Jelentkezz be Regisztrálj
Kona
Posted 2002. December 28. - 22:40
Mit szóltok a 2003 - as Kona Stinkyhez? (Bikemag 2002/10). Sajna csak májusban lesz M.o.-on abban az árban, amit a BMag írt (379 000 HUF), de azt mondták, meg lehet rendelni, csak egy hónap mire megjön, és akkor + 40 000 HUF - ot kell ráfizetni. Szerintetek ráfizessek, vagy várja meg? Vagy egyáltalán mit tudtok errõl a géprõl?
Posted 2002. December 28. - 18:14
Szeretem olvasni a topikokat, mint bármely más a fórumon, így én is odafigyelek az engem érintõ témákra. Remélem vdani nem nagy probléma, hogy most jött rám a válaszolhatnék, ráadásul nem is vagyok Konás. :-\ (afrancba )
Én nem tudom, hogy a Cross-Country-ban szoktak-e ugrálni, ha eléjük kerül egy akadály egy kis ösvényen... Mivel nem vagyok CC-s nem tudok pontos választ adni (nameg a tájékozottságom sincs magas fokon )
De azt tudom, hogyha a gyártó ezt CC-re ajánlja, akkor az biz CC-re való... -és ez így van rendjén, mindent arra használjunk amire tervezve lett.
Sajnos, én nem egy ugratásokra tervezett géppel ugratok (persze tudom a határokat, meghogy meddig terjed a biciklizési tudásom), de úgy érzem, hogy amit én csinálok, azzal nem károsítom, se magamat, se a bicajomat. Sajnos ez csak egy érzés, ami a lényeg, hogy én sem azzal csinálom azt amit szeretek, amivel kéne. Ezzel nem bíztatni akarlak a nagy ugratókról való leugrásra, hanem szeretném, ha éreznéd a saját, és biciklid határait. A véleményem/tanácsom az, hogy vedd meg azt a biciklit, amelyiket szeretnéd, de csak ésszel hajtsad!
Posted 2002. December 28. - 17:50
Posted 2002. December 28. - 17:42
Posted 2002. December 28. - 16:57
és én ott még senkinek se tört el a váza, telója.... pedig ugratnak ott is rendesen...
Honnan veszed, hogy ott még nem tört váz/teló?
vendég_vdani_*
Posted 2002. December 28. - 16:24
VDani ..oszinen , hol irja ezt a ceg vagy egy komolyabb teszt..??
Te azzal hogy ranezel a bicajra , es ra van irva hogy KONA komolyan gondolotad ezt a 1-1.5 metert ..?? ne gyolkold mar meg magad az uj bringan ..
TESSEK ELOLVASNI MIRE AJANLJA A GYARTO !! ..esetleg Mtb berkein belul ertelmezni mit is jelent pl .. Xc ...es egyeb
Szia!
Nem de tapasztalat, hogy pl. János hegyen a legtöbb bickli kb. 50-60e szintû és én ott még senkinek se tört el a váza, telója.... pedig ugratnak ott is rendesen...
Akkor egy 160000 -s bicó nem fog eltörni egy Marzo villával...
HAJRÁ KONA!
13 NAP ÉS MEGLESZ A BICÓM!
Szerbusz!
VDaNi
vendég_vdani_*
Posted 2002. December 27. - 19:11
[quote][quote De szívesen látnék egykis rántotthúst Tõled!
[/quote]
na mar csak ezt kellene megfejtenem ,...es ertenek mindent..
[/quote]
Szia BombR! ;D
Szeretném én is tudni, hogy ki írta azt be, mert Én se értem azt a rántotthúsos szöveget. Biztos valaki okos ember írta be a nevemmel!
Szia
VDaNi
Posted 2002. December 27. - 16:55
[/quote]
na mar csak ezt kellene megfejtenem ,...es ertenek mindent..
vendég_vdani_*
Posted 2002. December 27. - 13:53
es csak Kona Nunu '03 biciklivel rendelkezo,vagy regebbi model tulajdonos is irhat..?... ,es olyan is ,aki nem szentel figyelmet a hasznalati utmutato olvasasara..?? vagy eleg egy Kona matrica a vazon..??
turelmesen varok januar 10.-ig
Szervusz Kedves Bomrályder!
Nagyon örülök ennek a gyors válasznak amit írtál.
Lenne egy konkrét kérdésem: Milyen biciklivel rendelkezel. Óhhhhh, tényleg KONA?
