Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kona

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4204 hozzászólás a témában

CinderCone

CinderCone

vendég

• fórumtag
  • 182 hozzászólás
Szevasztok!

Mit szóltok a 2003 - as Kona Stinkyhez? (Bikemag 2002/10). Sajna csak májusban lesz M.o.-on abban az árban, amit a BMag írt (379 000 HUF), de azt mondták, meg lehet rendelni, csak egy hónap mire megjön, és akkor + 40 000 HUF - ot kell ráfizetni. Szerintetek ráfizessek, vagy várja meg? Vagy egyáltalán mit tudtok errõl a géprõl?

zylexy

zylexy

törzsvendég

• fórumtag
  • 523 hozzászólás
Egy kis Intro:
Szeretem olvasni a topikokat, mint bármely más a fórumon, így én is odafigyelek az engem érintõ témákra. Remélem vdani nem nagy probléma, hogy most jött rám a válaszolhatnék, ráadásul nem is vagyok Konás. :-\ (afrancba :P )

Én nem tudom, hogy a Cross-Country-ban szoktak-e ugrálni, ha eléjük kerül egy akadály egy kis ösvényen... Mivel nem vagyok CC-s nem tudok pontos választ adni (nameg a tájékozottságom sincs magas fokon :( )
De azt tudom, hogyha a gyártó ezt CC-re ajánlja, akkor az biz CC-re való... -és ez így van rendjén, mindent arra használjunk amire tervezve lett.
Sajnos, én nem egy ugratásokra tervezett géppel ugratok (persze tudom a határokat, meghogy meddig terjed a biciklizési tudásom), de úgy érzem, hogy amit én csinálok, azzal nem károsítom, se magamat, se a bicajomat. Sajnos ez csak egy érzés, ami a lényeg, hogy én sem azzal csinálom azt amit szeretek, amivel kéne. Ezzel nem bíztatni akarlak a nagy ugratókról való leugrásra, hanem szeretném, ha éreznéd a saját, és biciklid határait. A véleményem/tanácsom az, hogy vedd meg azt a biciklit, amelyiket szeretnéd, de csak ésszel hajtsad!

Andix

Andix

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.380 hozzászólás
Ez azért nagy hülyeség, hogy csak Kona tulaj írhat be ide... Ne vicceljetek már velem... ??? ??? ??? ::) :-\

David007

David007

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 hozzászólás
nem egy gyereket láttam akinek a jancsi hegyen eltörött a váza! minden attol függ, hogy hova érkezel, és leginkább, hogy hogyan teszed le a bikeot... az én Schwinnemmel(régi woodland) simán leugrom azt amin más a Peugeot DH vázát törte el... ( unokatesom törte el, az Indiántol vette a vázat)

Begbie

Begbie

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.228 hozzászólás

és én ott még senkinek se tört el a váza, telója.... pedig ugratnak ott is rendesen...

Honnan veszed, hogy ott még nem tört váz/teló? :o

vendég_vdani_*

vendég_vdani_*
  • vendég

VDani ..oszinen , hol irja ezt a ceg vagy egy komolyabb teszt..??

Te azzal hogy ranezel a bicajra , es ra van irva hogy KONA komolyan gondolotad ezt a 1-1.5 metert ..?? ne gyolkold mar meg magad az uj bringan ..

TESSEK ELOLVASNI MIRE AJANLJA A GYARTO !! ..esetleg Mtb berkein belul ertelmezni mit is jelent pl .. Xc ...es egyeb

Szia!
Nem de tapasztalat, hogy pl. János hegyen a legtöbb bickli kb. 50-60e szintû és én ott még senkinek se tört el a váza, telója.... pedig ugratnak ott is rendesen...
Akkor egy 160000 -s bicó nem fog eltörni egy Marzo villával...
HAJRÁ KONA!
13 NAP ÉS MEGLESZ A BICÓM!
Szerbusz!

VDaNi

vendég_vdani_*

vendég_vdani_*
  • vendég
[quote author=BombrideR link=board=5;threadid=2285;start=105#81576 date=1041000939]
[quote][quote De szívesen látnék egykis rántotthúst Tõled!
[/quote]

na mar csak ezt kellene megfejtenem ,...es ertenek mindent..
[/quote]

Szia BombR! ;D

Szeretném én is tudni, hogy ki írta azt be, mert Én se értem azt a rántotthúsos szöveget. Biztos valaki okos ember írta be a nevemmel!

Szia

VDaNi

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.570 hozzászólás
[quote][quote De szívesen látnék egykis rántotthúst Tõled!
[/quote]

na mar csak ezt kellene megfejtenem ,...es ertenek mindent..

vendég_vdani_*

vendég_vdani_*
  • vendég

es csak Kona Nunu '03 biciklivel rendelkezo,vagy regebbi model tulajdonos is irhat..?... ,es olyan is ,aki nem szentel figyelmet a hasznalati utmutato olvasasara..?? vagy eleg egy Kona matrica a vazon..??

turelmesen varok januar 10.-ig

Szervusz Kedves Bomrályder!

Nagyon örülök ennek a gyors válasznak amit írtál.
Lenne egy konkrét kérdésem: Milyen biciklivel rendelkezel. Óhhhhh, tényleg KONA?
Vagy nem?
Ha az elõbbi szívesen látjuk beírásodaidat!
Ha nem akkor nagyon szépen megkérnélek, hogy hanyagold ezt a topicot.
De szívesen látnék egykis rántotthúst Tõled!

Szervusz Barátom!

VDaNi

Ezt nem is Én írtam be hanem valaki más az én nevemmel!
Sorry!
Írjál sokat!

