2007-es, 1 evet hasznalt, 20-as kula primo vazat mennyiert erdemes kitenni aproba? nem tudom, mennyire ertekallo. ehun
Ez az a váz amit a Bikeland-tõl vettél? mért adod el ?
Kezd tetszeni a masina! Lesz még rajta változás?
PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák
az enzém anno 15-ért ment elÉn is ezt kívánom, én már lassan 3 hónapja árulom az én konám, nem érdeklõdtek még egyszer se. Értem én hogy nem egy csuda váz tip-top állapotban, de szerintem nem olyan sok pénz ez érte.
én már jelentkeztem volna rá, csak hát kicsi. dísznek is csak olyat építenék, amit kényelmesen használni is tudok. egyre inkább érik valami régebbi darab, ami megnyitja a vitrint. ami lassan a lakásajtónál fog kezdõdni:)Én is ezt kívánom, én már lassan 3 hónapja árulom az én konám, nem érdeklõdtek még egyszer se. Értem én hogy nem egy csuda váz tip-top állapotban, de szerintem nem olyan sok pénz ez érte.
ahanyeregcsovel kormanycsapaggyal, ugy, hogy egy evet hasznaltak?
de azért 40-45 nél ne nagyon remélj érte többetkoszi, akkor 65 penzert megy aproba. amugy 2007-ben vasarolt, de 2006-os, elirtam.
blast cinder vagy calderaBarátnõmnek nézelõdök valami vázat a mostani balance 3.1 helyett, amivel végül is nincs semmi gond, csak kicsit öregecske már szegény.
Konaban jó kis akciók vannak gondoltam miért ne.
Túrázni, maratonozni kéne, 164cm és 46 kg-hoz.
Mit javasoltok az olcsóbb kategóriából? 16-os blast vagy cinder vagy fire mountain? Ne legyen dög nehéz, de nem vagyunk gramm mániások. Ja és 80-100 as teló menne bene. V-fékes váz kellene.
köszi