Vagy nem?
Ha az elõbbi szívesen látjuk beírásodaidat!
Ha nem akkor nagyon szépen megkérnélek, hogy hanyagold ezt a topicot.
De szívesen látnék egykis rántotthúst Tõled!
Szervusz Barátom!
VDaNi
Ezt nem is Én írtam be hanem valaki más az én nevemmel!
Sorry!
Írjál sokat!
HAJRÁ KONA topic!
Szia
VDaNi
vendég_vdani_*
Posted 2002. December 27. - 13:49
es csak Kona Nunu '03 biciklivel rendelkezo,vagy regebbi model tulajdonos is irhat..?... ,es olyan is ,aki nem szentel figyelmet a hasznalati utmutato olvasasara..?? vagy eleg egy Kona matrica a vazon..??
Szervusz Kedves Bomrályder!
Nagyon örülök ennek a gyors válasznak amit írtál.
Lenne egy konkrét kérdésem: Milyen biciklivel rendelkezel. Óhhhhh, tényleg KONA?
Vagy nem?
Ha az elõbbi szívesen látjuk beírásodaidat!
Ha nem akkor nagyon szépen megkérnélek, hogy hanyagold ezt a topicot.
De szívesen látnék egykis rántotthúst Tõled!
Szervusz Barátom!
VDaNi
Posted 2002. December 27. - 13:19
vendég_vdani_*
Posted 2002. December 25. - 20:22
sziasztok!!
KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK MINDENKINEK!!!
AMC
Szia Amc!
KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK MINDEN FÓRUMLAKÓNAK!
Mondjuk elképzelhetõ, hogy a topicon levõ Einsteinek ezt is okosabban tudnák leírni!
Szerintem ez a topic széthullot és csak tömény piszkálódások, okoskodások vannak benne!
Ha megkérhetném ezentúl csak az írjon be ide aki KONA biciklivel RENDELKEZIK!!!!!!!!
Tehát én is csak január 10-én fogok legközelebb beírni!
Nagyon szépen köszönöm!
Sziasztok
VDaNi
Posted 2002. December 24. - 12:52
Posted 2002. December 23. - 22:39
Posted 2002. December 20. - 00:41
szia bombrider!!nem tudom hogy mi a baj a NUNU-val ,"egy másfél méteres ugratások? nem hiszem el,hogy egy 2003-as bicikli 1 méteres ugratástól csak úgy széttörne!láttam a kollega képeit,de ott is a teleszkóp törött el.nem hiszem,hogy egy marzoochi EXR 2003-as teleszkóp csak úgy széttörne ???
azt hogy mit birki a bringa ill. mit nem az persze kiderul , de teny a ceg arra vallal garanciat amire kesziti.. jelen esetben egy Xc vaz ..es mondjuk meg oszinten ebben a kategoriaban azert nem ugralgatnak 1-1.5 m rol..
van dirt vaz miert nem azzal ugral az ember nem ertem..kezd ahhoz hasonlitani amikor a nemet auto palyan probal a sotetkek kombi 1200 lada lepest tartani a fullextras mercivel olyan cimszo alatt hogy "birja ez bamme nemlatod. ?!?! .." ...!!
Posted 2002. December 19. - 15:52
masfel meter attol fuggoen sok, hogy hogy ugrasz tudsz-e erkezni rendesen vagy ahogy esik ugy puffan! en a merev gepida asgardal ufraltam 1.5m-rol mar gyerek korom ota es no problem. igyaz ez nem letores bar lehet, hogy a letores meg nem is ad akkora pofont a gepnek! mert ugye ha sikerul az ivre ratenni a gepet akkor nem terhelsz ra annyira! de ezt mar a bendernel irtam(uk)!
ja es nem konat hasznalok!!! bocsesz!
Posted 2002. December 19. - 15:13
Ha veszel egy 15"-os vázat és egy marzo telót még nem biztos, hogy dirt jump géped van.
Posted 2002. December 19. - 10:14
Posted 2002. December 18. - 21:19
Posted 2002. December 13. - 21:39
Te azzal hogy ranezel a bicajra , es ra van irva hogy KONA komolyan gondolotad ezt a 1-1.5 metert ..?? ne gyolkold mar meg magad az uj bringan ..
TESSEK ELOLVASNI MIRE AJANLJA A GYARTO !! ..esetleg Mtb berkein belul ertelmezni mit is jelent pl .. Xc ...es egyeb