HAJRÁ KONA topic!

Szia

VDaNi

vendég_vdani_*

vendég_vdani_*
  • vendég

es csak Kona Nunu '03 biciklivel rendelkezo,vagy regebbi model tulajdonos is irhat..?... ,es olyan is ,aki nem szentel figyelmet a hasznalati utmutato olvasasara..?? vagy eleg egy Kona matrica a vazon..??

Szervusz Kedves Bomrályder!

Nagyon örülök ennek a gyors válasznak amit írtál.
Lenne egy konkrét kérdésem: Milyen biciklivel rendelkezel. Óhhhhh, tényleg KONA?
Vagy nem?
Ha az elõbbi szívesen látjuk beírásodaidat!
Ha nem akkor nagyon szépen megkérnélek, hogy hanyagold ezt a topicot.
De szívesen látnék egykis rántotthúst Tõled!

Szervusz Barátom!

VDaNi

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.570 hozzászólás

vendég_vdani_*

vendég_vdani_*
  • vendég

sziasztok!!
KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK MINDENKINEK!!!

AMC

Szia Amc!

KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK MINDEN FÓRUMLAKÓNAK!

Mondjuk elképzelhetõ, hogy a topicon levõ Einsteinek :P ezt is okosabban tudnák leírni!

Szerintem ez a topic széthullot és csak tömény piszkálódások, okoskodások vannak benne!
Ha megkérhetném ezentúl csak az írjon be ide aki KONA biciklivel RENDELKEZIK!!!!!!!!
Tehát én is csak január 10-én fogok legközelebb beírni!

Nagyon szépen köszönöm!

Sziasztok

VDaNi

amc

amc

vendég

• fórumtag
  • 161 hozzászólás
sziasztok!!
KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK MINDENKINEK!!!

AMC

DHR

DHR

vendég

• fórumtag
  • 253 hozzászólás
  • LocationBudapest
A 2003-as Kona bringák közt lesz jövõre a Scrap ami kb. 150e Ft és tök jó lehet ugrálni, csak esetleg egy tárcsafék kell rá. januártól kapható és aki olcsón akar egyet az írjon mailt.

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.570 hozzászólás

szia bombrider!!nem tudom hogy mi a baj a NUNU-val ,"egy másfél méteres ugratások? nem hiszem el,hogy egy 2003-as bicikli 1 méteres ugratástól csak úgy széttörne!láttam a kollega képeit,de ott is a teleszkóp törött el.nem hiszem,hogy egy marzoochi EXR 2003-as teleszkóp csak úgy széttörne ???

azt hogy mit birki a bringa ill. mit nem az persze kiderul , de teny a ceg arra vallal garanciat amire kesziti.. jelen esetben egy Xc vaz ..es mondjuk meg oszinten ebben a kategoriaban azert nem ugralgatnak 1-1.5 m rol..

van dirt vaz miert nem azzal ugral az ember nem ertem..kezd ahhoz hasonlitani amikor a nemet auto palyan probal a sotetkek kombi 1200 lada lepest tartani a fullextras mercivel olyan cimszo alatt hogy "birja ez bamme nemlatod. ?!?! .." ...!!

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
nem irok sokat mert besoroztunk!
masfel meter attol fuggoen sok, hogy hogy ugrasz tudsz-e erkezni rendesen vagy ahogy esik ugy puffan! en a merev gepida asgardal ufraltam 1.5m-rol mar gyerek korom ota es no problem. igyaz ez nem letores bar lehet, hogy a letores meg nem is ad akkora pofont a gepnek! mert ugye ha sikerul az ivre ratenni a gepet akkor nem terhelsz ra annyira! de ezt mar a bendernel irtam(uk)!
ja es nem konat hasznalok!!! bocsesz!

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
amc, vdani: elképzelhetõ hogy kibírja az 1-1,5 méteres letörést ... egyszer, kétszer (ha nem vagy több 40 kilónál, lehet, hogy többször is), DE nem attól függ, hogy 2003-as, hogy Kona vagy hogy Marzo. A kerékpározási stílusok és az azokhoz gyártott alkatrészek most már elég rendesen elkülönülnek egymástól. Így amit CC-túrára ajánlanak, hosszabb távon biztos, hogy nem fogja tolerálni a durvulást. Erre van a Konánál is bringa, de ha 150-bõl akarsz kihozni ilyesmit, az is megoldható (max nem Kona lesz).

Ha veszel egy 15"-os vázat és egy marzo telót még nem biztos, hogy dirt jump géped van. ;)

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
ha nem arra használják amire való (CC/maraton) akkor széttöruik biza... osztán felébredsz a kórházban... ha szerencséd van...

amc

amc

vendég

• fórumtag
  • 161 hozzászólás
szia bombrider!!nem tudom hogy mi a baj a NUNU-val ,"egy másfél méteres ugratások? nem hiszem el,hogy egy 2003-as bicikli 1 méteres ugratástól csak úgy széttörne!láttam a kollega képeit,de ott is a teleszkóp törött el.nem hiszem,hogy egy marzoochi EXR 2003-as teleszkóp csak úgy széttörne ???

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.570 hozzászólás
VDani ..oszinen , hol irja ezt a ceg vagy egy komolyabb teszt..??

Te azzal hogy ranezel a bicajra , es ra van irva hogy KONA komolyan gondolotad ezt a 1-1.5 metert ..?? ne gyolkold mar meg magad az uj bringan ..

TESSEK ELOLVASNI MIRE AJANLJA A GYARTO !! ..esetleg Mtb berkein belul ertelmezni mit is jelent pl .. Xc ...es egyeb