Nagy Z életfilozófiájára. Ha már így szóba került a race meg a for fun kérdés...

(Kedvenc jelenet: Nagy Z deszkát farag egy kagylóval Cody-nak, miközben kissé megfeledkezik a külvilágról.)

Azért sem off topic, mert nagyrészt Hawaii-on játszódik (bár a filmben Pingu szigetnek hívják), és mint azt már több ezer post-tal ezelõtt tisztáztuk, Kona a Hawaii-szigeteken található.

Tehát Four, Egyhúsz, esetleg Dawg. Nem pedig Hei Hei.

Az egy nagyon jó film.
Egyébként a hei-hei tipikusan nekem való váz (csak ne lenne ilyen tipikusan konás a geometriája), a nagy akadályokat a kerékpárosnak kell kimozognia, a kerékpár csak tompít.

A sebesség mindent megold.

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Nem off ez, csak elsõre tûnik úgy: Javaslom megtekintésre a "Surf's Up" címû filmet. (Magyarul asszem valami buta címe van: Vigyázz kész rajt szörf - vagy mi a rosseb.)

Különös tekintettel Nagy Z életfilozófiájára. Ha már így szóba került a race meg a for fun kérdés...

(Kedvenc jelenet: Nagy Z deszkát farag egy kagylóval Cody-nak, miközben kissé megfeledkezik a külvilágról.)

Azért sem off topic, mert nagyrészt Hawaii-on játszódik (bár a filmben Pingu szigetnek hívják), és mint azt már több ezer post-tal ezelõtt tisztáztuk, Kona a Hawaii-szigeteken található.

Tehát Four, Egyhúsz, esetleg Dawg. Nem pedig Hei Hei.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Kis huncut!!! Akkor te csak puncsoltál Várpalotán a rajtban, amikor megdicsérted az enyémet???:P

elfogadnám, de mivel csak 1 bringám lehet, ezért olyan kell, ami színben, konstrukcióban, stb. is, tetszik,, ez nincs meg a Four esetében.